Šta je novo?

Ima li ko Office 2000 SR1a?

voyager

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
650
Ima li neko Office 2000 Service Release 1a kao standalone verziju (teška oko 50MB). Skinuo sam ceo file ali izgleda sa greškom. Poludeo sam!!!

voyager je napisao(la):
Ima li neko Office 2000 Service Release 1a kao standalone verziju (teška oko 50MB). Skinuo sam ceo file ali izgleda sa greškom. Poludeo sam!!!

Eh, tako sam ja 3 puta skidao dreamweaver mx. Prvi put trial, ona kao posto nema crack, ajde skinem final kad ono cvrc. Rar arhiva lose spakovana ili sta vec i trazi sifru i ne moze da je tvori, i onda naravno ponovo skidaj da bi se na kraju ispostavilo da nece ni da mi vidi moj hp. radjen u 4. FX

Elem, sta je ktacno Service release? Koja je razlika izmedju toga i SP-a?

Bilo je na ovom forumu svakakvih smaraca ali ti si Broj 1!!! Svaka ti cast!!!

Nisam bas (za tol`ke godine) ukapirao na osnovu cega microsoft nesto proglasava za SR, a nesto drugo za SP. U svakom slucaju Voyager (pravilno) trazi bas SR1 za office2000 (kako ga je i microsoft nazvao). Neko ce primetiti da druga kompletna zakrpa (ili skup zakrpa) za office2k ne nosi naziv Service Release 2, vec Service Pack 2 (SP2upd.exe). Sto li, ne se znae.

Hi Voyager,
nadjoh o2ksr1a.exe (na jednom od cd-ova). Odavno nisam instaliravao ovo, pa se vise ne secam kakve sve zvrcke pravi, al znam da sam se prilicno nazezao (citajuci na knowledge base, a mislim i da sam 2x ponavljao instalaciju) dok instalacija nije prosla.

U folderu (na cd-u) gde mi stoji sr1, postoji o2ksr1a.exe koji ima samo 134kb, a takodje i {0DC0F122-1B1C-11D4-AED6-00C04F022C53} koji ima 26MB, i jos msiinstX.exe (1.77MB). Ti pominjes "standalone", pa nisam siguran da bi ti ovo odgovaralo (posto je pokrenuta online instalacija, a na kraju sacuvan c:\windows\temp\sr1patch folder (i njegov sadrzaj]) (naravno, posle sam jos nekoliko puta uspesno updateovao office2k na drugim racunarima, sa ovom instalacijom, al` bese pre godinu i kusur pa se ne secam detalja)

Obicno uz microsoftove patcheve sacuvam i dokumente koji ih prate, pa ces u atachu naci par njih koji su mi cucali na cd-u uz sr1.

Nazad
Vrh Dno