Šta je novo?

igre na TV-u, kako?

|smile|

Čuven
Učlanjen(a)
19.12.2001
Poena
619
Imam graficku ATI HD 6570 i preko nje je povezan TV (Samsung LE32D550) sa HDMI kablom. Sve radi sjajno i bajno ali meni treba igrica na TV-u.

Konkretno me zanima kako da pustim PES da pici na TV-u a da komp ostane slobodan za surf, da li mi za takvu akciju potreban neki program i da li je uopste to moguce?

Film prevucem misem i sve je ok ali igru ne znam kako da je nateram da se startuje na TV-u.

unapred fala🙂

stavis da ti tv bude primarni displej u ati control centru

Imas i clone opciju,bar je tako bilo preko cinca i skarta,s-videa..onda su ti glavni i monitor i komp...

stavis da ti tv bude primarni displej u ati control centru
+1
Na W7x64 ja koristim sledeći metod:
- Desni klik na desktop izabereš "screen resolution", zatim odabereš TV i čekiraš " make this my main display". (umesto na monitor sve će ići na TV)
- Ko hoće surf na monitoru prevučeš mu web browser i TV je slobodan za igru.
- Moraćeš i zvuk da prebaciš na TV. U donjem desnom uglu desktopa desni klik na "zvučnik" i izabereš "playback devices". Kad ti se otvori novi prozorčić izabereš "HDMI output" a u donjem delu prozorčića potvrdiš na "set default" a zatim "Ok".
E sada je TV spreman za igru :-devil-:

hvala care

+1
Na W7x64 ja koristim sledeći metod:
- Desni klik na desktop izabereš "screen resolution", zatim odabereš TV i čekiraš " make this my main display". (umesto na monitor sve će ići na TV)
- Ko hoće surf na monitoru prevučeš mu web browser i TV je slobodan za igru.
- Moraćeš i zvuk da prebaciš na TV. U donjem desnom uglu desktopa desni klik na "zvučnik" i izabereš "playback devices". Kad ti se otvori novi prozorčić izabereš "HDMI output" a u donjem delu prozorčića potvrdiš na "set default" a zatim "Ok".
E sada je TV spreman za igru :-devil-:

Nazad
Vrh Dno