Šta je novo?

Ima li AGPova u prodaji?

sirNemanjapro

Slavan
VIP član
Učlanjen(a)
29.11.2006
Poena
440
Pokusavam da nadjem neke normalne AGP kartice do 100-110 eura. Da li sam ja sasav ili gledam na svim pogresnim mestima.
Ako nije problem dajte mi linkove cenovnika\firmi gde da vidim.

Btw
ne mogu na Gigatron sa 56k. Pakom i nema neki izbor.

Ah da.
nVidia je izbor. 😉

Pa ako sam vec skupio tih 100 eura, necu vise da se cimam. Konstantno odlazem, te sledeceg meseca, te sledeceg. Ma nema sanse.
93 eura je ATi, 92.5 eura nVidia, stim da je nVidijina kartica, da se usudim to da kazem, slabija.

Opet ako je to u rangu 8600GT, jel treba da se razmisljam? 🙂

Over kill?
Paa... Zar tako nesto danas postoji? 🙂 Salim se.
Imam 22" wide monitor, mislim da ce lepo se upasovati, ma sta da uzmem, od navedenog.

Poslednja izmena:
Pa ako sam vec skupio tih 100 eura, necu vise da se cimam. Konstantno odlazem, te sledeceg meseca, te sledeceg. Ma nema sanse.
93 eura je ATi, 92.5 eura nVidia, stim da je nVidijina kartica, da se usudim to da kazem, slabija.

Opet ako je to u rangu 8600GT, jel treba da se razmisljam? 🙂

Over kill?
Paa... Zar tako nesto danas postoji? 🙂 Salim se.
Imam 22" wide monitor, mislim da ce lepo se upasovati, ma sta da uzmem, od navedenog.

Kartica je ok, al da li ce tvoj procesor moci to da prati to je vec diskutabilno.....i iskreno smatram da ulaganja u AGP platformu polako gube svaki smisao.....
:wave:

Potcenjujete starog dobrog Bartona . . . Imaće smisla nova grafa, iako neće pokazati pun potencijal, da se ja pitam - išao bih na polovnu grafu, čisto zbog kinte.

Nazad
Vrh Dno