Šta je novo?

Igre po godini

tarmiricmi

Poštovan
Učlanjen(a)
23.09.2015
Poena
51
Da li zna neko za sajt sto ima SVE IGRE SORTIRANE PO GODINI za PC ... Trazim igre iz 95. 96. 97. 98. i 99. ... Ne mogu nista da nadjem sto je bas bas pouzdano... Metacritic pokazuje samo 3 igre iz 95. za PC itd itd... Ako nista drugo, da li neko ima mozda sajt za top igrice iz datih godina? :) (a da nije youtube :) )

Hvala Darkodar, ali ni wikipedia bas ne pomaze :) Zapravo, vise odmaze nego sto pomaze :p Trazim nesto gde mogu da nadjem listu po godini, a da nije: metacritic ili wikipedia (na Wikipediji cak fale neke igrice pod kategorijama "Video gaming in 1995" itd itd)

Ovakav neki univerzalni listing je i mene uvek zanimao ali nikad nisam nasao nista ni priblizno

Hvala Iconoclast, MobyGames je sjajan, nisam znao da imaju ovu listu :)

U svakom slucaju, mislim da bi ova tema trebala biti otvorena, tako da imam pitanje za moderatore jel mogu da postavljam nove topice (teme) tipa kao "vase omiljene igrice iz te i te godine" - kako bih imao predstavu sta se igralo, a sta nije, sta je kvalitetno itd itd :)

Ukoliko clanovi mogu da me upute, neka mi odgovre da li bi bio spam ukoliko bi na svakih 5 dana izbacio novi topic :)

Verujem ipak da ovde ima starijih generacija koje su przile igre iz 90ih cim su izasle :)

Ja sam tada przio igre na nintendu :)kad sam nabavio zeldu nissm spavao nocima

Nazad
Vrh Dno