Šta je novo?

Ima li botova za CS 1.6

smilmar

Čuven
Učlanjen(a)
18.10.2003
Poena
601
Da li postoje i gde se mogu naci (stvarno nemam vremena da se svaki put cimam u igraonu

Imas na www.counter-strike.net
ako nema tu idi na www.download.com i kucaj sta ti treba

eno imas na
www.counterstrike.co.yu
zovu se akim botvovi

|smile| je napisao(la):
eno imas na
www.counterstrike.co.yu
zovu se akim botvovi
Hvalti nasao sam ih :D sad cu da igram i da igram dok ne oslepim :eek:
(ako neko zna gde jos neki botovi imaju za 1.6 neka kaze)

Radi U mrezi lepo

pROBAJ TE RADI PERFEKTNO Mada klincima se vise svidja 1.5verzija

Cika Deja je napisao(la):
pROBAJ TE RADI PERFEKTNO Mada klincima se vise svidja 1.5verzija

Ljudi morate da svatite da je cs 1.6 neizbezan (ko hece da igra neka igra a ko nece neka igra pakmana)

Jojjjj a koje je meni cimanje bilo kad se prelazilo sa 1.3 na 1.4 pa to je strasno, tu sam napravio pauzu i dok je 1.4 bio aktuelan ja sam ga takoreci preskocio. Kad se pojavio 1.5, ja rek'o, ajd' da probam i kad se covek navikne.....ponovo sam zavisnik :mrgreen: . Uostalom neka deca uce skolu ko ih ****, Counter je za odrasle :mrgreen: .

poz

Neznam sta je toliko lose u toj 1.6-ici, bas cu da probam, citao sam da je bolji, ispravljeno je puno bug-ova i da ima valjda neka nova oruzja... Sta tu ima da se coveku nesvidja ?

Neo_Matrix je napisao(la):
Neznam sta je toliko lose u toj 1.6-ici, bas cu da probam, citao sam da je bolji, ispravljeno je puno bug-ova i da ima valjda neka nova oruzja... Sta tu ima da se coveku nesvidja ?
Pa imaš dve nove puške, preuređene mape, famozni štit (onaj sa demonstracija) i to. Neke ključne stvari su promenjene, pa gad sad, šatro, niko ne igra. Tako je bilo i ranije sa matriks skokom i pucanjem i kretanjem sa bombom i ostalim sitnicama koje, u stvari, čine igru! :eek:

1.5verzija je bolja

ej...tako je isto bilo i za 1.3.....medjutim...kada ljudi shvate da zaista nije realno trcati sa kalashem i deliti headshotove kako ti padne napamet, a da ne kazem za "zeko mali" skokove (pocnes na pocetku pa dok ne zagines ;P ).....polako su presli na 1.5....ja se nesto nisam pretrgao da probam 1.6 (stavise, nemam ga jos ni dignutog na mojoj masini, a u lokalnim igrachnicama ga jos nema nigde), ali ono sto sam video - moram priznati izgleda lepo...mape su osvezene, malo izbalansirane....dodata oruzja su dosta upotrebljiva (ko ce jos cekati pare za M4 kad se ima za Famas :beat: , a i onaj Galil rola k'o kalash), jedino je shtit smor....(situacija: dvojica iza shtita, treci drzi shtit i polako idu...spaze ih dvojica terora i urolaju im bombaje pod guzu...da vidis kako lete...k'o sokolovi)....zaista nema neku funkcionalnost (sem protiv pistolja i lakog naoruzanja)....ali dobro...ko voli nek' izvoli pa neka ga kupi...sve u svemu, mislim da je zaokruzena verzija...

Jednostavno su ljudi morali da nešto promene, kako bi ga ljudi igrali. Došlo se do toga da su se svi smorili od kauntera i prešli na druge igre, a jedan CS ne sme tako da završi. Onda su seli i smislili taj štit da bi nešto bilo drugačije. Doduše, mape su zakon i dosta su, što kažeš, izbalansirane. A ako su hteli nova oružja, trebalo je da ubace, recimo, bazuku i da košta 15000. Znaš kako bi se svi primili! Dovoljno dvojica da je kupe i ovi mogu da se predaju :beat: .

