Wuk
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.12.2003
- Poena
- 630
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 7800x3D @Arctic Freezer III 360
- Matična ploča
- ASROCK B650E Steel Legend
- RAM
- 32 GB Kingston Fury Beast @6000MHz CL30
- GPU
- Sapphire Pulse RX 9070 xt
- PSU
- BeQuiet 1000W Platinum Straight Power 11
- Kućište
- Antec C5 ARGB
- Monitor
- LG 27GL850-B 2K IPS
- Miš & tastatura
- Keychron K2 Pro, Logitech G Pro X Superlight
- Ostale periferije
- LG OLED C1 55"
- Mobilni telefon
- Samsung Galaxy S25
- Pristup internetu
- Optički internet
astrolog je napisao(la):Trenutna situacija je takva da CTR monitori odlaze u penziju. Pa koliko staje nova 17-ca. Samsung ih vishe ni ne proizvodi vec se guraju zalihe jer se finansijski ne isplati. Definitivno sadasnjost pripada TFT monitorima. Moja preporuka 710T a moze i 713N ili 710N. Ta razlika izmedju 8ms i 12ms tesko da oko primeti. Inace u CS nema blura kao i u ostalim igricama. Cini mi se sa ove distance da se onolika frka oko odziva bez potrebe digla.
Ponovo ponavljam kupio sam onaj monitor koji je na ovom sajtu imao najmanje reklame o neispravnosti. I posle cetiri meseca, nemam bad pixela a i tu se digla frka na forumu i prosto se uneo strah kod clanova.
A o konforu i ataku na oci da i ne pricam. Cak posle visecasovnog pisanja ili rada sa video materijalom ( nema osvezenja ) ne osecam zamor u ocima.
913N sam video ui prodavnici i dobro radi bar se na prvi pogled moze zakljuciti. Dakle 19-ce Samsung ili Philips isto su dobar izbor. Cena ce verovatno biti presudan faktor pri kupovini.
POZ
Ovako izgleda pravi odgovor.