Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Dali je jos nekome u Zarkovu slabiji internet i od jutros smo izgleda zvanicno na Sbb internetu posto vise ni Ikom portal nece da otvori prijavljuje da nismo Ikom mreza
Pa to je skandalozno, kakvi diletanti, šta im ova država dozvoljava. Kako smeju da dozvole da portal ne radi?

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Овај трио голд ми делује да је ок, као тел3, само са мање канала.
Кева користи фиксни па нам рачуни буду око 3300.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Drugim rečima preslikana SBB ponuda...

Još da je tačna, pošto od danas u ponudi više nemaju Ultra i Mini Ultra kanale što im nije smetalo da ih stave u cenovnik...

Poslednja izmena:
Užasni uslovi za postojeće korisnike koji žele da potpišu novi ugovor... "Posebna akcija" za one koji su na TEL i pređu na skuplji (uslov je da bude skuplji paket) TRIO, dobijaju 6 meseci po ceni koju do sada plaćaju. :lupko: A ovamo SBB nudi tablet + 6 meseci po 990din.

Sta im znači ovo iz cenovnika:
"Paketi Start, Hit, Plus i HD Maximum nisu dostupni korisnicima IKOM FON, FLAT I TEL paketa"?
Kome su onda dostupni:smash:
Valjda misle da ne može da se ostane na TEL a da se uzme samo taj tv paket dodatno, pa to je valjda logično...

Užasni uslovi za postojeće korisnike koji žele da potpišu novi ugovor... "Posebna akcija" za one koji su na TEL i pređu na skuplji (uslov je da bude skuplji paket) TRIO, dobijaju 6 meseci po ceni koju do sada plaćaju. :lupko: A ovamo SBB nudi tablet + 6 meseci po 990din.
Dotle još nisam stigao, ako je tako, treba im j.m. ...

Poslednja izmena:
Yup, to se nalazi u dokumentu Posebne ponude koji važi do 31.08. Razočarao sam se u ove posebne pogodnosti, očekivao sam barem 6 meseci po 1din. ako pređem na TRIO. Ja ostajem na TEL3 do daljeg...

Ovo je katastrofa,mi na tel3 prakticno ne dobijamo nista,samo 6 meseci istu cenu.Zna li neko kako ide procedura raskida pa potpisivanja kao novi korisnik.Kako su krenuli cini mi se da cemo plakati za Ikomom

Užasno radi net, ne može da pređe 5mbits. Grrrr

Sent from my LG-H955 using Tapatalk

Posebne ponude u promotivnim akcijama od 01.07.2017. do 31.08.2017. :wall:

Pređi na veći paket

Svi postojeći korisnici IKOM FON paketa, koji se opredele za neki od Duo TV+TEL powered by SBB paketa uz ugovor na 24 meseca, koji je cenovno viši, oslobođeni su plaćanja priključnih taksi i dobijaju 6 meseci odabrani paket po punoj komercijalnoj ceni starog paketa.

Svi postojeći korisnici IKOM FON paketa, koji se opredele za neki od Trio TV+NET+TEL powered by SBB paketa uz ugovor na 24 meseca, oslobođeni su plaćanja priključnih taksi i dobijaju 6 meseci odabrani paket po promotivnoj ceni — cena paketa je umanjena za 1.590 dinara.

Svi postojeći korisnici IKOM FLAT paketa, koji se opredele za neki od Duo TV+NET powered by SBB paketa uz ugovor na 24 meseca, koji je cenovno viši, oslobođeni su plaćanja priključnih taksi i dobijaju 6 meseci odabrani paket po punoj komercijalnoj ceni starog paketa.

Svi postojeći korisnici IKOM FLAT paketa, koji se opredele za neki od TRIO paketa uz ugovor na 24 meseca, oslobođeni su plaćanja priključnih taksi i dobijaju 24 meseca odabrani paket po promotivnoj ceni — cena paketa je umanjena za 390 dinara.

Svi postojeći korisnici IKOM TEL paketa, koji se opredele za neki od Trio TV+NET+TEL powered by SBB paketa uz ugovor na 24 meseca, koji je cenovno viši, oslobođeni su plaćanja priključnih taksi i dobijaju 6 meseci odabrani paket po punoj komercijalnoj ceni starog paketa.

Koliko vidim, DUO TV + NET gold 60/4 je 2000 din, a to je 750 din manje nego sto sam placao flat 3 extra, plus ima 10 mbps veci download i 2 mbps veci upload. Savrseno ako je tako.

@stormbringer_bg: na prikazanu cenu treba da dodaš 1200 dinara, koliko košta mesečno održavanje KDS-a. Cene tih duo net/tv paketa prikazane su u ponudi bez uračunate takse (što su mufljuzi naveli malim slovima na dnu stranice sa cenama).

Koliko vidim, DUO TV + NET gold 60/4 je 2000 din, a to je 750 din manje nego sto sam placao flat 3 extra, plus ima 10 mbps veci download i 2 mbps veci upload. Savrseno ako je tako.

Gde ja koliko vidim pise 2899din za 40/2 i 3199din 60/4 , ja cu najverovatnije da predjem na MTS ako bude dobro radio

Auh, ja se izvinjavam, nisam citao font 3.5 :) Hvala na ispravci!

Cekaj kakve prikljucne takse?
Pa mi smo vec prakticno na SBB-u i oni nas ne treba da gledaju kao na nove korisnike jer je SBB kupio IKOM.
Ovde bi trebao da radi onaj zastinik prava gradjana.

Od 17h Internet jedva da radi, speedtest pokazuje 0.3-0.4Mb umesto 75Mb koliko je po Tel3 paketu. Ovo danas je agonija totalna!

cena je 3199

sta sa sa korisnicima koji nece da menjaju pokete a istrkao im je ugovor? Meni je Flat 2 za 2075 sa tv-om dosta, ugovor mi istice u septembru.
onih sbb-ovih 40/2 gde sam ja probao retko prebaci 20/2... ne zelim da im placam skuplji paket koji mi ne treba a pri tome i ne dobijem brzinu koju placam.

Poslednja izmena:
"Svi postojeći korisnici IKOM FLAT paketa, koji se opredele za neki od Duo TV+NET powered by SBB paketa uz ugovor na 24 meseca, koji je cenovno viši, oslobođeni su plaćanja priključnih taksi i dobijaju 6 meseci odabrani paket po punoj komercijalnoj ceni starog paketa."

Ne mogu da verujem kakav bezobrazluk. Ja sa Flat 5 paketom bez ugovorne obaveze, treba da pređem na skuplji Duo TV+Net Gold Premium koji košta 5300 din uz ugovor na 24 m. i za to sam nagrađen time što plaćam staru cenu šest meseci! A novi SBB korisnici imaju šest meseci po 990 din!
Inače vidim da tamo gde nema tehničkih mogućnosti za unapređenje važi stara IKOM programska lista kanala, pretpostavljam da je to kod mene u Zemunu jer nam još uvek idu kablovi preko krovova zgrada. Znači za ono što imam i sada treba da potpišem ugovor i plaćam još skoro 1000 dinara više! Ne znam šta da kažem zaista a najgore je to što u zgradi imamo još samo Kbcnet koji je katastrofa.

@sokratbg, ništa, ko neće da prelazi na nove pakete uživa u ovome što ima. Ako ti nisu bitni unifon, d3go, unifi, možeš da teraš stari paket dok ti ne ponude nešto što ti se sviđa. Ja ostajem na TEL3, nek menjaju programsku šemu to me ionako ne zanima, 75/2 je odličan paket meni.

@zojape, baš su bezobrazni što se tiče akcije... Nisi razumeo, svi ćemo imati tehničke mogućnosti do kraja 2017. nema veze kako kablovi idu, na većini opština idu preko krovova.

@sokratbg, ništa, ko neće da prelazi na nove pakete uživa u ovome što ima. Ako ti nisu bitni unifon, d3go, unifi, možeš da teraš stari paket dok ti ne ponude nešto što ti se sviđa. Ja ostajem na TEL3, nek menjaju programsku šemu to me ionako ne zanima, 75/2 je odličan paket meni.

@zojape, baš su bezobrazni što se tiče akcije... Nisi razumeo, svi ćemo imati tehničke mogućnosti do kraja 2017. nema veze kako kablovi idu, na većini opština idu preko krovova.

I ja bih da ostanem na Tel 3, ali ne ide tako burazeru. U nekom trenutku će ga ugasiti, verovatno krajem avgusta, biće uzmi ili ostavi.
A ova "specijalna" ponuda za nas iz Ikoma je vrhunac bezobrazluka SBB koji bukvalno ovih dana piš...u po svima!

Dali su nam uslove koji su gori od uslova koje dobijaju potpuno novi korisnici!?

Sent from my iPhone using Tapatalk

@analiticar, ne mogu da ugase ništa, mogu programsku šemu da menjaju. Ali internet/telefon ostaje ono što si potpisao u ugovoru. Ima još nešto zanimljivo u svemu ovom novom, da bi naterali IKOM korisnike da pređu na SBB, a to je da IKOM telefon nije postao deo SBB mreže, tako da bi bili u mogućnosti da zovete ostale besplatno koji su u SBB/Telemach mreži morate da potpišete novi ugovor.

Ja ću da ostanem na mom paketu koliko god budem mogao, a kada budu uslovili, raskinuću ugovor jer nemam ugovornu obavezu i prijaviću se kao novi korisnik. Tako ću dobiti šest meseci po 990 dinara. Mada iskreno nije mi više do kablovske, otkako sam instalirao KODI više i ne gledam TV. Ne znam da li SBB ili neko drugi daje samo internet to bi mi bilo sasvim dovoljno.

@iMilan, o ovome je bilo diskutovano X puta u prethodnim postovima, i kačen je dokument o pravima i obevezama novog vlasnika prema korisnicima. Njihovo je da ti izađu sa ponudom, tvoje da prihvatiš ili odbiješ bez da plaćaš penale. Ikom infrastruktura(kablovi i ostala *****rija iza toga) neće biti korišćena od strane SBB, oni su kupili korisnike, ostalo ih ne zanima. Signal (Telefon, internet, tv) će u nekom trenutku biti isklučen i to nema veze sa tvojim ugovorom.
Čak je SBB u obavezi da tu IKOM infrastrukturu proda nekom trećem licu ako se takvo pojavi, zbog šatro jačanja konkurentnosti tržišta itd.

@analiticar, grešiš, nisi najbolje razumeo. U obavezi su da prodaju infrastrukturu (IKOM) tamo gde postoji SBB i IKOM infrastruktura u istom ulazu. Kako neće koristiti IKOM infrastrukturu kada nude sada te nove usluge na IKOM infrastrukturi (kupili su IKOM infrastrukturu + korisnike, čak se i novi ugovori vode na IKOM doo, pogledaj ugovor [http://www.ikom.rs/wp-content/uploads/2017/07/ikom_ugovor.pdf]) :trust: Pročitaj šta je poopBot rekao 2 strane unazad, tako je i meni rečeno u SBB poslovnici, onaj ko ne želi da potpiše novi ugovor ne mora.

Poslednja izmena:
@iMilan
Onda je to sjajno, u tom slučaju ostajem na Tel3. Ali mislim da nije tako jednostavna priča

Не мењам пакет док ме не буду натерали да бирам њихове.

Nazad
Vrh Dno