Šta je novo?

Igrice za smorna predavanja :)

activated1

Čuven
Učlanjen(a)
12.12.2004
Poena
709
Na moju zalost sutra u 9 pa sve do nekih 2-3 imam predavanja kod jedne vrlo smorne profesorice. Poklopilo se da je materija smor, a i njen nachin predavanja. Jedina dobra strana je shto smo u kabinetu sa rachunarima :)

Znachi dajte neke igre za ubijanje dosade jer ce mi itekako trebati :)

Ako je bitno, konfa je Celeron 420, neka asus integracija sa gma 950 grafikom i makina ima 1gb ram-a. Imam pristup admin akauntu tako da instalacija nije problem, samo da ne zahteva restart jer su stavili deep freeze na komp :S:

:wave:

Poslednja izmena:
Snimi na mob igru "retro snaker" i igraj puzzle mod:wave:

A kad to predjes, onda bobby carrot i ubices vreme do 15h ocas posla:)

Poslednja izmena:
Heroes 3, to mozes lepo natenane.

neki emulatori?

quake 1 ,quake 2,worms armegedon :)

Poslednja izmena:
Najbolje nesto od logickih igara: World Of Goo, Crayon Physics Deluxe, Luxor i sl.

Ako imas redovno predavanja kod doticne - onda nesto tipa Europa Universalis 2, Civilzation i sl. sto mozes da igras dugo, dugo.

Ni fudbal nije los ako igras prvenstvo.

Najbolje nesto od logickih igara: World Of Goo, Crayon Physics Deluxe, Luxor i sl.

Ako imas redovno predavanja kod doticne - onda nesto tipa Europa Universalis 2, Civilzation i sl. sto mozes da igras dugo, dugo.

Ni fudbal nije los ako igras prvenstvo.

Odigrao :p

Fudbal kilavi, igrao sam manager i to poneo na flash save od kuce i zena toliko smara da mi se ni dalo igrat, a bash sam bio u manager fazonu tad :d

Age of empires II. Imas fajl da skines sa neta od 380mb komplet vec instalirana, samo da je pokrenes.

Poslednja izmena:
treba ti neka strategija, po mogućstvu potezna. preporučujem disciples 2, heroje 2, 3 i 4, fantasy wars, pa možeš i one matore panzer/fantasy general...
ili upravljačka simulacija - dungeon keeper 2, tropico 2, ceaser 3..

ono što nemaš nabavi :D to je danas barem lako (skineš sa interneta, iscimaš nekog da ti skine... u krajnjem slučaju kupiš od pirata).

Abe's Exodus? ;)

starcraft, portable verzija je 220 mb

aaa, zanemari onu moju opasku, nisam video da su ti predavanja počela pre 3 sata..

dobra ideja, malo da se prisetim super marija :)

Secret Maryo Chronicles

Secret Maryo Chronicles is an Open Source two-dimensional platform game designed for Linux, Windows and Mac developed in C++.

6.png

KKND portable na flash i polivaj.

Vrh Dno