Šta je novo?

Igre koje igrate više puta

Vlasterx

Čuven
Učlanjen(a)
23.01.2004
Poena
740
Baš me zanima koje ste single play igre prelazili više od jednog puta? Ne mislim na tetrise, multiplay igre i sl, već isključivo na single play FPSove, Avanture, strategije...

Vidim da je ovde već dosta ljudi prešlo i COD4 i Crysis po nekoliko puta, ali ja takve igre jednostavno ne mogu da svarim više od jednog puta. To uspevam samo nekim nelinearnim strategijama tipa Civilisation. ,)

Eto, na mojoj listi je za sada samo i jedino Civilisation iako više od svega igram FPSove.

Koje igre vi možete i volite da pređete po više puta?

Vampire
HL bilo koji
Gothic 1 i 2+Exp (pogotovu deo kod pirata,gde sam se navukao na landscape i muziku)

Ove su mi taman toliko duge da bih mogao da ih igram po 100x i neće mi nikad dosaditi.Ima još naslova koje sam obožavao ali su toliko dugi da mi posle trećeg ili četvrtog prelaženja ne pada na pamet da ih ponovo prelazim - recimo Oblivion (mada ću ga sigurno još jednom preći kad zastari dovoljno da mogu da ga napucam grafičkim modovima do besvesti - Quarl i ostala ludila - a taman ću do tada i da zaboravim dosta stvari)

Mohaa vise puta odigrana, ali bas vise puta, u potrazi za medaljama. Takodje CMcrae2 vise puta. Od ovih novijih nijednu sto ti kazez jedva svarim i uglavnom ne zavrsim. Videcemo sa krizom kako ce da bude jer je igra stvarno dobra.

Half Life 1,NFS carbon,CoD,Far Cry,F.E.A.R,ostalih ne mogu da se setim,ako ih je i bilo:) Sve nabrojane igre sem HL1 sam prelazio ponovo iz ciste dosade,tj kad se desi da bas nemam sta da igram,onda instaliram neku od tih igara kako se ne bih sporio,u suprotnom nikad ne prelazim ponovo igru,nije vise zanimljivo,posto sve znam kako je i ne predstavlja mi nikakav izazov.

Poslednja izmena:
Stronghold crusader, F.E.A.R., MOHAA i Call of duty komp mi je takav da moram igrati stare naslove vise puta.

Uru-Ages Beyond Myst,Wolfenstein,Halo,Doom 3, F.E.A.R...

Civilization, sve verzije (prvo na Amigi, kasnije na PC-u), Sid Meier's Pirates!, Panzer General III, Geoff Crammond's F1 Grand Prix (sve verzije), HoMM 3, Silent Hunter III...I da ne zaboravim jednu prastaru igricu...Elite, odnosno Frontier.

Poslednja izmena:
Commandos, Desperados, Max Payne i Secret of Monkey Island serijali.

Doom3, Doom3 Roe, Half-Life2+EP1+EP2, F.E.A.R, Cod2, Cod4(već 3 puta do sada) i to je to.

samo fallout i gta (3, vice, sa) sam igrao, i zavrsio, nekoliko puta

ostalo sve po jednom, eventualno pocnem opet, ali nikad ne zavrsim :) nije mi zanimljivo kad znam sta nailazi :)

FEAR 5x, Falout 1,2 i tactics oko 10 puta ukupno, Strongold:Crusader 4-5x, Starcraft, Knight and Merchants

Poslednja izmena:
1. Half Life 1, vise puta, znam ga napamet :) ,
2. Diablo 1 ,
3. Rainbow Six 1, isto ga znam napamet .

Poslednja izmena:
Hl2 , Far Cry i Diablo II

Poslednja izmena:
UFO:Enemy Unknown; Civ2; Q2; Diablo; Starcraft; Warcraft2; UT&UT2k3; ES3:Morrowind; Call of Duty; eto, toliko sam se zasad setio :)

Rainbow Six:Raven Shield x 2
NFS Underground x 2
Legacy of Kain: Soul Reaver x 3
Resident Evil3 x 5
Streets of rage1 x 5
Earthworm Jim2 x 20 (aj da kazem 20, ali je vise:D:D) btw to je ovaj lik sa mog avatara :D

i definitivno sam zaboravio bar 2-3 igre:cigar:

EDIT: evo setih se jos 2 sa psx

Duke Nukem: Time to Kill x 2 (moj prvi susret sa ovim herojem)
Hogs of War - Born to Grill x 4-5 puta

Poslednja izmena:
Homeworld (apsolutni šampion - igram je jednom godišnje - već 7-8 godina)
CoD, CoD UO, CoD 2
HL1
Max Payne 1 i 2
Return to Castle Wolfenstein
Far Cry
Mafia

Poslednja izmena:
Mislim da je ova tema već bila.Igrao sam više puta svaki deo Gothica, a Oblivion 2 puta.Mafiu 2 puta.I možda još neku igru.

Half-Life 2 sam 3 puta zavrshio. Da sam imao jachi komp da sve stavim na max, opet bih ga prelazio.

HL1 & 2, quake 2 & 4, doom3 & RoE, Far Cry mi se gadi koliko sam ga igrao:p, FEAR, Halo1 naravno,
Doom3 chak razmishljam da odigram opet, ima tu divnu satansku atmosferu:p
Ove novije su josh previshe nove za ponovno obrtanje, evo stalkera sam opet batalio...
ADSL mi trenutno najbolja igra:p

Gothic x 3 (sa svakom frakcijom- old, new, swamp camp)
Gothic2 the night of the raven ( cudo od igre, preso sam je mozda 15-ak puta na razne nacine)
Medieval TW x 2
Medieval 2 TW + Kingdoms ekspanzija ( mislim da sam je okrenuo sa skoro svim frakcijama, i original i ekspanziju i stainless steel mod)
Blitzkrieg x 10?
itd itd itd

Na Prvom mestu sigurno NWN 1 s obe expanzije koji sam presao nebrojano puta igrajuci sa svim klasama, pogotovu chapter 2 orginalnog koji je jednostavno vrh.
CoD, CoD UO
Wolfenstein, Warhammer DoW par puta, i orginalnog Maxu par puta.

Kome se S.T.A.L.K.E.R. svideo,oprostice mu sve bug-ove i definitivno ce imati zelju da ga predje nekoliko puta, na razlicite nacine.Poz...:wave:

resident evil 1,2,3
dyno crysis
silent hill...

najmanje sam soul reaver 1 odradio svega 3x a resident evil 1,2,3 svakako vise desetina puta sto na ps sto na pc :D

MoH i far cry su uvek dobre a i doom3 zbog atmosfere.
Ali mislim da je jedina igra koju i kad igras 10-ti put moras da se iscimas:

Rainbow Six - Raven Shield.

Diablo II, Diablo II i jos jednom Diablo II -ja stvarno ne brojim koliko sam je puta presao!

Zatim, tu su po vise puta predjeni i Medieval TW i Rome TW, a da i C&C Red Alert 2.

Od fps-a, CoD, CoD 2

Nazad
Vrh Dno