dusans je napisao(la):limewire se hvali da radi kroz proksi...
nisam proveravao, posto nisam morao da ga provlacim kroz proksi, pa probaj sam.
za pro varijantu programa ces morati sam da se snadjes... 🙂
http://www.limewire.com/
Nema sanse 🙂IzNoGooD je napisao(la):sada sam saznao da je FTP port otvoren... probajte eventualno da podesite P2P programe da vam saobratjaj ide tuda... mada to mi nikada nije uspelo na akadmeskoj...
ma znam i ja... ali chisto da im dam malo nade...nIce Cream je napisao(la):Nema sanse 🙂
Septimus je napisao(la):Za taj novac, FlatLight je odlichan.
Jedino paceri nisu podesili da proxy 'propushta' IRC...Tuga
Papss je napisao(la):Sta hoces da kazes? Da na kablovskom ne radi MIRC ???????
radi... podesi eventualno da ide preko proxy.sbb.co.yuversus je napisao(la):jel vama radi FlashGet preko flat home-a???
Septimus je napisao(la):Druga je stvar sto ne moze da se konektuje na IRC server :eyebrows:
proxy znachi da ceo saobratjaj interneta ide preko jedne mashine. ti klinkesh na neki link, to ode do proxya i ako ta stranica ima tamo odmah ti se uchitava, ako nema ~ proxy je dovlachi sa neta kod sebe i shalje tebi.Papss je napisao(la):Ja sam uzeo RV kablovski, ali nema veze. 🙂 Na njihovom sajtu ne pise nista o tome. Sta znaci uopste to sto ide kroz proxy?
I ajde jos nesto da ne otvaram novi topic... na sajtu RV-a za moj paket pise da sledi 1 IP adresa iz privatnog opsega (ja sam pitao i lik kaze da je to dinamicka), e sada mene interesuje koja je razlika izmedju staticke i dinamicke i prednosti i razlike kao i da li to ima mnogo uticaja na mene kao najobicnijeg prosecnog korisnika (web, download, mozda igranje on-line) ? Nisam najbolje pohvatao, otprilike sam shvatio da je jedna dobra zbog nekakve sigurnosti, a druga ne...
Septimus je napisao(la):Preko Flat Lighta shljaka odlichno...
Velja je napisao(la):tools>options>proxy>add
IzNoGooD je napisao(la):dinamicka adresa ~ menja se, mozhe biti realna (isto ko statichka samo shto sve promeni svaki put kada resetujesh modem ili komp) ili iz privatnog opsega NAT (izlazish ok na net, ali ti se teshko pristupa sa neta + sporije ti rade P2P programi)
Papss je napisao(la):Sto znaci da cu privatnom IP adresom biti zasticeniji od upada sa net-a? Sta se pod tim podrazumeva?
I sta znaci sporije ce mi raditi P2P programi, koliko sporije?
veljco je napisao(la):pazi iznogude, ako te mrzi da odgovaras niko te ne tera...ja da sam hteo na google, znam adresu, al bas sam odlucio da ovde pitam,a ti ako si nervozan nista ne brini, ima lekara za svaku boljku... Pozdrav
iliti na piratskom srpskom:flat-svetlosnoj zabavi :bottle: :bottle: :cigar: :banana:flat-lighte zabavi
versus je napisao(la):ok a sta da upisem, koji port, server...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari