Ako si na nekoj od sledećih adresa ili u blizini: Obalskih radnika 21, 23 ili 25 (cela lamela na ćošku), onda si imao iste probleme kao i ja. Zvao sam juče u 8h ortaka iz ikom-a da pogleda i rekao mi je da nijedan modem u 23 i 25 ne radi dok u 21 jedva daju znake života. Simptomi su bili očigledni i kroz kvalitet slike na tv-u, 15min super slika, net radi a onda nesto kvrcne, slika u snegu a modem se resetuje i tako u krug nekoliko dana. Poslali su ekipu, zamenili problemtični pojačivač i sad je signal super. SNR: 40+dB, RSS: 7~8 dBmV :smash:Imam velikih problema sa pristupom od nedelje ujutru. Modem se zaglupljuje nekoliko puta dnevno (bude zaglupljen ujutru kad ustanem, reset, uveče kad dođem s posla opet zaglupljen i moram da ga resetujem nekoliko puta u toku večeri). Kad ostvari konekciju protok očaj; od nedelje do danas u večernjim časovima nisam mogao da otvorim čak ni google.com. Sinoć je kao radilo posle ponoći, a pre toga modem nije hteo ni da uspostavi link. Jutros je opet bio zaglupljen.
Takođe, često mi se dešava da ruter neće da pokupi IP adresu od modema posle reseta. Menjao sam ruter, ne pomaže.
Da li još neko ima sličnih problema na Čukarici?
Ako si na nekoj od sledećih adresa ili u blizini: Obalskih radnika 21, 23 ili 25 (cela lamela na ćošku), onda si imao iste probleme kao i ja. Zvao sam juče u 8h ortaka iz ikom-a da pogleda i rekao mi je da nijedan modem u 23 i 25 ne radi dok u 21 jedva daju znake života. Simptomi su bili očigledni i kroz kvalitet slike na tv-u, 15min super slika, net radi a onda nesto kvrcne, slika u snegu a modem se resetuje i tako u krug nekoliko dana. Poslali su ekipu, zamenili problemtični pojačivač i sad je signal super. SNR: 40+dB, RSS: 7~8 dBmV :smash:
@Dare87
Pa i imas dinamicku IP adresu.
Izgleda da je proradilo kako treba?Znaci komso, nas kraj petljaju. Sad se smirio, videcemo ga kako ce dalje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari