Šta je novo?

Igre koje igrate više puta

Bas pre neki dan sam presao Kotor kec po dvadeseti put i naravno odmah uzeo da instaliram dvojku (mislim da mi je cetvrti :D)

test drive unlimited.... kakvi crni need for speed-ovi, oni nemaju shanse pored ove vozhnjice : ))

jedva chekam jesen i drugi deo !

Ghosts 'n Goblins
Wolfenstein 3D
Doom
Blade of Darkness (milijardu puta odigrana)
Undying - i ovo se izvrtelo milion puta , Return To Castle Wolfenstein, Far Cry, Dark Messiah, Crysis...

Hajde malo da ozivimo temu,

U poslednje vreme, ne znam zasto, ali obozavam da odigram Age of Mythology. Tu je FlatOut 2, C&C Generals ShockWave (poslednja expanzija i po meni najbolja),
Halo: Combat Evolved, NFS Underground 2 mislim da sam tu igru presao najvise puta :)

Ja Warcraft, Far cry i Crysis igram još uvek. Neverovatno ali istinito. Ne znam ni koliko puta sam prešao Far Cry, otprilike svake 2 godine ga obrnem na najtežem nivou.

Warcraft samo mape igram, do iznemoglosti. Isto, svakih par godina me uhvati, igram neko vreme pa batalim i tako u krug.

Ja upravo opet odigrao WC3 kampanju i sad cepam MP.
Undying mora da se odigra jednom godisnje pod obavezno.

Starije igre nekako najvise drze :)
Da nisam trenutno u deficitu sa grafom odigrao bih ponovo Max Payne 3, nekako mi je igra bas legla :)

Edit: Da dodam jos jedan po meni legendarni naslov, The Battle for Middle-earth II, i ekspanzija The Rise of the Witch-king koji sam isto igrao xxx puta :D

Poslednja izmena:
Heroes of Might and Magic 3 (Wake of God)
Warcraft 3 + exp
Sid Meier`s Pirates! (hoce li se setiti da naprave sequel,dosta je bilo vise civilizacija :) )
Return to Castle Wolfenstein

jedine igre koje sam prešao više puta su FF7,Far Cry ,Cod 1 & 2,HL 2,Stalker sva tri,Return to Castle Wolfenstein samo zaradi onih švabica :p...možda još koja al se ne sećam

Halo, Bioshock Infinity, Super Metroid 3... presao vise puta

Ја сам се толико давно (у прошлом миленијуму и то баш мало) играо да сам остао на првом АоЕ тј на RoR. Деси се понекад да обрнем неку туру јер је увек другачије. Све остало ми је незанимљиво.

Age of Empires: Rise of Rome je jedna od najboljih strategija svih vremena. Muzicka/audio podloga je nenadmasiva, sve od uzvika jedinica preko pozadinske muzike do ambijentalnih zvukova je na jako, jako visokom nivou. Tada je WarCraft II vazio za igru sa prepoznatljivom audio podlogom ali po meni je AoE ispred. Priest chant je postao poznatiji gruntovih izjava.

Ja igram Diablo I HD (Belzebub mod) od starih igara. Ubacuje mnoge elemente iz dvojke i generalno poboljsava mnogo toga. Lik je uradio mnogo bolji posao nego oni pajseri iz Sierre sto su svojevremeno uradili sa Hellfire (ne preporucujem). Ima sve sto i Hellfire btw.

Age of Empires: Rise of Rome je jedna od najboljih strategija svih vremena. Muzicka/audio podloga je nenadmasiva, sve od uzvika jedinica preko pozadinske muzike do ambijentalnih zvukova je na jako, jako visokom nivou. Tada je WarCraft II vazio za igru sa prepoznatljivom audio podlogom ali po meni je AoE ispred. Priest chant je postao poznatiji gruntovih izjava.

Ja igram Diablo I HD (Belzebub mod) od starih igara. Ubacuje mnoge elemente iz dvojke i generalno poboljsava mnogo toga. Lik je uradio mnogo bolji posao nego oni pajseri iz Sierre sto su svojevremeno uradili sa Hellfire (ne preporucujem). Ima sve sto i Hellfire btw.

Ово ми делује занимљиво, баш сам скинуо да пробам. Јел ми треба орегинал за инсталацију?

Едит: Надјох одговор, него ради ли Дијабло на 7ци?

Poslednja izmena:
Naravno da radi, na sedmici igram. Diablo je navodno abandonware, samo ga je jako tesko naci na netu. Blizzard igru vise ne prodaje, osim ako nemas onaj USB sto su delili uz Diablo 3 CE.

Microsoftov Freelancer obrnem svake treće godine otprilike, da me mine želja.

Vrh Dno