Šta je novo?

Ima li ko Visual Studio.NET?

nesharm

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
11.12.2000
Poena
680
Treba Aladinu i Jednom Baji,a i meni ne bi lose dosao...problem je sto ga ima samo u EXIT-u i kosta 30DM.....iz principa im ne treba dati pare,bezobrazni su.
Naravno,VS samo na pozajmicu od par sati,samo da narezemo diskove...ili ako neko ima rezac....jos bolje.

Treba i meni... U NS nema nigde... strasno.

Vidim da je ta verzija u Exit-u 5 CD-ova. Jeste sigurni da je to sve? Tamo pise da su imali Beta 2 koja je bila na tri CD-a, sto je netacno, jer ja imam Beta 2 verziju koju sam dobio direktno od Microsoft-a i ide na 4 CD-a. A i stari VS6 je bio 6 CD-a... Ovavezno mora da se dobije CD sa najnovijim MSDN-om i Component Upgrade CD sa .NET Framework-om.

Ima nas jos zainteresovanih........

Pa nije valjda da niko nema prokleti Visual Studio.NET ??
Ajde ljudi dajte malo da se upoznamo sa novitetima pre promocije u Beogradu 13 februara.

I ja sam pokusavao poslednjih mesec dana da ga iskopam negde u BGD da snimim, ali mrka kapa...

Ima ga u EXIT-u,30 dm,tj 5 diskova,6DM po disku....pa ono,mislim 6 DM....ne se*emo mi pare.

Aj svako da da 1 dm (valjda nas ima 30), pa da naprzimo u 1.000.000 komada......:)...BTW da li je to final verzija ili neka beta?

Pozdrav

legend je napisao(la):
Aj svako da da 1 dm (valjda nas ima 30), pa da naprzimo u 1.000.000 komada......:)...BTW da li je to final verzija ili neka beta?

Pozdrav
Necemo sj...ti Microsoft nego EXIT!
Tako im i treba!

Nasao sam danas na jednom mestu VS.NET za neku normalniju cenu... Uzimam ga u petak, a ako vam hocete, narezacu, samo smislite kako da vam posaljem u Beograd na dalju distribuciju :)

Evo gde ga ima...

Ima ga u CD klubu Citadel na Crvenom krstu, imao sam ga juce, ali ga nisam rezao, vec sam ga vratio nazad (sorry).

Titanium Angel je napisao(la):
Nasao sam danas na jednom mestu VS.NET za neku normalniju cenu... Uzimam ga u petak, a ako hocete, narezacu, samo smislite kako da vam posaljem u Beograd na dalju distribuciju :)

naravno da hocemo :)
ja razmenjujem diskove sa drugarom iz nisa preko poste (ubacis u slim kutije po 2 komada (znaci ukupno 3 slim kutijice) i umotas u paketic). cena ptt troskova je oko 50 dinara (verovatno i manje)

Ima u Platou i to verzija sa 7 cd-ova .
6. cd je visio 2002 za VS.net a 7. SourceSafe
Inace cena kompleta za 7 cd-ova 30 dm , sto i nije puno a i cd-ovi su neki firmirani(nisu verbatim nego neki rank ili tako nesto).

D-KEE je napisao(la):
naravno da hocemo :)
ja razmenjujem diskove sa drugarom iz nisa preko poste (ubacis u slim kutije po 2 komada (znaci ukupno 3 slim kutijice) i umotas u paketic). cena ptt troskova je oko 50 dinara (verovatno i manje)

Jedan Baja je potvrdio ono cega sam se plasio... tih 5 cd-a nije kompletna verzija. Bilo mi je odmah sumnjivo kad su provalili da im je beta bila 3 cd-a, a i znam da je vs6 6 cd-a.

Tako da ne uzimam dok se ne pojavi verzija sa dodatna dva diska.

Ta dodatna 2 cd-a su instalacije same za sebe , odnosno slobodno uzimajte i verziju sa 5 cd-ova ako vam ne treba visio i sourcesafe.

Jedan Baja je napisao(la):
Ta dodatna 2 cd-a su instalacije same za sebe , odnosno slobodno uzimajte i verziju sa 5 cd-ova ako vam ne treba visio i sourcesafe.

Ma znam ja to, ali se i dalje nadam da ce se uskoro i ovde pojaviti verzija sa 7 cd-ova, pa da odmah uzmem sve.

Inace SourceSafe redovno koristim (barem je tako bilo u VS6). Po mom misljenju SS je nezamenljiv alat za bilo kakvo ozbiljnije programiranje...

Nazad
Vrh Dno