Keops
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.12.2002
- Poena
- 620
MaxXx je napisao(la):Meni je zaista mrsko sto uopste pisem u ovom topicu bilo sta, jer je o iKom-u bilo dosta price i na ovom i na drugim forumima i uvek se dodje do zakljucka da je on krsh.
Istina - ali nemoj da te to sprecava da das svoj komentar, ako treba, po hiljadu i prvi put - treba dizati frku - ja sam njima slao gomilu mejlova i nikada nisam dobio odgovor, ali NIKADA. Istini za volju, nisam se bas nesto trudio da budem formalan i politicki korektan, iz prostog razloga sto mislim da oni takav tretman ne zasluzuju - jednostavno sam ih upucivao na razne diskusije koje su se vodile po raznim forumuma, u nadi da ce biti spremni na taj nivo interakcije i iz IKOMA se NIKADA NIKO nije pojavio da kaze nesto kao ovlasceni predstavnik firme. Cini mi se da se iz RV neki baja jedno vreme vrzmao po elitesecurity-ju, ali cinjenica je da se njihovi korisnici nisu bog zna kako ovajdili od sve te price. iKom sam zvao telefonom nekoliko puta u poslednjih godinu dana i dobijao sam razlicite informacije, ali se sve svodilo na otpaljivacke odgovore, sa zajednickom dozom neprofesionalnosti - od nece biti neta skoro, preko bice za mesec-dva do pojma nemam. Gde god se pominje ikom i radijus vektor, pominje se u negativnoj konotaciji (bas se pitam zasto?) i to je realnost - cisto sumnjam da baje iz te dve firme nikada nisu videle (cule/procitale) "korisnicki profil" kreiran od strane mnogih ljudi, po mnogim forumima/diskusijama, mnogo puta (o mejlovima i telefonskim pozivima da ne pricam), te je stoga ocigledno da NJIH zabole ona stvar i da je bilo kakvo oslanjanje na njih kao one koji bi ustvari trebali da najblaze receno, unormale svoje usluge, potpuno beskorisno. Svaka inicijativa je dobrodosla - sto se drzave tice, pretpostavljam da je cable resor Veljinog ministarstva za kapitalne investicije - pitanje je kolko njega moze da tangira velika kolicina zalbi koje sigurno prima putem elektronske poste/pisama, ali sam siguran da je upravo njegovo ministarstvo, u ovom momentu (nikad se kod nas ne zna koje ce ministarstvo danas da rikne, a sutra da nikne