Šta je novo?

Ima li nade?

okmijun

Čuven
Učlanjen(a)
08.09.2004
Poena
755
Moja oprema  
CPU & Cooler
i7-7940x
Matična ploča
Asus x299 ROG
RAM
128GB DDR4
GPU
Titan X Pascal 12GB
ili nade uvek ima? :)
elem, jedan kolega mi je instalirao NOD 32, ni kriv ni duzan, hteo da ispadne dobar, a zezno mi sve
posle toga, ne mogu nista da startujem kao ADMIN, masa .EXE filova se ne pokrece uopste, a ne mogu da pridjem
ni USER ACCOUNTSu ni ADD/REMOVE PROGRAMS, ukratko, smak sveta!
...
dal nod ima veze sa ovim ili nema, nebitno je, 4 1/2 godine mi je trajala ova instalacija /XP x64/ i stvarno nisam imao nameru da stavljam novu skorije....radi jednostavno...
....
googlovo sam, al nista nisam naso, jednostavno sta god da skinem EXE se ne pokrece!!! uzas........ :(
imo neko nesto slicno ili ima ideju?
POMAGAJTE!!!

Ne mogu da pokrenem REGEDIT, nemam ADMIN privilegije tj ovaj mi zabranio. NOD?
takodje ni REGEDIT u BAT filu ne mogu da pokrenem, opet mi brani......

Možda je glupo pitanje, ali da li si probao Safe mode, pa da ga ukloniš njegovim uninstall alatom?
Jesi li imao neki AV instaliran pre toga? Ako jesi, da li je potpuno deinstaliran?

Probacu ovo... ^^^

Ima smisla ako želiš da pridtužiš exe fajlovima aplikaciji. To je standradna procedura za pridruživanje ekstenzija odgovarajućim aplikacijama.

Ako pitaš za tvoj slučaj onda nema jer tei je problem i u pristupu. Dakle prvo safe mod i ukloni nod na jedna od dva predložena načina. Probaj da li funkcioniše da li imaš pristup pa tek onda možeš d aodradiš pomenu proceduru

Vrh Dno