Šta je novo?

IM u browseru

Marsovac

Mlađi referent
VIP član
Učlanjen(a)
16.11.2001
Poena
630
Zanimljiv sajt. Podrska za sve popularne IM klijente u browseru. Vrlo korisno ako su vam zapusheni portovi. 🙂
www.meebo.com

Ne znam nisam dovoljno hrabar da tako nekome ostavim user i pass.

Koristim ga vec cc godinu dana.
Vi se slobodno tripujte, jer vas icq racun im je od enormnog znacaja... 😀

Dobro ljudi onaj ko nece neka ne koristi, ne morate odmah da pljujete po svemu.
Ovo je vrlo dobra stvar ako ste "zapusheni" od strane admina u nekoj mrezi, a treba vam IM.
Inace ne znam samo sta ce da rade sa mojim icq i msn nalogom ? Slace ljudima okolo poruke u moje ime ? Mosh` mislit`. 😀
Btw. zar mislite da onaj ko hoce da vam cita postu i IM poruke to ne moze da radi ? I zar mislite da vam google, yahoo i msn ne citaju mailove i poruke ? Ne budite smesni. 🙂

Taj bezazleni MSN nalog o kome govoris (tj .NET Passport) nije uopste tako bezazlen i ne sluzi samo i iskljucivo za MSN tj. WLM, nego i za neke ozbiljnije stvari, recimo https://eopen.microsoft.com/EN/default.asp gde se mogu videti serijski brojevi za licence MS proizvoda koje ima tvoja firma :S:

Ko nema sta da izgubi gubitkom svog accounta, nema razloga da ne koristi ovako nesto, ako mu je to jedino resenje.

Dobro ljudi onaj ko nece neka ne koristi, ne morate odmah da pljujete po svemu.
Ovo je vrlo dobra stvar ako ste "zapusheni" od strane admina u nekoj mrezi, a treba vam IM.
Inace ne znam samo sta ce da rade sa mojim icq i msn nalogom ? Slace ljudima okolo poruke u moje ime ? Mosh` mislit`. 😀
Btw. zar mislite da onaj ko hoce da vam cita postu i IM poruke to ne moze da radi ? I zar mislite da vam google, yahoo i msn ne citaju mailove i poruke ? Ne budite smesni. 🙂

100% iskreno da ti odgovorim. Da je text bio na engleskom stavio bih ga u bookmark i koristio sigurno, medjutim onoga trenutka kada sam video text na srpskom upalila mi se crvena lampica. Nisam ja reko da oni to citaju ili ce ko zna sta da rade reko sam samo da nisam hrabar da probam 🙂
(Svakom sys admin-u je u opisu radnog mesta da bude paranoican, profesionalna deformacija 😀 )

Da je text bio na engleskom stavio bih ga u bookmark i koristio sigurno, medjutim onoga trenutka kada sam video text na srpskom upalila mi se crvena lampica. Nisam ja reko da oni to citaju ili ce ko zna sta da rade reko sam samo da nisam hrabar da probam 🙂
(Svakom sys admin-u je u opisu radnog mesta da bude paranoican, profesionalna deformacija 😀 )

A o kojem srpskom textu pricamo?
Koliko vidim nije u pitanju neka neozbiljna firma, a evo i njihovih obljasnjenja o vezi privatnosti: http://blog.meebo.com/privacy?o
Tako da ako bas zatreba koristicu ga za ICQ (na ostalima iovako nema account-e :d )
A sto se tice paranoje, tu se slazem sa tobom. Taj onda nije pravi sys admin. 🙂

Poslednja izmena:
100% iskreno da ti odgovorim. Da je text bio na engleskom stavio bih ga u bookmark i koristio sigurno, medjutim onoga trenutka kada sam video text na srpskom upalila mi se crvena lampica. Nisam ja reko da oni to citaju ili ce ko zna sta da rade reko sam samo da nisam hrabar da probam 🙂
Evo dokaza da za Srbiju uopšte nije potrebno lokalizovati softver, samo prave paranoju :d

Da,da to je to sigurno, sorry i ja sam posle vec skontao, posto meni se ucitava eng. verzija, a i to sto kazes to je samo neko preveo i nista vise.

Nazad
Vrh Dno