Šta je novo?

Ima li negde Kylix3?

Matthias

Čuven
Učlanjen(a)
16.09.2001
Poena
649
Bilo za download, bilo da se kupi (prvenstveno mislim u NS).

Ja cu nabaviti instalaciju Delphi 7 Studia, a koliko znam Kylix dolazi u paketu sa njim... Ja sam u NS pa cemo se cuti kad bidem ima disk(ove) u rukama.

A ako vec ne mozes da cekas onda potrazi skini KaZaA (www.kazaa.com) i potrazi tamo. Imaju sav software koji ti moze pasti na pamet, pa i Kylix, ali opet u sastavu Delphi 7 Studia.

Zavisi kakav ti Kylix treba, posto se pravi kao Open, Professional i Enterprise verzija. Uz druge pakete uvek dolazi "manja" verzija. Na primer, ako uzmes C++ Builder Enterprise, dobices Delphi Pro. Ako uzmes Delphi Pro, dobrices C++ Builder Standard, dakle, uvek jedno pakovanje manje. Tako da nikada ne mozes uz drugi Borlandov proizvod da dobijes Enterprise verziju bilo cega - ukoliko ti je bas ona potrebna. Koje su razlike medju pakovanjima, mozes da vidis ovde.

Open verzija moze da se skine i sa Borlandovog sajta free, ali je zato najsiromasnije pakovanje.

br@in je napisao(la):
Ja cu nabaviti instalaciju Delphi 7 Studia, a koliko znam Kylix dolazi u paketu sa njim... Ja sam u NS pa cemo se cuti kad bidem ima disk(ove) u rukama.

A ako vec ne mozes da cekas onda potrazi skini KaZaA (www.kazaa.com) i potrazi tamo. Imaju sav software koji ti moze pasti na pamet, pa i Kylix, ali opet u sastavu Delphi 7 Studia.

Super!! Cekacu. :boom:
Naravno da bi pre uzeo Professional ili Enterprise, jer ovaj Open je dosta osakacen.

OK. Trebalo bi da mi stigne do kraja nedelje... Javicu ti.

Kada ti javim na dogovoreno mesto dodji sa Verbatim Crystal praznim diskom (ili bilo kojim Verbatimom) i to je sve...

br@in je napisao(la):
OK. Trebalo bi da mi stigne do kraja nedelje... Javicu ti.

Kada ti javim na dogovoreno mesto dodji sa Verbatim Crystal praznim diskom (ili bilo kojim Verbatimom) i to je sve...

Odlicno, javi samo u P.M. kada i gde i dolazm.:boom:
Vidim da sa Studiom dolazi Enterprise varijanta Kylixa3 🙂

Nazad
Vrh Dno