Nisam bas (za tol`ke godine) ukapirao na osnovu cega microsoft nesto proglasava za SR, a nesto drugo za SP. U svakom slucaju Voyager (pravilno) trazi bas SR1 za office2000 (kako ga je i microsoft nazvao). Neko ce primetiti da druga kompletna zakrpa (ili skup zakrpa) za office2k ne nosi naziv Service Release 2, vec Service Pack 2 (SP2upd.exe). Sto li, ne se znae.
Hi Voyager,
nadjoh o2ksr1a.exe (na jednom od cd-ova). Odavno nisam instaliravao ovo, pa se vise ne secam kakve sve zvrcke pravi, al znam da sam se prilicno nazezao (citajuci na knowledge base, a mislim i da sam 2x ponavljao instalaciju) dok instalacija nije prosla.
U folderu (na cd-u) gde mi stoji sr1, postoji o2ksr1a.exe koji ima samo 134kb, a takodje i {0DC0F122-1B1C-11D4-AED6-00C04F022C53} koji ima 26MB, i jos msiinstX.exe (1.77MB). Ti pominjes "standalone", pa nisam siguran da bi ti ovo odgovaralo (posto je pokrenuta online instalacija, a na kraju sacuvan c:\windows\temp\sr1patch folder (i njegov sadrzaj]) (naravno, posle sam jos nekoliko puta uspesno updateovao office2k na drugim racunarima, sa ovom instalacijom, al` bese pre godinu i kusur pa se ne secam detalja)
Obicno uz microsoftove patcheve sacuvam i dokumente koji ih prate, pa ces u atachu naci par njih koji su mi cucali na cd-u uz sr1.