Šta je novo?

Igre generalno

Ajde ko proba IL-2 Sturmovik: 1946 nek javi da li je opet potrebno 4 ruke i 2 tastature za igranje ili je ipak nesto jednostavnije?I naravno,kakva je igra?

Pa IL2 se igra joystick-om, ipak je to simulacija letenja ;)

Radice u principu i sa gamepadom i tastaturom, ali je zamisljeno da se vozi pomocu joysticka.

Hm,jel neko zna kada izlazi Warhammer Online?
To mi je jedina nada da batalim WoW :p :D

I zameniš ga WoW klonom, koji pri tome dolazi od EA? :d

Pojavio se Dirt Origin of the Species. Ma šta mislili da znate, ma šta mislili da želite, oduprite se i ni po koju cenu ne stavljajte to na svoj hard disk...

Kad smo kod WoW-a,jel neko moze da preporuci neki MMO? Znaci,ne-WoW :D
Video sam ArhcLord koji bi trebalo uskoro da izadje,any thoughts?

Vidim da negde krajem februara izlazi Jade Empire za PC.Moze li neko ko je igrao na konzoli da da kratak opis?Cemu je ovo najblize sa PC-a?

Petljaju se sa Jade Empier-om umesto da izbace neki moda za NWN 2 sa po mogucstvu poboljsanom grafikom i bug free :D :D

Svakim novim skrinšotom, Bioshock izgleda sve gore. Ne mislim samo na grafiku... A i dalje tako puno očekujem od ove igre.

Izašao YASU 1.05.

Kod:
http://www.download.curerom.net/YASU_105.rar

Upravo sam pogledao gamespy listu top 10 igara ove godine.Samo cu reci da je jedan Half-Life 2 Episode One na visokom trecem mestu,da Oblivion nije pobedio i da se na listi naslo mestu i za Lego Star Wars 2.Katastrofa.

Poslednja izmena:
Evo sad sam i ja pogledao listu, interesantno...
Bas me cudi sto Oblivion nije prvi, mislim CoH je dobar ali igra godine tesko....
Cak dve svemirske strategije su se izborile za mesto isto meni neocekivano, Warhammer 40k expanzije recimo ima mesto a Spell Force nema, NWN 2 naravno ima mesto :D, a Gothic 3 nema :p :p
Kad bi covek koji se recimo nije igrao ove godine pogledao listu i video igre pobislio bi da je ovo bila relativno siromasna godina, bar ja tako vidim...

Kako nema...pa proglasen je za najvece razocarenje godine :)

P.S. Lego Star Wars forever!(ali najozbilnije) ko ne vidi genijalnost igre nije uzivao u filmovima i to je to...a i nije da je sad na prvom mestu nego je na desetom.

Ma dobar je G3, ali tek sa 1.09...
Takodje trend koji im se najmanje svideo na gspy-u je izlazak patcheva za igrice vec prvog dana...hmm verovatno je dobrim delom gothic i zbog toga razocaranje godine za njih posto je jos jedna igrica koja je doprinela izbacivanju bagovitih i ne optimizovanih igara...

Poslednja izmena:
Cant wait C&C3: Tiberium Wars
Kad to izadje novu graficku kupujem

Pa logično, sajt je konzolaški prevashodno...

Nazad
Vrh Dno