Šta je novo?

Igrate li CS: Source preko steama?

jorgovan

Čuven
Učlanjen(a)
13.03.2002
Poena
825
Da li igrate CS: Source na Steamu i na kojim serverima? Ja imam dobar ping obicno na francuskim i nemackim.

Poslednja izmena:
igram ponekad, na nemachkim, ali ne chesto

Igrao sam do skoro, a onda sam uzeo Home 128k paket (sbb) i sad mogu samo da sanjam jer Steam ne moze da radi preko proxy-a...
Ping mi je bio oko 70 i moglo se lepo igrati... mada imam slabiju masinu (GF2) pa mi igra malo secka kada naidje veca guzva.
Neki serveri cuvaju statistiku pa je tako malo zanimljivije.

Inace, nedostaje mi Tactical Shield iz 1.6... to je bila dobra fora kada igras preko net-a. :)

jorgovan je napisao(la):
Da li igrate CS: Source na Steamu i na kojim serverima? Ja imam dobar ping obicno na francuskim i nemackim.
baci adresu za cs zero

Kako ste kupili igricu? Preko steam-a koriscenjem kreditne kartice ili drugo? Da li primaju nase kreditne kartice?

Laza je napisao(la):
Kako ste kupili igricu? Preko steam-a koriscenjem kreditne kartice ili drugo? Da li primaju nase kreditne kartice?
Voleo bih i ja da zaigram (imam skroz cool vezu 1Mbit) ali nemam serial number za CS. i mene zanima kako da kupim posto neprimaju Visa elektron kartice :type:

Visa elektron karticu tesko mozes da koristis za kupovinu preko interneta. Za to ti je potreba Visa virtuon kartica Rajfajzen banke ili Visa internet kartica Vojvodjanske banke.

Javite se vi sto ste zapoceli tred, recite na koji ste nacin kupili igricu.

Ja bih kupio cdkey ili account preko e-baya ili slicnog sajta ali tamo uglavnom preferiraju placanje preko paypala naloga koji je nedostupan nama iz Srbije.

Ja sam kupio kljuc na ebayu. Placeno karticom. Inace kljucevi idu od 22 do 26 $. Sto mislim da nije mnogo za 3 igre.

Sime je napisao(la):
Igrao sam do skoro, a onda sam uzeo Home 128k paket (sbb) i sad mogu samo da sanjam jer Steam ne moze da radi preko proxy-a...
Ping mi je bio oko 70 i moglo se lepo igrati... mada imam slabiju masinu (GF2) pa mi igra malo secka kada naidje veca guzva.
Neki serveri cuvaju statistiku pa je tako malo zanimljivije.

Inace, nedostaje mi Tactical Shield iz 1.6... to je bila dobra fora kada igras preko net-a. :)

Pa ja igram preko tog paketa. Znaci nemam relanu adresu... ping mi je kako kad. Nekad je uzas i onda ni ne pokusavam.

Igram ja, joooj, navuk'o sam se, sad ne mogu da se skinem.

Ako hocete original CS:S, idite do one knjizare na kraju Knez Mihajlove (odmah do sedista SPO), ne znam tacno kako se zove (mozda je cak i IPS), tamo imaju originalne igre. Ja sam kupio Half Life 2 + CS: Source (zajedno, na DVD-u) za 3800 din.

I mene ping na SBBu unistava. Jedino oko 8 sati ujutro imam ping ispod 200ms. Inace se ne spusta ispod 600ms. To je jedini razlog sto se jos nisam definitivno odlucio na kupovinu.

Mene je iskostao 1400din. Pa sad vi vidite koliko nasi deru.

Ne mozes tako da gledas. Ti si kupio kljuc. Kada bi kupovao igricu preko steam kostalo bi te 50$ + neki porez. Dakle to treba da poredis.

Ja bih te zamolio da mi das malo vise detalja oko kupovine preko ebaya, posto mi je to veoma interesantna opcija. Koju si karticu koristio, kako si izvrsio placanje (kao sto rekoh svi preferiraju paypal: da li ipak svi primaju i visu?), i sta si na kraju uradio sa kljucem koji si dobio. Da li si vec imao igru ili si je skinuo preko steama?

Laza je napisao(la):
Ne mozes tako da gledas. Ti si kupio kljuc. Kada bi kupovao igricu preko steam kostalo bi te 50$ + neki porez. Dakle to treba da poredis.

Ja bih te zamolio da mi das malo vise detalja oko kupovine preko ebaya, posto mi je to veoma interesantna opcija. Koju si karticu koristio, kako si izvrsio placanje (kao sto rekoh svi preferiraju paypal: da li ipak svi primaju i visu?), i sta si na kraju uradio sa kljucem koji si dobio. Da li si vec imao igru ili si je skinuo preko steama?

Kupiso sam samo kljuc, a igru sam skinuo (na 128kb mi je trebalo oko 50sati).

Imam VIsa Virtuon a platio sam paypalom kao sto i sve druge stvari placam paypalom jer mi jee tako sigurnije. Kada ti stigne kljuc na mail, napravis steam nalog, das prodavcu sifru i on ti registruje igru (u protivnom moras fizicki da imas diskove). Onda uzmes i skidas igre, jednu po jednu.

Kada jedno zavrsis skidanje mozes igru da backupujes kako je kada ponovo instaliras win ne bi ponovo skidao.

Nagradno pitanje: kako da napravim Paypal nalog sa Visa virtuon karticom? Na paypal sajtu se ne nalazimo na spisku podrzanih zemalja.

Poslednja izmena:
jorgovan je napisao(la):
Pa ja igram preko tog paketa. Znaci nemam relanu adresu... ping mi je kako kad. Nekad je uzas i onda ni ne pokusavam.

Mislio sam na Home LIGHT, preko njega ne moze da se igra (ni CS ni bilo koja druga).

jorgovan je napisao(la):
Stavi neku drugu.

Citao sam da je to rizicno, odnosno da postoji nacin da te provale ukoliko uneses neku drugu zemlju umesto Srbije, koja i nije na spisku. Mene interesuje da li postoji nacin da mi paypal zarobi pare, s obzirom da sam uneo netacne informacije?

Ima li jos nekoga ko ima iskustva sa koriscenjem Paypala iz Srbije ili bilo koje druge zemlje koja nije podrzana od njihove strane? Svaka informacija je korisna, s obzirom da svi prodavci Half life 2 kljuceva na Ebay-u traze iskljucivo placanje preko Paypala.

Pazi ne mogu ti zarobiti ono sto nemas. Inace postoje hiljade nezadovoljnih korisnika paypala koji imaju i svoje sajtove na tu temu.

Znaci placanje radi tako sto on "povuce" pare sa kartice i odmah ih prosledi dalje, tako da nikada nemam novac na nalogu koji bi mi mogli blokirati ili bilo kako drugacije uskratiti.

Ja se nadam da tu problema i ubuduce nece biti, jer sve dokle posteno placam, i sve je ok, njima ide procenat, ja kupujem stvari i svi smo srecni...

Otisao sam na paypal.com pa na prijavljivanje. Izabrao personal account i Greece. Sada treba da unesem licne podatke.

1. Da li da upisem moje pravo ime i prezime? Sa nasim slovima ili ne?
2. Adresu da stavim proizvoljnu u Grckoj ili da stavim pravu adresu s tim sto bi i dalje kao zemlja ostala Grcka navedena.
3. Drzavljanstvo?
4. Sta da upisem za broj telefona, pravi ili da izmislim neki?

Ovo pitam iz sledeceg razloga: da li ovi podaci mora da se poklapaju sa podacima na debitnoj kartici kojom placam: Ime, prezime i adresa? Hvala na pomoci.

Poslednja izmena:
Laza je napisao(la):
Otisao sam na paypal.com pa na prijavljivanje. Izabrao personal account i Greece. Sada treba da unesem licne podatke.

1. Da li da upisem moje pravo ime i prezime? Sa nasim slovima ili ne?
2. Adresu da stavim proizvoljnu u Grckoj ili da stavim pravu adresu s tim sto bi i dalje kao zemlja ostala Grcka navedena.
3. Drzavljanstvo?
4. Sta da upisem za broj telefona, pravi ili da izmislim neki?

Ovo pitam iz sledeceg razloga: da li ovi podaci mora da se poklapaju sa podacima na debitnoj kartici kojom placam: Ime, prezime i adresa? Hvala na pomoci.

1. Da ali bec nasih slova.
2. Stavi svoju takodje bez nasih slova.
3. Ne secam se ovog polja...
4. Ja sam stavio svoj mobilni.

nadam se da sam ti makar malo pomogao.

Poslednja izmena:
Pomogao si i te kako. Puno hvala.

Registrovao sam nalog na PayPal.com. Sutra idem do Vojvodjanske banke da izvadim Visa elektron karticu i da kupim Half life 2 cd key. Javljam se posle, nadam se uspesno, zavrsenog posla da iznesem utiske. Verovatno cu cekati nedelju dve na Visu, videcemo.

Za Visu se ceka najvise nedelju dana. I za verifikaciju naloga obicno jos dan-dva.

Samo da napomenem da ne vadim Visa elektron vec Visa internet karticu, lapsus.

Nazad
Vrh Dno