Šta je novo?

Igre na TFT

astrolog je napisao(la):
Trenutna situacija je takva da CTR monitori odlaze u penziju. Pa koliko staje nova 17-ca. Samsung ih vishe ni ne proizvodi vec se guraju zalihe jer se finansijski ne isplati. Definitivno sadasnjost pripada TFT monitorima. Moja preporuka 710T a moze i 713N ili 710N. Ta razlika izmedju 8ms i 12ms tesko da oko primeti. Inace u CS nema blura kao i u ostalim igricama. Cini mi se sa ove distance da se onolika frka oko odziva bez potrebe digla.
Ponovo ponavljam kupio sam onaj monitor koji je na ovom sajtu imao najmanje reklame o neispravnosti. I posle cetiri meseca, nemam bad pixela a i tu se digla frka na forumu i prosto se uneo strah kod clanova.
A o konforu i ataku na oci da i ne pricam. Cak posle visecasovnog pisanja ili rada sa video materijalom ( nema osvezenja ) ne osecam zamor u ocima.
913N sam video ui prodavnici i dobro radi bar se na prvi pogled moze zakljuciti. Dakle 19-ce Samsung ili Philips isto su dobar izbor. Cena ce verovatno biti presudan faktor pri kupovini.

POZ

Ovako izgleda pravi odgovor.

Agr3ssor je napisao(la):
moje iskustvo na tft mointoru je ostavilo utisak da moze da se igra (barem sto se cs tice) samo na 1024 rez, a na 800x600 i 640x480 nema poente jer se muti pri cimanjem misa sto dovodi do nerviranja, da ne govorim ako igrate na nekom serveru gde ima 20 ljudi tu vec sam po sebi muti sliku na malim rezulucijama, ne pricam badava ovo o rez. posto za tu igru ko je igra ozbiljno znace da sam u pravu jer kada se odrzao wcg 2004 u bg-u na nekim samsung tft krsevima nerviranja je bilo ..... mada ni ovi trenutni do 300 e nisu nista bolji

zakljucak sve osim Cs-a, Q3 i takvih igara gde je potrebno igrati na manjim rezolucijama radi ok

zasto?jel mozda veca glava u manjoj rezoluciji?pa se tako lakse pogadja ista...

ja imam 913n ali sve stho sam igrao je princ of persia jedno dva sata tako da vam ne mogu pomoci 🙂

Poslednja izmena:
Floyd je napisao(la):
zasto?jel mozda veca glava u manjoj rezoluciji?pa se tako lakse pogadja ista...

hahahahhahahahah pa ako cemo iskreno da 😛 ja licno igram cak na 1152X864 ali kad sam prvi put u zivotu instalirao kanter one BETA 66... i koji vec broj...i stavio botove za njih prvo sto sam procitao ako si pocetnik stavi manju rezoluciju tako da kapiram da su i ostali ljudi pocinjali na manjim rezolucijama i onda se jednostavno navikli...ja sam odma krenuo na 1024 zato sto mi je to bila rezolucija monitora

elem astrologov odgovor mi je dosta pomogao....posto ja stvarno dosta vremena provodim ispred PC-a
mada mi monitor nije bas extra udaljen a nekako mi 19" TFT izgleda vece nego 19" crt pa mi malo glupo tako veliki monitor a blizu...verovatno cu se odluciti za 17" i to za onaj samsung 730B koji sam video ovde kao topic
hvala svima puno

kUdtiHaEX je napisao(la):
Glupost... ala si iskusan nema sta 🙂 ocigledno da imas blur u ocima kada si to rekao. Eto ja sam probao CS i pikao svaki dan i na CRT-u i na TFT-u i nisam primetio nikakvu razliku.
pazi ni moj drugar neprimecuje one dve linije na samsung 959nf meni kopaju ochi tako da je sve stvar navike ali CS se nikako nemoze igrati na TFT-u profi bar ne josh!!!!a znam gomilu likova u KGB igraonici pa nek ti oni kazu koja je razlika da ja negushim ovde,ponavljam ako ti nesmeta samo vozi 😉ali onda ti nisi profi gamer,iako mozda mislish da jesi i nemoj ovo da shvatish kao uvredu(i ja imam ortake koji misle da znaju kako se igra kosharka a pikaju samo basket i to jako dobro a razlika je ogromna i isto tako sam ih gledao kad pikaju kosharku,igraju oni ali se provali da su sporiji🙂,kosharka=kvalitetan CRT, basket=TFT i to poredjenje vazi i odnosi se samo na CS)
Pozdrav!!!

Poslednja izmena:
Evo bas sam skoro pazario Philips Brilliance 107PS5 17" TFT LCD rezolucija je 1250x1024 odziv je 16ms. I mogu ti reci da sam vise nego prijatno iznenadjen ponasanjem monitora u igricama. I ja sam Cs manijak i mogu ti reci da Cs bukvalno klizi. U svakom slucaju ako se odlucis za kupovinu LCD baci se na detaljno pretrazivanje. Za sve pitaj Cika Googla. Juri detalje specifikacije cene opise...

Shifter je napisao(la):
Trenutno ne radim pa ako ti nije cim ti dodji pa proveri koju hoces igricu na mom monitoru (ViewSonic VP912s 19" 12ms) taman da i ja vidim mogucnosti monitora jer sam probao samo par igrica na njemu.....PM...poz...

P.S. Masina je ok...Win 3000,6600GT,kingmax 500/2x512,EPOX 9NPA+ultra,chieftec 420W

Tog Viewsonica sam kupio bash zbog igrica i moram da priznam da sam zadovoljan 🙂

Nazad
Vrh Dno