thunderchase je napisao(la):
Jednostavno su ljudi morali da nešto promene, kako bi ga ljudi igrali. Došlo se do toga da su se svi smorili od kauntera i prešli na druge igre, a jedan CS ne sme tako da završi. Onda su seli i smislili taj štit da bi nešto bilo drugačije. Doduše, mape su zakon i dosta su, što kažeš, izbalansirane. A ako su hteli nova oružja, trebalo je da ubace, recimo, bazuku i da košta 15000. Znaš kako bi se svi primili! Dovoljno dvojica da je kupe i ovi mogu da se predaju :beat: .

da...onda zaista moze da se primeni ona stara narodna "sine, oces zolju da ga dokusuris?" :beat: ali nije poenta u fire power-u vise...poenta je sada u nekim drugim stvarima...mislim, kome je do zolja, tenkova i aviona, neka ubaci BattleField u CD i neka shiba....ima svega...od licnog do teskog naoruzanja....to svi znamo....ali, kao sto rekoh, poenta je u igrivosti, u brzini igre i zaraznosti...to je ono sto trebaju da odrze...kao sto sam video, po drugim threadovima su ljudi kritikovali CS (da ne pominjem imena, zaista ne zelim da uletim u raspravu o ukusima) da je previse jednostavan i da je neozbiljan...ali, CS je igra koja je donela prvu PRAVU timsku igru...ne racunam jadne pokusaje Delta Force-a, koji sam igrao jos od demo verzije, i od samog starta smo uvideli da je "svako za sebe" varijanta ipak zabavnija....nema nista lepse nego kad se prikrades snajperisti na brdu sa sve nozem u rukama i ludackim sjajem u ocima :beat:
no, da se vratim na 1.6...svakako ga vredi igrati i probati...verujem da ce se mnoge kvalitete vremenom otkriti same...just give it a trie :)

jel oce neko slucajno da mi nareze taj 1.6 pa da i ja probam shtit!

prikljucujem se molbi....hocu malo vise da ga istestiram...pa da mogu onda sa pravom da govorim o 1.6
ovo malo sto sam igrao...hmm..pa, recimo da nije dovoljno za ocenjivanje

Cika Deja je napisao(la):
1.5verzija je bolja

Cika Dejo, stvarno bi mogao da budes malo recitiji, da kad nesto kazes i stojis iza toga i da obrazlozis kolko tolko zasto mislis da je tako...

A inace i ja bih voleo da dodjem do najnovije verzije CS-a...

evo
www.counterstrike.co.yu
tamo ima 1.6 da se uzme

Malo je smorilo sto su ispremestali oruzja, ali naviknes se.....hm, imam utisak da postizem bolje rezultate u 1.6 nego u 1.5 mada sam mozda igrao u razlicitom raspolozenju :)

Svidja mi se sto sa generisanim key mozes da igras i kod stranaca na NETu :)

kalky je napisao(la):
...

da...onda zaista moze da se primeni ona stara narodna "sine, oces zolju da ga dokusuris?" :beat: ali nije poenta u fire power-u vise...poenta je sada u nekim drugim stvarima...mislim, kome je do zolja, tenkova i aviona, neka ubaci BattleField u CD i neka shiba....ima svega...od licnog do teskog naoruzanja....to svi znamo....ali, kao sto rekoh, poenta je u igrivosti, u brzini igre i zaraznosti...to je ono sto trebaju da odrze...kao sto sam video, po drugim threadovima su ljudi kritikovali CS (da ne pominjem imena, zaista ne zelim da uletim u raspravu o ukusima) da je previse jednostavan i da je neozbiljan...ali, CS je igra koja je donela prvu PRAVU timsku igru...ne racunam jadne pokusaje Delta Force-a, koji sam igrao jos od demo verzije, i od samog starta smo uvideli da je "svako za sebe" varijanta ipak zabavnija....nema nista lepse nego kad se prikrades snajperisti na brdu sa sve nozem u rukama i ludackim sjajem u ocima :beat:
no, da se vratim na 1.6...svakako ga vredi igrati i probati...verujem da ce se mnoge kvalitete vremenom otkriti same...just give it a trie :)
Dobro, zolja je bila kao primer nove "puške" ;) .

Pazi: imaš šačicu ljudi koji kritikuju CS, a to su obično neki kao moj stari koji zna samo za preferans iz '93 i F1. U redu, i ja to volim da igram (mada preferans više "uživo"), ali je činjenica da je pojava CS-a bila revolucija u svetu. Ne znam za danas, ali je prošle godine bio podatak da više od 10 miliona ljudi dnevno igra CS preko neta. Ne računajući one što ga pikaju sa botovima kod kuće. Sad razmisli - koja igrica je postigla takav uspeh?

