student je napisao(la):manifestacija: disanje slike pri crno-belom testu.
Pozdrav!
Amon_Ra je napisao(la):Pa ti si studente nabrojao bas dosta nedostataka za svoj monitor, ako Iiyama vazi za jednog od najnaj... pogotovo deo u kome si rekao da se ne znalazi najbolje sa svim grafickim karticama - to je za mene potpuno NE prihvatljivo i smesno kod takve jedne firme, zar ne?
Broz je napisao(la):Sad sam bio na Comtrad-u i video jedan pored drugog ijama i samsung i samsung klase NF(Natural Flat) kao i DF su pokazali za 2 klase bolju sliku. Samsung ima ubedljivo najlepse i najzasicenije boje
student je napisao(la):Nosis li naocare? AKo nosis, diskvalifikovan si odmah za ocenu monitora
Geek_master je napisao(la):Aha, znaci monitori se ne prave za nas koji nosimo naocare, nego samo za vas "normalne"?
Originally posted by student
Nosis li naocare? AKo nosis, diskvalifikovan si odmah za ocenu monitora,
Pozdrav!
Nemoj,uuuuh,kakav kosmar.Ali pazi, kada jos nisam video primerak, da valja.700NF, iako na papiru ima iste karakteristike,je bolji monitor.Generalno gledano,Samsung i SONY se dopadaju ljudima u glavnom zbog malo zasicenijih boja.Pitanje,koliko je to realno.Treba jos jednom ponoviti:NE kupujte monitore po karakteristikama,vec ih dobro pogledajte,pre nego se uhvatite za dzep.student je napisao(la):Nosis li naocare? AKo nosis, diskvalifikovan si odmah za ocenu monitora, ako ne nosis, onda si mozda i u pravu. Sve zavisi od komada do komada...Moras ih porediti u istoj klasi(elektronika+cev) i sa istom grafickom. Pitaj Simpsona kakvo mu je iskustvo sa 757NF....
Pozdrav!
losiju u kom smislu? licno ne bih podneo da mi svako drugo slovo na ekranu bude bledunjavo zato sto je podeljeno grillom. dakle pored toga sto je slika prilicno subjektivna, df i nf su takoreci neuporedivi. jedan je za jedno, drugi je za drugo.student je napisao(la):nemoguce da diamondtron ima losiju sliku od DF !
Geek_master je napisao(la):Ma je*es nagradnu igru, jesi li video one ribe sto rade na standovima, pogotovu ona sto prodaje one sugave modeme (D)
Geek_master je napisao(la):Ma je*es nagradnu igru, jesi li video one ribe sto rade na standovima, pogotovu ona sto prodaje one sugave modeme (D)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari