Šta je novo?

Igraonice po BGD

Sasa

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
20.07.2000
Poena
780
Treba mi info o lokaciji igraonica, prvenstveno me zanimaju Zemun i Novi BGD.

Molim da se ne diskutuje koja je bolja i zasto, u kojoj vam bolje cuce misevi i gde postizete vise "headshotova u glavu" :) To me ne interesuje previse.

Potrebni su mi lokacija i eventualno telefon. Ime i koliko kakvih masina imaju je bonus, moze ali ne mora.

Pozdrav!

Evo ti MG :)
kod nove hale na nbgdu (nemam pojma ulicu)...ima 15 mashina (celeron 800+MX,17")....preko dsl-a su nakacheni na CS server ako te to interesuje, zajedno sa josh 5 igraonica....telefon je valjda 311-63-53 ali nisam siguran....ako si zainteresovan, nazovi me sutra (nedelja) izmedju 19 i 04 pa cu ti recci.....

novibgd znachi

ovako
VorteX -odma kod restorana Perper,blizu opshite(ne znam adresu)
Diablo -u bloku 70 kod neke shkole,pored trzhnog centra 70
Fuse - blok 45,trzhni centar isto valjda Foto-toto ili nehsto slichno
Risk-malo pre Fusea,blizo meka
znam da je sve blizu i sl,jer stvarno ne poznajem novibgd uopshte

Imash josh jednu u enjubu u 45-om - "klanica"
Ako ti fale ljudi za rokanje - znash gde sam :D

A u Zemunu? Nije valjda da Zemun nema igraonice?

driver je napisao(la):
Evo ti MG :)
kod nove hale na nbgdu (nemam pojma ulicu)...ima 15 mashina (celeron 800+MX,17")....preko dsl-a su nakacheni na CS server ako te to interesuje, zajedno sa josh 5 igraonica....telefon je valjda 311-63-53 ali nisam siguran....ako si zainteresovan, nazovi me sutra (nedelja) izmedju 19 i 04 pa cu ti recci.....

Su zakaceni preko memodate ?
Cisto me interesuje, koliko se to placa ?

Pozdrav!

Sasa je napisao(la):
Su zakaceni preko memodate ?
Cisto me interesuje, koliko se to placa ?

Pozdrav!

jeste, memodata je u pitanju...
cena je 500dm mesechno, a ne znam koliko je prikljuchak.....
ne znam koliki je protok tachno, ali mislim da se sezam vishe isplati sa 275kbit/s za slichne pare......

inache, chuo sam da postoji kombinacija za mnogo manje pare, ali je potrebno da se u istom kraju uvede bar 20 prikljuchaka...
chini mi se da je neka nebuloza od 20dm prikljuchak + 50dm mesechno ili tako neshto.....

Predpostavljam da memodata ne bi pravila problem da u igraonicu dovuces klasican kabalnet (kabalnet.memodata.net) i da placas 20DM po masini. 15 masina (MG)=300DM....
Uvodjenje 120 po masini, ali za te pare dobijas i mrezne karte....valjda:)

Ima i Net+ prekoputa Studenjaka, zakacen na Memodatu, ima oko 10 kompova, svoj dedicated server za LAN i dobro je opremljen.
Pored toga, u Studenjaku imas "Greek Telecom", kome osnovna namena i nije bila igraonica ali je to svejedno postao. Oko 30-40 mrezno povezanih kompova. Ovde vazi pravilo ponesi svoj mis, tastaturu i slusalice...;)

Marko37 je napisao(la):
Ima i Net+ prekoputa Studenjaka, zakacen na Memodatu, ima oko 10 kompova, svoj dedicated server za LAN i dobro je opremljen.

ako kapiras 15" monitore "dobro opremljeno" ona ok :)
bez 17" ne sedam za komp

Marko37 je napisao(la):
Pored toga, u Studenjaku imas "Greek Telecom", kome osnovna namena i nije bila igraonica ali je to svejedno postao. Oko 30-40 mrezno povezanih kompova. Ovde vazi pravilo ponesi svoj mis, tastaturu i slusalice...;)

da i ova mi je poznata, a i to pravilo :)

Pozdrav!

Novi Bgd--TC Merkator--> DeusNet igraonica 8 kompova , uskoro 11 (10 + server). Najslabija makina je duron na 750+chaintech7aja2, najjača thunder 1,13+epox 8kha+, gTS ti. phone no. 675478.

U okolini Merkatora imas jos i NOX sa 10 racunara - nalaze se kod Fontane u stvari. U Dzona kenedija je jos jedna igraonica. U YUBC-u se nalazi Morpheus sa 10 komada i isto su povezani na CS server preko Memodate.

Vrh Dno