Uopšte nije bitno da li je tu FAMAS, Galil ili zolja. Bitan je jedinstven filing dok igraš, a taj filing nema nijedna druga igra. Što onomad neko reče, nek to budu i jednobojne kocke i krugovi i, ako to diže adrenalin kao CS, igraću ga!

ma daj....pogresno smo se razumeli mozda...ne kritikujem ja CS...naprotiv! :happy: :happy: :happy:
sto se tice adrenalina...gde ce ti vece dizanje adrenalina nego kad ti daju most na aztec-u a znas da te preko ceka snip....pa ti lepo kalash u ruke (ah, omiljena moja violina :mrgreen: ) i napucas zvekana u tintaru :D
takvu paljevinu od igre (pri tom ne mislim samo na napucavanje, vec i na pravu timsku igru, koja podrazumeva koriscenje glave i pridrzavanje nekog nazovi "plana" za koji svi tripuju da je odlican...) nisam sreo u svom zivotu...osim mozda Starcrafta, no on je ipak nesto drugo.....ovo je...prosto...neopisivo...I...must...play! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
u to ime..... cheers mate....i nek' nam pozivi CS....
PS...zamisli samo na lepotu CS-a kad se modifikuje za HL2!!!!!!!!!!
e to tek ne mogu da docekam.....
Poz! ,)

Jel mora da se bude online da bi se igrao CS 1.6 ili postoji neki cr*** koji to zaobilazi?? Igrao bih kuci, u mrezi sa komsijom ali mi bedak da budem stalno online... Ako neko ima resenje, uzimam CS 1.6 na keca :beat:

jos ne znam...posto ovi sa counterstrike.co.yu mi jos nista nisu odgovorili :boom: :boom: :boom:
ni mail...ni telefon da zazvoni...nista....pitanje je koliko su ozbiljni po pitanju prodaje, posto je proslo vec tri dana.... :cuss:
ili sam ja samo nestrpljiv ;P
u svakom slucaju, kada dobijem 1.6 (na bilo koji nacin), postujem ovde kompletan opis...nepristrasan i objektivan...
Poz! ,)

kalky je napisao(la):
jos ne znam...posto ovi sa counterstrike.co.yu mi jos nista nisu odgovorili :boom: :boom: :boom:
ni mail...ni telefon da zazvoni...nista....pitanje je koliko su ozbiljni po pitanju prodaje, posto je proslo vec tri dana.... :cuss:
ili sam ja samo nestrpljiv ;P
u svakom slucaju, kada dobijem 1.6 (na bilo koji nacin), postujem ovde kompletan opis...nepristrasan i objektivan...
Poz! ,)

kalky nisam dobio tvoju narudzbinu
vrlo smo izbiljni sto se toga tice jer ja uredjujem i vodim taj sajt
tako da neznam probaj ponovo popuni mozda bio neki bug
nemam pojma:)

a sto se tice botova izasli su napokon pametni botovi za 1.6
evo adrese:
http://www.counterstrike.co.yu/modules.php?name=News&file=article&sid=301&mode=&order=0&thold=0
rade i offline i online:)

I ja sam porucio CS 1.6 sa sajta i nikakav jos odgovor nisam dobio, ni na mail, ni preko telefona. Ponavljam jos jednom, ako postoji nacin da se zaobidje obavezna konekcija sa netom za svo vreme igranja, uzimam igru, a ako ne... Sta ce mi onda?!?

Pozdrav!

PS. |smile|, javi mi odgovor kao PM ili na mail.

|smile| je napisao(la):
...

kalky nisam dobio tvoju narudzbinu
vrlo smo izbiljni sto se toga tice jer ja uredjujem i vodim taj sajt
tako da neznam probaj ponovo popuni mozda bio neki bug
nemam pojma:)

a sto se tice botova izasli su napokon pametni botovi za 1.6
evo adrese:
http://www.counterstrike.co.yu/modules.php?name=News&file=article&sid=301&mode=&order=0&thold=0
rade i offline i online:)
upravo sam ponovio narudzbinu...pazi...ne bi se salio da sam narucivao jer mi nije do zezanja na taj nacin...mislim, halo...imate moj tel., moju adresu, mail...sve...bre... :) sta cekate! :)
do tada.... cheers
Poz! ,)

Nazad
Vrh Dno