baci adresu za cs zerojorgovan je napisao(la):Da li igrate CS: Source na Steamu i na kojim serverima? Ja imam dobar ping obicno na francuskim i nemackim.
Voleo bih i ja da zaigram (imam skroz cool vezu 1Mbit) ali nemam serial number za CS. i mene zanima kako da kupim posto neprimaju Visa elektron kartice :type:Laza je napisao(la):Kako ste kupili igricu? Preko steam-a koriscenjem kreditne kartice ili drugo? Da li primaju nase kreditne kartice?
Sime je napisao(la):Igrao sam do skoro, a onda sam uzeo Home 128k paket (sbb) i sad mogu samo da sanjam jer Steam ne moze da radi preko proxy-a...
Ping mi je bio oko 70 i moglo se lepo igrati... mada imam slabiju masinu (GF2) pa mi igra malo secka kada naidje veca guzva.
Neki serveri cuvaju statistiku pa je tako malo zanimljivije.
Inace, nedostaje mi Tactical Shield iz 1.6... to je bila dobra fora kada igras preko net-a.![]()
Laza je napisao(la):Ne mozes tako da gledas. Ti si kupio kljuc. Kada bi kupovao igricu preko steam kostalo bi te 50$ + neki porez. Dakle to treba da poredis.
Ja bih te zamolio da mi das malo vise detalja oko kupovine preko ebaya, posto mi je to veoma interesantna opcija. Koju si karticu koristio, kako si izvrsio placanje (kao sto rekoh svi preferiraju paypal: da li ipak svi primaju i visu?), i sta si na kraju uradio sa kljucem koji si dobio. Da li si vec imao igru ili si je skinuo preko steama?
jorgovan je napisao(la):Pa ja igram preko tog paketa. Znaci nemam relanu adresu... ping mi je kako kad. Nekad je uzas i onda ni ne pokusavam.
jorgovan je napisao(la):Stavi neku drugu.
Laza je napisao(la):Otisao sam na paypal.com pa na prijavljivanje. Izabrao personal account i Greece. Sada treba da unesem licne podatke.
1. Da li da upisem moje pravo ime i prezime? Sa nasim slovima ili ne?
2. Adresu da stavim proizvoljnu u Grckoj ili da stavim pravu adresu s tim sto bi i dalje kao zemlja ostala Grcka navedena.
3. Drzavljanstvo?
4. Sta da upisem za broj telefona, pravi ili da izmislim neki?
Ovo pitam iz sledeceg razloga: da li ovi podaci mora da se poklapaju sa podacima na debitnoj kartici kojom placam: Ime, prezime i adresa? Hvala na pomoci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari