Maxi je napisao(la):Imas na www.counter-strike.net
ako nema tu idi na www.download.com i kucaj sta ti treba
Hvalti nasao sam ih|smile| je napisao(la):eno imas na
www.counterstrike.co.yu
zovu se akim botvovi
Cika Deja je napisao(la):pROBAJ TE RADI PERFEKTNO Mada klincima se vise svidja 1.5verzija
Pa imaš dve nove puške, preuređene mape, famozni štit (onaj sa demonstracija) i to. Neke ključne stvari su promenjene, pa gad sad, šatro, niko ne igra. Tako je bilo i ranije sa matriks skokom i pucanjem i kretanjem sa bombom i ostalim sitnicama koje, u stvari, čine igru!Neo_Matrix je napisao(la):Neznam sta je toliko lose u toj 1.6-ici, bas cu da probam, citao sam da je bolji, ispravljeno je puno bug-ova i da ima valjda neka nova oruzja... Sta tu ima da se coveku nesvidja ?
thunderchase je napisao(la):Jednostavno su ljudi morali da nešto promene, kako bi ga ljudi igrali. Došlo se do toga da su se svi smorili od kauntera i prešli na druge igre, a jedan CS ne sme tako da završi. Onda su seli i smislili taj štit da bi nešto bilo drugačije. Doduše, mape su zakon i dosta su, što kažeš, izbalansirane. A ako su hteli nova oružja, trebalo je da ubace, recimo, bazuku i da košta 15000. Znaš kako bi se svi primili! Dovoljno dvojica da je kupe i ovi mogu da se predaju :beat: .
Cika Deja je napisao(la):1.5verzija je bolja
|smile| je napisao(la):evo
www.counterstrike.co.yu
tamo ima 1.6 da se uzme
Dobro, zolja je bila kao primer nove "puške"kalky je napisao(la):...
da...onda zaista moze da se primeni ona stara narodna "sine, oces zolju da ga dokusuris?" :beat: ali nije poenta u fire power-u vise...poenta je sada u nekim drugim stvarima...mislim, kome je do zolja, tenkova i aviona, neka ubaci BattleField u CD i neka shiba....ima svega...od licnog do teskog naoruzanja....to svi znamo....ali, kao sto rekoh, poenta je u igrivosti, u brzini igre i zaraznosti...to je ono sto trebaju da odrze...kao sto sam video, po drugim threadovima su ljudi kritikovali CS (da ne pominjem imena, zaista ne zelim da uletim u raspravu o ukusima) da je previse jednostavan i da je neozbiljan...ali, CS je igra koja je donela prvu PRAVU timsku igru...ne racunam jadne pokusaje Delta Force-a, koji sam igrao jos od demo verzije, i od samog starta smo uvideli da je "svako za sebe" varijanta ipak zabavnija....nema nista lepse nego kad se prikrades snajperisti na brdu sa sve nozem u rukama i ludackim sjajem u ocima :beat:
no, da se vratim na 1.6...svakako ga vredi igrati i probati...verujem da ce se mnoge kvalitete vremenom otkriti same...just give it a trie![]()
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!kalky je napisao(la):PS...zamisli samo na lepotu CS-a kad se modifikuje za HL2!!!!!!!!!!
e to tek ne mogu da docekam.....
Poz! ,)
kalky je napisao(la):jos ne znam...posto ovi sa counterstrike.co.yu mi jos nista nisu odgovorili :boom: :boom: :boom:
ni mail...ni telefon da zazvoni...nista....pitanje je koliko su ozbiljni po pitanju prodaje, posto je proslo vec tri dana.... :cuss:
ili sam ja samo nestrpljiv ;P
u svakom slucaju, kada dobijem 1.6 (na bilo koji nacin), postujem ovde kompletan opis...nepristrasan i objektivan...
Poz! ,)
upravo sam ponovio narudzbinu...pazi...ne bi se salio da sam narucivao jer mi nije do zezanja na taj nacin...mislim, halo...imate moj tel., moju adresu, mail...sve...bre...|smile| je napisao(la):...
kalky nisam dobio tvoju narudzbinu
vrlo smo izbiljni sto se toga tice jer ja uredjujem i vodim taj sajt
tako da neznam probaj ponovo popuni mozda bio neki bug
nemam pojma
a sto se tice botova izasli su napokon pametni botovi za 1.6
evo adrese:
http://www.counterstrike.co.yu/modules.php?name=News&file=article&sid=301&mode=&order=0&thold=0
rade i offline i online![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari