Šta je novo?

Ima li ko iskustva sa TECHSONY DV-900 MP-3 Discmanom

Mexa

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
619
Ovaj MP-3 discman je poceo da se nudi po raznim news grupama.
S obzirom da mu je cena pristupacna (oko 85e) pitao sam se da li ga je neko odavde vec kupio ili video ?
Kakva su iskustva ?
Vredi li nesto ovaj discman ?

Pozdrav
Nikola

Ajd i mene interesuje, posto jedan moj drugar hoce da ga pazari...

Bio sam nekoliko puta u Unikom-Unisat!!!! To je firma koja uvozi te discmene!!! I u nekoliko navrata sam ga koristio, i da vam kazem za te pare se dobija veoma kvalitetan MP3 discman!!!

Funkcije su zadovoljavajuce za tako nesto!!!

Ajd...

A sta taj moze? Razmisljam da uzmem neki, do sad je opcija bila KOB 220 Mercury, koji cita MP3, audio, VCD. Dobija se i daljinski, kablovi za prikljucenje na TV, punjac i NiklKadnijumske baterije. I to za nekih 80 eu.

a ko prodaje?

I ja sam se isto razmisljao da uzmem Mercury-a ali ko ga prodaje po toj ceni? A sto se tice Techsony-a ja sam cuo negativne utiske... da li je mozda neko nasao neki opis na netu pa da se pogleda?

Evo upravo sam pronasao da u 81.br. PC Press-a (septembarski) ima opis nekih mp3 discman-a medju kojima je i Teachsony. Pa ako neko ima ili moze da nabavi taj broj neka se javi !

ma nasao sam i ja te linkove, ali ja bih vise voleo da procitam neki test, necije utiske sa njime... to cini mi se pise u PC Press-u ali problem je sto niko izgleda nema...

imas u prodavnici recimo samsungov mp3 plejer - ima ga i sa fm tunerom - taj je 160eur a bez tunera je 150eur(uh to su bile cene od pre 4 meseca, sad ko zna sigurno je jeftiniji ako ga uopste ima) ... ako neko izdejstvuje dilerske cene i jos bez poreza ko zna bio bi mozda oko 110-120eur. Ipak samsung cim ga vidis - znas sta je, ali techsony cim ga vidis ne znas sta je!?!?
kad pomenuh prodavnicu - nas narod se odviko da kupuje po prodavnicama vise vole ljudi buvljake i blato. ipak u prodavnici dobijes par stvari:
1. ljubaznost
2. racun
3. kesu - obicno neku vrhunsku
4. neki prospekti i propagandni materijal
5. pismena garancija obicno 1god
6. mogucnost za money back ukoliko iz bilo kog razloga niste zadovoljni proizvodom - obicno je rok za to 7 dana.
bla bla bla

slazem se sa tobom ali ipak velika je razlika izmedju 120-150e koliko kosta samsung i 80e koliko kosta Teachsony ili Mercury... a posebno ako ovi zadnji rade pos'o cheers

razlika u ceni ocigledno postoji ali nije sve u brojkama ... ja bih ipak uzeo samsunga ili neki brand nego techsoMy ...

mesec je napisao(la):
Evo upravo sam pronasao da u 81.br. PC Press-a (septembarski) ima opis nekih mp3 discman-a medju kojima je i Teachsony. Pa ako neko ima ili moze da nabavi taj broj neka se javi !

Nije teachsony, vec SONY i Dioneer (Digital Pioneer), ali su to dosta skuplji uredjaji.

I na kraju jel nasao neko neki test Techsonyja?
Drugarica hoce da kupi, pa....

Ipak sam ovo pronasao u 81. broju. Nema ga u sadrzaju. "Test" je na pola 87. strane i vise je reklama ngo text. Ja sam ona 2 stubca texta protumacio kao: ma nije los za tu kintu.

Znaci nije "dobar" je za te pare, vec "nije los" za te pare :(

Nego Mexa ga kupio i za 2 dana ga prodaje.... :(

Jeste istina je kupio sam ga i prodajem ga !!!
Svaka cast na zapazanju !

Iskreno ovaj mp3 discman stvarno nije los za ove pare !!!
Sta to tacno znaci:

Ne preskace dok se hoda ali zato kada se potrci onda preskace !
U kolima ne bi preskakao ni pod razno (ako se prikljuci na postojeci sistem) !

Ne cita ID3 tagove sto bi kao bio neki minus !

Sve u svemu za 85e koliko sam ga ja platio stvarno nije los!

A sada da obrazlozim prodaju, poslali su mi drugari iz inostranstva mp3 player sa 256 MB memorije sto ce trenutno da zadovolji moje potrebe, ovaj MP3 Discman mi vise ne treba pa ga dajem za 70e. Ako je neko zainteresovan ima na oglasima (na Benchmarku) post pa neka ga potrazi, tamo ima moj kontakt pa da se ne reklamiram ovde !

Veliki pozdrav
Nikola

Nazad
Vrh Dno