Šta je novo?

Ikom kablovski net

• Začetnik teme Začetnik teme Bad MF
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bad MF

Čuven
Učlanjen(a)
26.02.2002
Poena
649
Jel neko koristi kablovski internet ove salabajzerske firme i kakvi su utisci? Ima li neko sa stare karaburme njihov kablovski?

Bad MF je napisao(la):
Jel neko koristi kablovski internet ove salabajzerske firme i kakvi su utisci? Ima li neko sa stare karaburme njihov kablovski?

Ajde lepo ukucaj "I-kom" ili "Ikom" u search i procitaj sta je pisano ranije, a ne iznova da otvaras zalecene rane.

btw, Ikom ima samo na Dorcolu internet, tako da, ako nisi tamo reci cao internetu.

Pa reko, mozda se nesto novo dogodilo u medjuvremenu, ono od ranije sam vec citao...

Ja sam uplatio modem i prikljucenje na net pre 5-6 dana, javljam kako radi kad me prikljuce na net. Paket je flat 64k.

Koliko košta kod njih kablovski?! Imaju li neke pakete i tako to...?

Flat 64Kb 1150 din. Inače koristim njihov internet od septembra pretprošle godine, dakle od samog početka i to bez većih problema, Kada sam koristio pakete, realno su obračunavali količinu prenetih podataka a brzine su bile one koje su ugovorene.
Ja nemam primedbi na njihove usluge. Evo sajta:
http://195.252.81.98/

Ikom ce za jedno mesec - dva pustiti Internet na 'skoro' svim lokacijama u gradu.

Od kako su smenili Bubala (bivsi vlasnik) sve se polako poboljsava. Sada IKOMLINE vodi jedan Rumun Derik koji pokusava da uradi nesto.

Poslednja izmena:
Da pitam ja nesto. Posto nisam naj sigurniji (nek mi neko potvrdi ili demantuje), za kabl net su potrebni opticki kablovi, a ne koaksijalni zar ne? Posto sam siguran da su oni razvlacili koaksijalne (pricam za Zemun), kako misle da uvode net sem da nas lupe po dzepu ponovo i promene infrastrukturu (stave opticke)?

poz

ma optika ide do neke tacke, recimo do blokova nekih zgrada, a onda ide koax, jer ima propisano koliko koax moze da trpi gubitke i sl..

Kao sto sam obecao, da vam javim utiske posle 2 sata 🙂 koriscenja neta na ikomu. Danas su mi uveli flat 64, skinuo sam nekih 12 MB update-a za XP, prosecna brzina je oko 7 KB/s. U odnosu na onaj kiceraj od dial up-a od 28.8, ovo je prava stvar.

Kad si potpisao ugovor i koliko im je vremena treblo da uvedu internet? Jesi li mozda na Dorcolu?

Jesam na Dorcolu, kao sto pise ispod avatara 🙂
Ugovor sam potpisao 18., 19. sam uplatio 3500, i danas su mi uveli net, kao sto su i rekli (4-5 dana od kad im legnu pare).
Ne znam za sve vas, ali meni deluju krajnje profesionalno, od uvodjenja kablovske TV, do neta.

posto vidim da je moj post, zajedno sa par drugih koji su govorili o neprofesionalnosti i bezobrazluku IKOMa obrisan, zelim samo da pozdravim one koje sam povredila svojom kritikom i da im pozelim sve najbolje s IKOMom :smoke:

Da li neko zna da li su pusti li cab i na Vracaru i ako nisu kad ce? I koliko je flet na 128kbs?

Poslednja izmena:
Dobro video sam cene ali ne pishe nista za Vracar.
FLAT 1 Neograničena 64 Kbps * 1400 din -
FLAT 2 Neograničena 128 Kbps * 2900 din -

Ovo nije loshe: Svaki korisnik kablovskog Interneta uz bilo koji od paketa dobija BESPLATNU pretplatu za kablovsku televiziju!

A ovo je LOL: Modem + Prikljucenje + Instalacija samo 3500 din mamu im je*em lopovsku!

Poslednja izmena:
e meni ne moze da otvori sajt,ikomline.com valjda..
pise li nesto za blokove?
poslah im mail,ali kao sto sam i ocekivao nema odgovora,,,

Nazad
Vrh Dno