Šta je novo?

Igre sa XBOX-a na XBOX-u 360

Skyw@lker

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2003
Poena
630
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 5700X + Cooler Master Hyper 212 RGB
Matična ploča
Asus TUF Gaming B550M-Plus
RAM
DDR4 32GB (2x16GB kit) 3200MHz CL16 HyperX Fury RGB
GPU
ASUS TUF RX6800 OC Edition 16GB GDDR6
Storage
Kingston 1TB M.2 NVMe SA2000M8/1000G + Western Digital 4TB + 2 x WD Elements 8TB
Zvuk
AV Yamaha RX-A2A
PSU
BE QUIET! Pure Power 12M 850W
Kućište
Fractal Define R4 Black Pearl
Monitor
Gigabyte M27F
Miš & tastatura
Logitech K350 + Logitech M705
Ostale periferije
PS5 , Xbox Series S
Laptop
Lenovo ThinkPad T14 Gen 1
Mobilni telefon
Samsung S24 Ultra
Pametni uređaji
Hawei Watch GT 3 Pro, Huawei Body Fat, Xiaomi Mi Hub 2, Xiaomi Mi Kettler
Steam
markov211
Pristup internetu
  1. Optički internet
Skinuo sam oficijelni update sa sajta kojim se xbox360 update-uje da moze da radi sa gomilom igara sa xbox-a. Problem nastaje kada sam ubacio igru Mortal Kombat: Armageddon (ujedno i jedina igra koju imam za xbox 1) i probao da je pokrenem - konzola mi je prijavila da nije odgovarajuci dvd region... Iako je igra podrzana (radi se o update-u iz jula 2007) ne znam o cemu se zaravo radi? Da li moze neka pomoc?

Poslednja izmena:
Ako igra nije PAL ili Region free onda ne mozes da ja pokrenes,ako imas problema sa PAL igrama
sa Xbox-a 1 posalji poruku na PM.

Ako igra nije PAL ili Region free onda ne mozes da ja pokrenes,ako imas problema sa PAL igrama
sa Xbox-a 1 posalji poruku na PM.

Da bre, aj rashiri!:)
Ja se sa tim bakcem vec duzhe vreme i ne ide mi bash neshto...mozhda ti imash neki sistem koji radi....

Ako dobijem dozvolu od admnina i moda napisacu sve,ali to vec spada u domen Hard-Core piraterije,tako da cisto sumnjam da ce do toga doci.Sry all.
Koga zanima poslacu na PM.

Poslednja izmena:
Naravno da necesh dobiti dozvolu..

Onaj MK: Armageddon koji sam nabavio je ipak bio NTSC tako da nisam uspeo da je pokrenem na konzoli. U svakom slucaju hvala Kowalkskom na nekim korisnim savetima... Da li je neko imao iskustva u pokretanju igara za prvog Xbox-a na 360-ki? Samo me par igara sa keca interesuju a nikako da ih nabavim/pokrenem :(

Poslednja izmena:
Reče mi lik iz Virtuala da je to teško na ovim flashovanim konzolama... Samo Halo 2 radi...

Jos jedan bezuspesni pokusaj da pokrenem MK: Armageddon na Xbox-u 360, ocigledno sam opet nabavio NTSC verziju koja ne radi na "otkljucanoj" konzoli... Ma odustajem od tih igara sa Xbox 1 definitivno, smorio sam se... Eto jedino mi zao sa keca sto taj MK i Halo 2 ne odigrah, ali valjda cu Halo 2 nabaviti za PC. :)

Kosto rece D. Adams u "Stoperu" - "...Dovidjenja i hvala vam na svim ribama..." :) (ne znam kakve to ima veze sa svim ovim, ali ne skodi, a moze samo da koristi) :D

Smorio si sa Xbox igrama na Xbox360 :). Imaš tonu igara koje te čekaju i samo nabavljaš nove, a ove ni ne igraš, ludaku...:p

Pa sta mislis zasto sam odustao? :) Hehehe sta ja radim je moja stvar batice :) Hoces da mi ugradis kameru u sobu pa da budes "Veliki Brat"? To bi ti izgleda najvise pristajalo xoxoxoxoxo

Salim se naravno, igre za Xbox360 su konza, njih i igram, ali postoje neke neprevazidjene legende koje sam hteo da probam.

Nazad
Vrh Dno