Šta je novo?

Ikonice iz toolbar-a

• Začetnik teme Začetnik teme Sime
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sime

Čuven
Učlanjen(a)
28.12.2001
Poena
619
Gde se nalaze slicice (ikonice) iz toolbar-ova programa iz office grupe (Word, Excel...)?
Pisem maturski rad pa sam mislio da ga malo graficki dopunim slicicama.

Ili koristi neki program za rad sa ikonicama tipa MicroAngelo, pa sa njim iscupaj ikonice koje ti trebaju iz word.exe, excel.exe i ostalih fajlova posto se u njima nalaze iste...

ZoNi je napisao(la):
kako sam to zaboravio??? Crni, u pravu si!

Evo, ja preporucujem (i koristim) IconViewer http://www.botproductions.com/iconview/iconview.html

besplatan je i integrise se u desni_klik: kliknes bilo koji exe, ides na Properties pa Icons... super, a jednostavan & free...
Dobar programcic koji sam koristio neko vreme, ali me smorilo non-stop kliktanje na desno dugme da bih se posle iznenadio sto neki dll nema ni jednu ikonicu, a bio sam ubedjen da ima.
Od tada Microangelo-ov Explorer rula...

Crni je napisao(la):
smorilo non-stop kliktanje na desno dugme da bih se posle iznenadio sto neki dll nema ni jednu ikonicu, a bio sam ubedjen da ima.
Od tada Microangelo-ov Explorer rula...
cekaj malo... jel' to znaci da IconViewer nije uspeo da iz nekih dll-ova ili exe-a izvadi ikonicu??? ili je nije ni bilo? :?:

ja sam neko vreme koristio i IconSucker Free ali posto mi ta opcija treba veoma retko, presao sam potpuno na IconViewer...

microangelo nije FREE...
Crni, jel ti problem da mi posaljes stagod-mi-treba za verziju 5.57 na [email protected]? Moze i link ka sajtu na kome tako nesto mogu da nadjem.

Sime je napisao(la):
Gde se nalaze slicice (ikonice) iz toolbar-ova programa iz office grupe (Word, Excel...)?
Pisem maturski rad pa sam mislio da ga malo graficki dopunim slicicama.

Treba ti Restorator http://www.bome.com/Restorator/ koji vadi razne tipove resursa (bmp, jpg, wav, ani, cur...) iz datoteka (exe, dll...), a to što ti tražiš su bitmape, a ne ikonice.

Inače postoje već arhive sa povađenim resursima iz raznih programa, samo malo potraži.

ZoNi je napisao(la):
...
cekaj malo... jel' to znaci da IconViewer nije uspeo da iz nekih dll-ova ili exe-a izvadi ikonicu??? ili je nije ni bilo? :?:
Nije je bilo, a bio sam ubedjen da ima. Fora je u tome da sam trazio par puta neke ikonice, ali nisam bio siguran u kom dll-u su smestene, pa sam krenuo da bockam i na kraju se smorio i uzeo Microangelo.

microangelo nije FREE...
Crni, jel ti problem da mi posaljes stagod-mi-treba za verziju 5.57 na [email protected]? Moze i link ka sajtu na kome tako nesto mogu da nadjem.
Znam da nije 🙂 Nazalost nemam lek za trial verziju, ali sam ti poslao link za retail na mail...

a to što ti tražiš su bitmape, a ne ikonice.
U pravu si - sad sam tek ukapirao sta njemu u stvari treba 🙁

Nazad
Vrh Dno