Dobar programcic koji sam koristio neko vreme, ali me smorilo non-stop kliktanje na desno dugme da bih se posle iznenadio sto neki dll nema ni jednu ikonicu, a bio sam ubedjen da ima.ZoNi je napisao(la):kako sam to zaboravio??? Crni, u pravu si!
Evo, ja preporucujem (i koristim) IconViewer http://www.botproductions.com/iconview/iconview.html
besplatan je i integrise se u desni_klik: kliknes bilo koji exe, ides na Properties pa Icons... super, a jednostavan & free...
cekaj malo... jel' to znaci da IconViewer nije uspeo da iz nekih dll-ova ili exe-a izvadi ikonicu??? ili je nije ni bilo? :?:Crni je napisao(la):smorilo non-stop kliktanje na desno dugme da bih se posle iznenadio sto neki dll nema ni jednu ikonicu, a bio sam ubedjen da ima.
Od tada Microangelo-ov Explorer rula...
Sime je napisao(la):Gde se nalaze slicice (ikonice) iz toolbar-ova programa iz office grupe (Word, Excel...)?
Pisem maturski rad pa sam mislio da ga malo graficki dopunim slicicama.
Nije je bilo, a bio sam ubedjen da ima. Fora je u tome da sam trazio par puta neke ikonice, ali nisam bio siguran u kom dll-u su smestene, pa sam krenuo da bockam i na kraju se smorio i uzeo Microangelo.ZoNi je napisao(la):...
cekaj malo... jel' to znaci da IconViewer nije uspeo da iz nekih dll-ova ili exe-a izvadi ikonicu??? ili je nije ni bilo? :?:
Znam da nije 🙂 Nazalost nemam lek za trial verziju, ali sam ti poslao link za retail na mail...microangelo nije FREE...
Crni, jel ti problem da mi posaljes stagod-mi-treba za verziju 5.57 na [email protected]? Moze i link ka sajtu na kome tako nesto mogu da nadjem.
U pravu si - sad sam tek ukapirao sta njemu u stvari treba 🙁a to što ti tražiš su bitmape, a ne ikonice.
ZoNi je napisao(la):ili jos bolje Resource Hacker 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari