Šta je novo?

Igranje na vazduhu sa Intel Core i7 920

Definitivno ovaj novi polusteping fino shljaka, dodushe taj fan na 2600rpm je neprihvatljiv :D, opet da se ponovim, sa ovim komadom 4Ghz na izvolte, pod uslovom da ostala setovanja nisu overkill za plochu. :)

@ Nidzo

Shto bi rekli, bez starca nema udarca. :D

:D:D:D

Fan na 2600rpm je neprihvatljiv :D,ali moze da se zameni sa nekim dobrim vodenim hladjenjem. ;)

Uzecu neko dobro vodeno i .... ;)

06 4100HT 760-1674-1400.jpg
Evo malo kolokova GTX285 760-1674-1400, ima mesta za jos:)

I ovo sam poterao zbog jedne glupe i besmislene diskusije na PCberzi.
Pokusavam da probudim jednog usnulog magarca iz njegovog hardverskog sna, posto je covek postao toliko nerealan i pristrasan da nisam mogao da precutim toliku kolicinu napisanih gluposti naklapnja i besmislene filozofije.
http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?pg=1&topid=15711&forid=12&katid=2

Koji ti je taj magarac koji tako sni hardverski san?Cudi me da poznajes uopste takve ljude?Sudeci po tvom karakteru ne znam sta trazis sa takvim ljudima?
Objasni lepo coveku kao pravi strucnjak,neko ko nije pristrasan kako je to poznavati hw a biti realan i steci takvo znanje i respekt da kazem nivo na forumu.Ocigledno mu nije jasno kako se to radi!
Sta reci,bas se nalupao:d Nema blage veze sa zivotom!:S:

@nikolas61@ Ima kartu studiovpc,on je prvi nabavio kad se pojavila :

http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=167087&page=29

Poslednja izmena:
bravo nidzo ..... bice te jos malkice bolje uz pravu memoriju :)

testiraj to na minus znamo da ga nisi pazario za prime :D

Evo,malo sam poterao Spi 32M,memorija nije neka ....;)

i7 920@4451MHz :-devil-:

spi 32M

igranje na vazduhu,mali problem sto je otoplilo...:smash:

Mozes ti to i bolje;)

@ nikolas61
Ako nije tajna a koja je ta nova memorija sa kojom si izvukao 844MHz? A koja je bila stara sa 636MHz?

Kingmax pa sad valjda corsair
jeste otoplilo ali meni je zavrshilo posao sasvim korektno

@djalex

Ma kakva tajna,memorija na 636MHz je kingmax 1333,a 844MHz je kingston hyperX 1800.;)

Jos nije stigao corsair,nadam se da hoce...

@*******i

na vazduhu tesko,verovatno cu probati sa vodom,pa....

:wave:

:type:

:p

@ nikolas61
dobro se pokazao taj Kingston ali da ti padne saka ova Corsair memorija ode pod oblake... inace kako se pokazala ploca jel extra stabilna pri ovim egzibicijama sa memorijom i uopste i7 platforma da li dobija krila sa extra brzom DDR3 memorijom? Evo da svi malo parimo oci...

Prilozi

• Corsair DDR3 GT01.jpg
    Corsair DDR3 GT01.jpg
    86.9 KB · Pregleda: 44
  • photo3.jpg
    photo3.jpg
    224.2 KB · Pregleda: 60
EX58-UD5 nema bolje ploce za i7 procesore, znaci ploca izvlaci poslednji atom snage iz procesora u skladu sa njegovim mogucnostima i hladjenjem koje se koristi, razlika je prosto ne opisiva recima u odnosu na druge ploce gledano iz perspektive overklokovanja. Znaci sve radi cak je i moja memorija na 1800mhz proradila na 2000mhz 1920mhz mogu da odradim sve testove i to sa 8.8.8.18 a deklarisana je sa 9.9.9.27 1800mhz, ma ludilo od ploce sve je jednostavno savreno na njoj:)

Ko bi reko da cu ikada da kupim gigabyt plocicu ruznu i zelenu:p

Nidzo menjaj sig. :wave:

Moja nova karta,bez dodavanja napona iz rive ili EVGA GPU Voltage Tuner-om 1.0

i7 920@4200MHz (ukljucen HT)

Gigabyte 260GTX @ 760/1537/1185

3Dmark 2006 22936 marks ;)

memoriju mogu da poteram i na 1280MHz,ali se nista ne dobija...:wall:

Maaaa jeste sad 8 kartica :p

Bravo komshija ;)

:wave:

Bravo Dzoni, ti uvek drzis pun gas, mi se svi malo ispraznili na eventu a ti gazis li gazis, alal vera!!!

Vrh Dno