Šta je novo?

Ima li igde Rs-mmc DV (mobile) od 512MB

Proday

Uticajan
Učlanjen(a)
02.01.2005
Poena
1,805
Hteo bih da pazarim za mobilni pa me interesuje da li se igde moze naci takva kartica i po kojoj ceni otprilike (ako ima u NS jos bolje)?

RS Multi Media Card 512MB Apacer, Retail Pack, Garancija 3 god. 3,900 46.1

imtel
samo ne znam da li je dual voltage.

Hvala za info no to "samo" mi predstavlja problem. Bez dv neradi!

e pa ima dv ali samo od 256mb. procesljaj malo i halo oglase, ima dosta firmi koje prodaju kartice pa mozda u nekoj i ima dv od 512mb.

Ima u ComputerLand-u PQI RS MMC-DV, ali samo od 256MB...ja do sada stvarno nigde nisam uspeo da nađem od 512MB.

Ja isto trazio dosta dugo od 512 Mb i na kraju se zadovoljio sa 256 Mb. Mada sam pitao MobilWood i rekli su mi da ce mozda dobiti koji primerak uskoro...

Po nekim informacijama kako sam ja nacuo trebalo bi kod nas da se pojave pocetkom oktobra. I ja isto cekam da se pojave. Mada verujem da bi i 256 radilo posao. A vec ih ima za manje od 30 EU.

E super onda cu da cekam oktobar. Nekako mi malo 256mb, samo neznam da li ce sam telefon imati problema sa karticom od 512mb kao sto je svojevremeno nokia 6600 imala problema sa kartama od 256mb?

Proday je napisao(la):
E super onda cu da cekam oktobar. Nekako mi malo 256mb, samo neznam da li ce sam telefon imati problema sa karticom od 512mb kao sto je svojevremeno nokia 6600 imala problema sa kartama od 256mb?

Nemas frke, od 6630 pa nadalje fonovi koji koriste DV RS MMC sljakaju bez problema sa 512Mb, doduse ovo nije licno iskustvo vec iskustvo drugih ljudi sa drugih foruma. Mozda primetis malo sporiji rad ali ipak 512 je 512 :p

Pa strasno; evo gledam u svetu se prodaju kartice od 512 vec vise od mesec dana. Zar je moguce da nabavljaci u ovoj nasoj zemlji toliko dugo nisu u stanju da uvezu kartice?!? :mad:

Vrh Dno