Pitam jer kolega je totalni duduk a OGROMAN Problem mi je da idem do njega licno da namestam pa zato i pitam da li je samo plag n play ili mora nesto da se podesava.Ja sam na avcomuJa imam onaj Scientific Atlanta.
Treba samo da bocnes preko etherneta i to je to
A preko USBa imas disk pa instaliras drajvere i to je to.
![]()
Ja sam na avcomuJa imam onaj Scientific Atlanta.
Treba samo da bocnes preko etherneta i to je to
A preko USBa imas disk pa instaliras drajvere i to je to.
![]()
Pitam jer kolega je totalni duduk a OGROMAN Problem mi je da idem do njega licno da namestam pa zato i pitam da li je samo plag n play ili mora nesto da se podesava.
Potpisujem sve sto si napisao samo sto ja koristim njihovu kablovsku televizuju.Uzeo sam bio kod njih kablovski internet uz kablovsku televiziju. Potpun promasaj. Uzeo sam Flat Rate Business zbog 512 Upload-a (radim mnogo FTP upload-a i postavljanja slika za svoje websajtove) i nit je download radio maksimalno nit je upload radio kako treba. Cesto im je dolazilo do prekida saobracaja bez ikakvog razloga a tehnicka podrska im je blago receno katastrofalna. U svakom slucaju, nikako ne razmatrati ni za kakvu ozbiljniju upotrebu. Presao sam sa njih na 16/1 Orion ADSL i to mi mnogo bolje radi. Mislim da nemaju dovoljno dobar link i da im je infrastruktura do zla Boga losa. Sve u svemu - potpuni diletanti.
Mogu da zamislim koliko ti malo vremena treba da skidas nesto. Koliko vidim zadovoljan si njihovim home ethernet-om. Ja ga imam u zgradi ali sam i dalje skeptican zbog ispoljenog diletantizma kada je kablovska u pitanju. Inace sam se razmisljao da predjem na taj njihov internet dok ne bude i ako uopste bude dolazio kod mene Targotelekom (mada je nekih 3-4 m udaljen od ulaza zgrade njihov magistralni vod). Osim tog zaglupljivanja router-a(to se desava i kod mene a imam ADSL Eunet) da li ti je konstantan protok interneta tojest da li ti ne secka?Ponekad mi se router zaglupi pa moram da ga resetujem (jednom u dve nedelje). Inace, sve radi odlicno. Torrenti idu do 4MB/sec... kad se zalete.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari