Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Jel zeza nekog YT ovih dana? Ima li neke sanse znati da li je nesto do samog YT-a ili do naseg neta? Danas nece ni da ucita stranicu, kao da ne postoji, stavio sam i Google DNS.. isto.

Poslednja izmena:
Meni radi ok, Vracar.

Evo ni B92 recimo uopste ne radi.. ni Battlelog (sajt preko kog pokrecem BF4)

Meni trenutno ni youtube ni facebook ne rade.. ostali tu i tamo dosta sporo ide... Banovo brdo.

Meni trenutno ni youtube ni facebook ne rade.. ostali tu i tamo dosta sporo ide... Banovo brdo.

Isti problemi stim sto ne otvara ni IMDB, Blic, a sve pretrage na netu tj Google rade tragicno, bench otvara po 20tak sekundi itd itd... Filmski grad je upitanju, a da apsurd bude veci pogledajte rezultate speed testa :d

Mrtvi ikom.png

Poslednja izmena:
Evo meni sve proradilo, 5, 6 sajtova mi nije radilo, sad od pre par minuta sve opet radi. Cukaricka Padina.

kad se stranice sporije otvaraju ili se uopšte ne otvaraju, a sve ostalo radi (DL, UP...), problem je u DNS-u
trenutno google DNS loše radi, dok je sa ikomovim 95.180.0.18 sve ok.
sačekajte 30ak sekudni posle promene dns-a na ikomov i radiće.
isprobano sa sajtom IMDB-a.

edit: izgleda da su sredili google DNS
edit2: nisu još uvek :D

Poslednja izmena:
Zar nije DNS ono 8.8.8.8 i 8.8.4.4? :)

jeste, to su google DNS-ovi koji su trenutno problematični
onaj ikomov je ok.

Da ali gde kucati taj Ikomov, jer je drugaciji format 'tackica' :D

Sad mi je Ping u igrama 160.. jel moze u ovoj jbnoj zemlji da se plati a da nesto RADI?

Nikad problem s pingom nisam imao, isto cukarica.

nešto definitivno nije u redu.
ja sad iimam problem i sa downloadom. povuče maximum i drži ga jedno 30ak sekundi i onda padne na 1.5 MB/s, onda opet ode na max i opet padne i tako talasa sve vreme. paket je flat 3, 2.5 MB/s.
proban dl sa više izvora na kojima je do sada brzina uvek bila max i konstantna.
i na speedtestu mi pokazuje dl od oko 1.5 MB/s.
vračar.

Kako ti je 2.5 na Flat 3? Posto sam i ja na Flat 3, koji je 1.5.

Stiglo obavestenje od ikoma za one koji su uzeli krajem prosle god. promociju flat 3 paketa za 2k dinara do kraja ove godine. Koliko vidim ovaj paket vise nije 2000 vec je 2100 din tokom sl. godine.

Ako razumem dobro, ko je vec na promociji flat 3 i hoce da ostane i dalje na ovoj promociji flat 3 paketa tokom sledece godine ne treba uopste da ih kontaktira, podrazumeva se produzetak promocije ?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1385385117608.jpg
    uploadfromtaptalk1385385117608.jpg
    100 KB · Pregleda: 126
Poslednja izmena:
Jedno pitanjce za ikomovce.
Da li vam se redovno desava da svako jutro oko 8h (8:05h pa do 8:30h recimo) na 5-6sec nestane potpuno RTS1, analogni i digitalni, bude totalni gubitak signala?

@P307
Svako jutro gledam RTS1 pre posla i definitivno mi se to ne dešava.

Meni se dešava, ali mislim da je 3s ili tako nešto.

Interesuje me procedura potpisivanja ugovora za internet, jel i dalje da prvo dodje neko iz Ikoma da potpisem ugovor, pa tek onda monter donosi modem, da li se dobija neki WiFi, i da li mogu da se uzmu 2 Cam modula ili Ikom daje samo jedan po ugovoru? Hvala na odgovoru.

Dolaze, nema wifi, drugi i ako daju - doplaćuje se.

Koja je na kraju prica sa dns-ovima, svako malo pola sajtova radi pola ne, do koga je to, koga da krivim, koji dns da stavim da se to redje desava?

Imaju oni neki žešći problem, ali ne treba očekivati da se to reši, s obzirom da sam nekoliko puta video njihove "stručnjake". Webbank Komercijalne banke je primer nerada nekih sajtova. Posle svakog klika imam poruku "učitavanje" koje traje 2-3 minuta. Isto probano sa mreža još 3 provajdera i radi kao podmazano.

^ Stavi google-ove DNS-ove ;)

Ja sam samo onaj dan imao problem kad je Google nesto zakucavao, svaki drugi dan rade normalno ;)

Stiglo obavestenje od ikoma za one koji su uzeli krajem prosle god. promociju flat 3 paketa za 2k dinara do kraja ove godine. Koliko vidim ovaj paket vise nije 2000 vec je 2100 din tokom sl. godine.

Ako razumem dobro, ko je vec na promociji flat 3 i hoce da ostane i dalje na ovoj promociji flat 3 paketa tokom sledece godine ne treba uopste da ih kontaktira, podrazumeva se produzetak promocije ?

A sta je sa nama koji nismo na promociji? :trust:

Ako vam nisu nudili promociju ovih dana, verovatno peglate po regularnom cenovniku :D , oni su bili rekli da je ponuda ogranicena koliko se secam..

Vrh Dno