Šta je novo?

Igre za Oktobar

Kakve veze ima Atari, developer je Obsidian... Atari samo daje pare 🙂
izgleda ne daje dovoljno,grafika je toliko losa da nisam zeleo da verujem...gora od prvog dela...hey neka ne bude zabune,igrao sam ja prvi deo i donekle uzivao,ali ovaj drugi stvarno izgled ko promasaj,a imao sam high hopes...nevermind,cekam izvinjenja nekih ljudi kad isprobaju igru,umesto sto pricaju ovako u prazno...

i da da... to je to... ono sto svi volimo i zeljno ishcekujemo... ocenjivanje igre prema grafici... krucijalni trenutak spoznaje gde je game industrija otisla i u sta je pretvorila prosecnog igraca...

Poslednja izmena:
G!!! je napisao(la):
i da da... to je to... ono sto svi volimo i zeljno ishcekujemo... ocenjivanje igre prema grafici... krucijalni trenutak spoznaje gde je game industrija otisla i u sta je pretvorila prosecnog igraca...
apsolutno si u pravu ... no nekima, jednostavno, ne vredi govoriti da nije sve u grafici, gameplay je vazniji a ako je nekome grafika preduslov igranju onda tu vise nema rasprave

damirbaj je napisao(la):
...izgleda ne daje dovoljno,grafika je toliko losa da nisam zeleo da verujem...gora od prvog dela...hey neka ne bude zabune,igrao sam ja prvi deo i donekle uzivao,ali ovaj drugi stvarno izgled ko promasaj,a imao sam high hopes...nevermind,cekam izvinjenja nekih ljudi kad isprobaju igru,umesto sto pricaju ovako u prazno...
procesljaj temu "NWN2 site konacno", pogledaj moj signature, poseti:
http://nwvault.ign.com/
http://www.atari.com/nwn2/
http://www.nwnwiki.org/Main_Page
a sto se grafike tice ... pa recimo drugarski da ti kazem: "nisi u pravu" 😉

Uh dodjavola.... a ja tek igram NWN 1 🙁 Imam jos 27 dana da zavrsim 1. deo i 2 expanzije 😀

Nadam se da su popravili kameru u NWN 2, ovaj u 1. delu je ******.

Poslednja izmena:
eve ti odgovor: 🙂
Obsidian has also tried to import several cinematic techniques we learned while working on our previous Star Wars title. We have cinematic cameras and cutscene setups for a number of major dialogues and interaction sequences, as well as a host of animation states that can be used in player-created adventure modules. We do allow for over-the-shoulder camera play and also offer a free-range tactical isometric view to better give orders to allies and soldiers in combat (which proves important in several battles). Being able to move the camera around also allows a better perspective of the environments and creatures the artists have whipped up for the game (many kudos to our art team)--the dragon alone is a terrifying sight to see in the game in over-the-shoulder mode, even before it blasts you with its breath weapon.

p.s.
ajd necemo ovde vise o NWN-u ima topik za to 🙂

Poslednja izmena:
pa naravno da je grafika vazna...necu da igram nesto sto je nastavak igre,a ima goru grafiku od prvog dela 😉
a kamo srece da je samo grafika problem,vec je gameplay nevorovatno prazan,a borbe tolko smesne da nisam mogao da verujem...uglavnom skini zadnji gameplay trailer...

damirbaj je napisao(la):
pa naravno da je grafika vazna...necu da igram nesto sto je nastavak igre,a ima goru grafiku od prvog dela 😉
ja bih jako zeleo da si u pravu, ali nazalost nisi 🙁 ja sam od onih koji mrze sljastecu grafiku u RPG zanrovima

damirbaj je napisao(la):
...vec je gameplay nevorovatno prazan,a borbe tolko smesne da nisam mogao da verujem...uglavnom skini zadnji gameplay trailer...

ovo ne vredi komentarisati, jer nema osnova ...

a kamo srece da je samo grafika problem,vec je gameplay nevorovatno prazan,a borbe tolko smesne da nisam mogao da verujem...uglavnom skini zadnji gameplay trailer...

pa nekako je tupo gledati trejler za rpg,, mislim... nije to fps 🙂 ma sad ce to jos malo da ne tupimo vise ovde 😉

sad idemo da bacamo pasulj i igramo dodole da damirbaj nije u pravu!

Heroes of Annihilated Empires

Pravo RTS/RPG osvezenje...

Poslednja izmena:
Po meni jedino je PES6 vredan pomena,uz sve moguce patch-eve koji ce ubrzo zatim izaci 🙂

Warhammer.40K.Dawn.of.WAR.Dark.Crusade-RECHARGED i Heroes of Annihilated Empires je sislo u masu 🙂

@ Milan82bh
"Verovatno ce se pojaviti kad i Duke"

Ahahahahaha 😀 😛 :d slazem se sa tobom...
Znaci pojavice se kada (ako) stigne..... a mozda i ne........ :smash: :wall:

pozdrav :wave:

A sta mislite o NFS-u.
Misljenja.

Sidove zeleznice su OGROOOMNO razocarenje... kako mali djokica zamislja rail simulator, uzasno pojednostavljeno i decije.... 🙁

ma pazi, isto je sve, ali je rct3 toliko razdradio ekonomski model, da je ovo sad smesno, pazi, recimo grad ima 5 putnika koji hoce da putuju, ti mozes BILO gde da ih odvezes. nema "presedanja" znaci ako hoces da odvezes psenicu u mlin, mora direktna linija... itd. Bas za decu

Double Agent bi trebao da bude odlican, mene do sad ni jedna od SCell igara nije razocarala.
Samo da ne bude opet onaj starforce.....

Double Agent bi trebao da bude odlican, mene do sad ni jedna od SCell igara nije razocarala.
Samo da ne bude opet onaj starforce.....

Nece,od toga su odustali.Ne znam kako ali mene je samo Chaos Theory odusevi😵stale dve su mi bile samo dobre igre.

Da li neko zna gde ima da se kupi Panzer elit action fild of glori???? Ne mogu nigde da je nadjem.

Zavisi verovatno mislis na original ili .............

Nazad
Vrh Dno