Šta je novo?

IKOM public IP & ubrzanje

Pa najavili su bili radove a ako sire kapacitete to je samo pohvalno.

stiglo mi obavestenje da nisam vise flat 3 vec flat 2, ista brzina protoka, 1mb+ kablovska, po nizoj ceni! neverovatno, izgleda istinito... mail stigo od ikom-a..na ikom email.

stiglo mi obavestenje da nisam vise flat 3 vec flat 2, ista brzina protoka, 1mb+ kablovska, po nizoj ceni! neverovatno, izgleda istinito... mail stigo od ikom-a..na ikom email.

meni nista... sta mislis sta ce to onda da znaci? da ce sve nas da spuste na nizi paket(samo po nazivu) i na nizu cenu, a da ce onda dodati novi paket sa vecom brzinom 8 ili 10 ili 12 ... koja ce nova brzina biti?
znaci paket od 1mbit ce sa televizijskom pretplatom iznositi 1300 sa pdvom... to ce biti extra ponuda za osnovne korisnike.

Poslednja izmena:
Nije 1300 nego je 1600RSD:
Poštovani korisniče,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je, pored nedavnog povećanja brzine Vašeg Internet paketa na 1024 Kbps, od 1. oktobra 2009. godine za sve korisnike FLAT 3 Internet paketa cena snižena i sada iznosi 1.600,00 dinara mesečno sa PDV-om (u cenu je uključena i pretplata za kablovsku televiziju). Takođe, koristimo ovu priliku da Vas obavestimo da je Vaš Internet paket preimenovan, te će se od novog obračunskog perioda Vaš paket voditi kao Flat 2.

Vaša kablovska televizija i ovog puta izlazi u susret svojim korisnicima i nastavlja trend poboljšanja i proširenja usluga.

Za sva dodatna pitanja IKOM Kontakt centar Vam je na raspolaganju radnim danima i vikendom od 8:00 do 22:00 na 011/ 30-10-110 ili možete posetiti našu Internet stranicu na www.ikom.rs

S poštovanjem,
Vaš IKOM

Ја још не добих маил са таквим обавештењем, користим тај 1mbit, а ако су спустили цену могу речи само - Браво (мада су требали да спусте на 1300)
кад се погледа
Телеком Адсл 1400 за пакет исте брзине и
Иком ТВ + Нет 1600
сваком бих препоручио Иком

Dobio mail. Svaka čast. 1.600,00 sa Kablovskom. Mislim da je OK cena.

da, prvo pojeftinjenje koje pamtim zadnjih 3-4-5 godina! posle skidanja pdv-a na racunarsku opremu i smanjenje poreza za istu na 8%, stvarno veeeliko iznenadjenje. pozitivno, jeste, 1600din.

A koja je cena za sledeci,veci paket od 2Mbps + kablovska ???

Sto ne spuste cenu za nas sa najjacim paketom malo :D ili ne ubrzaju net :)

tumbanje mi se ne svidja...ko zna sta tu moze da ispadne.. :D

Poslednja izmena:
Evo nove ponude Ikom-a od 1. oktobra.

IkombyStoske.jpg

IkombyStoske2.jpg

Uh, uh, znaci prebacuju payTV na digitalnu. Malo skupo sobzirom da nema novih kanala...

Za tvoj paket i jeste OK ponuda, ali ako imas vise od jednog TV-a, dobices samo na jednom digitalnu. Nisu naveli jel moras da placas instalaciju od 2000din ili je i to gratis.

Za tvoj paket i jeste OK ponuda, ali ako imas vise od jednog TV-a, dobices samo na jednom digitalnu. Nisu naveli jel moras da placas instalaciju od 2000din ili je i to gratis.

pa 99% će biti besplatno za postojece korisnike, a verovatno ce biti i akcija za nove korisnike(kao za internet tj. paytv)

Ne bi oni nama uz racun slali da instalacija kosta 2000din da su mislili besplatno ugraditi digitalnu.

Ne bi oni nama uz racun slali da instalacija kosta 2000din da su mislili besplatno ugraditi digitalnu.

pa tu su sve cene za nove korisnike i taj letak se salje svima.

na onom pismu koje je namenjeno sadasnjim korisnicima ne pise nista o placanju, zar ne? ja mislim da svi koji imaju paytv dobijaju nove recivere i digitalizaciju bez instalcione takse.

Jel imao neko problema poslednja 2 dana u periodu od 23h pa do 01h?

evo sad pre 10 min mi iskljucise net i odo da proverim na speed testu ... izgleda da mi je dupliran upload ako nisu opet nesto pojebali :)

Meni su se kanali na tv-u ispremestali (i nema adult-a :S), a ni protok nesto nije stabilan, doduse nisam nesto mnogo downloadovao.

@Zemun a koj paket imas, onaj sto je bio 2mbit-a?

@Edit: aha upload dupliran, tek sad videh...

Poslednja izmena:
Kanali su ispremestani jer uvode digitalnu i ukinuli su par kanala preko analogne, ali adult postoje jos uvek koliko vidim.

Stvarno nikakav problem, sve radi normalno, a kanali neki jesu ispremestani...

od juce je opao protok bruka :). Mislio sam da se danas popravilo but nop:)

Код мене проток без промена
На ТВ-у пар канала нестало (типа Травел) или променило позиције (типа Хрт1 и Ртцг)

Travel je isto promenio poziciju, nije nestao.

Nazad
Vrh Dno