Šta je novo?

Ima li konkurencije Lenovo A8-50 WH8 - A5500 u rangu do ~150 e ?

Grunt

Čuven
Učlanjen(a)
22.07.2002
Poena
690
Uzimao bi 8" tablet za citanje stripova, igranje Hearthstone-a i povremeni surf. Budzet mi je tu ~18k din. Nisam video nijedan drugi tablet za te pare a da moze da se poredi sa ovim Lenovom ili sam promasio neki ?

BTW sto se interneta tice android sam laik ja mogu da moj 3G internet sa mobilnog telefona delim sa tabletom right ? Imam Huawei y300 sa slimkat custom rom-om. Posto vecina jeftinijih tableta ima sa wifi konekciju.

Imaš Asus Memo Pad 8 koji ima Cortex A9, dok taj Lenovo ima Cortex A7. Sve drugo manje više isto, jedino što Asus nema GPS. Cena €150 na KP neotvoren sa 2 god garancije.

Druga varijanta su ti kineski tableti kao npr. Onda i sl. Pogledaj http://www.pompmall.com/lenovo-tablet-pc.html tu imaš dosta tih raznih marki tableta. Ako imaš mogućnost da naručiš možda tu nađeš nešto zanimljivo.

Aha vidim 2000 din je skuplji taj Asus Memo Pad 8, nije toliko velika razlika. Ne znam koliko je taj Atom procesor bolji od ovog iz Lenova. Posto mi se cini da im je to jedina bitna razlika. GPS me ne zanima.

Kontam da bi mogao da se otvorim za Memo-a :)

Meh posto od igara jedino Hearthstone merkam, citam utiske ljudi da on radi isto ko na Lenovom mediatek procesoru posto Android i x86 procesori bas i nisu neki par. A ko zna da li ce izaci Android 5 za ovaj proslogodisnji Memo pad 8.

Mozda je ipak bolje da za tih 2000 din uzmem neku finu futrolu za lenovo xD

Poslednja izmena:
Aha vidim 2000 din je skuplji taj Asus Memo Pad 8, nije toliko velika razlika. Ne znam koliko je taj Atom procesor bolji od ovog iz Lenova. Posto mi se cini da im je to jedina bitna razlika. GPS me ne zanima.

Kontam da bi mogao da se otvorim za Memo-a :)

Meh posto od igara jedino Hearthstone merkam, citam utiske ljudi da on radi isto ko na Lenovom mediatek procesoru posto Android i x86 procesori bas i nisu neki par. A ko zna da li ce izaci Android 5 za ovaj proslogodisnji Memo pad 8.

Mozda je ipak bolje da za tih 2000 din uzmem neku finu futrolu za lenovo xD

gde to gledas cene ? u winwinu je razlika 5 hiljada

Kao sto je napisao kriket na KP, ima dosta ljudi sto prodaju tablete donesene iz madjarske, nasao sam jednog komsiju koji ima oba tableta u ponudi 135 Lenovo 150 Memo Pad. Kontam da ako budem uzimao tablet bice to ipak Lenovo. Ne bi previse novca da dajem ionako nisam neki zahtevni korsinik. Samo se jos lomim da li ce mi 8" biti dosta ili da idem na 10" posto bi citao dosta USA stripova koji su otprilike kao 10" tablet, ali me vise privlaci lakoca nosenja svuda sa sobom koju imaju 8-ce xD

Nazad
Vrh Dno