[G]H1ghLANdeR je napisao(la):dodju nekad i Riskovci tako da ono moze neshto i da se nauchi,
[G]H1ghLANdeR je napisao(la):onda ne znam stvarno
monitori i mishevi prljavi,cigani idu oko stolova,vruce je,posle 2 sata te boli glava koliko je sparno i sl
dobro,da se vratimo na topic
PC Fort ne bi smatrao nekom ozbiljnom igraonicom jer imaju 6 kopova sa 17-inch monitorima i josh neka 4 sa nekim strashno mailmi(ne bi me chudiol da je ono 14,a mozhda se i varam)
najbolja igraonica u centru je Panzer sigurno,cena 40 din,dobre mashine,cs ne puca,adresa je Cara Dushana 48,josh shto je najbolje uvek ima dobrih igracha shto iz klana G,ExE,dodju nekad i Riskovci tako da ono moze neshto i da se nauchi,a na svakoj mashini ima brdo domacih cs demoa koje mozete da pogledate
+leekovi koji rade su max opushteni,nema ono,dizhi se sat ti proshao i sl,nego opushtencija
isto tako dobar je i PlayHouse,shta vishe odlichan,lepo mesto,dobra atmosfera,radi nikad veci leek Kemp
[G]H1ghLANdeR je napisao(la):shto se tiche starcrafta,mail bash i ne koristim tako da mi je icq 106178634 pa da opichimo neki put na b*netu
Anonymous je napisao(la):Gde je PanzeR?
Film je napisao(la):Ako je nekome u blizini ima igraonica kod Liona, tj u neposrednoj blizini Cvetkove pijace, kod seste bg. gimnazije, tacna lokacija je: Bulevar Kralja Aleksandra 286, telefon je 424 - 921, ima 11 masina sve sa 17'' monitorima, i atmosvera je opustena, u prevodu nema klinaca nad glavama,
Pozdrav Marko
Film je napisao(la):zaboravih, rekao sam kod Cvetkove pijace, Konrad je kod Dzeram pijace
Pozdrav jos jednom Marko
ok,sorryFilm je napisao(la):Ne nije to Konrad, i da adresa je Bulevar Kralja Aleksandra 286, tel je kao sto vec rekoh 424-921, igraona nema ime,
[G]H1ghLANdeR hvala sto odgovaras u moje ime ali molim te aj nemoj vise
Pozdrav Marko
Genghis Khan je napisao(la):E a ajde sad napishite cene igranja u BGD...Ovde u ar imaju 2 igraonice (stravrno su extra) i sat je 45 din...
Sasa je napisao(la):30 ili 40 Din.
postoje i izvesni deraci koji drze 50 din, ali tamo slabo ko zalazi.
Anonymous je napisao(la):Laf je zivo ****** losi kompovi, zagusljivo, baba ti sere non stop nad glavom, misevi krdze, kompovi se pale pola sata...
NAJGORI JE!!!!
(imam podrsku Bore i Materica)
Dobro je na banjici (ne znam tacno ime) ali platis sat igras tri...
Ja sam iso dvaput i oba puta nista NISAM PLATIO!!!!
i stilgar nije los...
Geek_master je napisao(la):Vidi ti njega, ja sam mislio da ti ne zalazis po igraonicama, mnogo si nesto postao neozbiljan![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari