- Učlanjen(a)
- 16.11.2001
- Poena
- 630
Zanimljiv sajt. Podrska za sve popularne IM klijente u browseru. Vrlo korisno ako su vam zapusheni portovi. 🙂
www.meebo.com
www.meebo.com
Ne znam nisam dovoljno hrabar da tako nekome ostavim user i pass.
Dobro ljudi onaj ko nece neka ne koristi, ne morate odmah da pljujete po svemu.
Ovo je vrlo dobra stvar ako ste "zapusheni" od strane admina u nekoj mrezi, a treba vam IM.
Inace ne znam samo sta ce da rade sa mojim icq i msn nalogom ? Slace ljudima okolo poruke u moje ime ? Mosh` mislit`. 😀
Btw. zar mislite da onaj ko hoce da vam cita postu i IM poruke to ne moze da radi ? I zar mislite da vam google, yahoo i msn ne citaju mailove i poruke ? Ne budite smesni. 🙂
Da je text bio na engleskom stavio bih ga u bookmark i koristio sigurno, medjutim onoga trenutka kada sam video text na srpskom upalila mi se crvena lampica. Nisam ja reko da oni to citaju ili ce ko zna sta da rade reko sam samo da nisam hrabar da probam 🙂
(Svakom sys admin-u je u opisu radnog mesta da bude paranoican, profesionalna deformacija 😀 )
Evo dokaza da za Srbiju uopšte nije potrebno lokalizovati softver, samo prave paranoju :d100% iskreno da ti odgovorim. Da je text bio na engleskom stavio bih ga u bookmark i koristio sigurno, medjutim onoga trenutka kada sam video text na srpskom upalila mi se crvena lampica. Nisam ja reko da oni to citaju ili ce ko zna sta da rade reko sam samo da nisam hrabar da probam 🙂
A o kojem srpskom textu pricamo?
I zar mislite da vam google, yahoo i msn ne citaju mailove i poruke ? Ne budite smesni. 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari