Šta je novo?

Igra mi se simulacija helihoptera...

3MaJ

Čuven
Učlanjen(a)
06.04.2001
Poena
619
Možete li da mi preporučite neku? Jooooj, kad se setim '92. i Comanche:Maximum Overkill :type:

Comanche 4 i starija Extreme Assult koja vuce na arkadu...

Comanche VS Hokum, tako nekako, starija je pa se ne secam tacno. Mislim da je imala dinamicnu kampanju, a u svoje vreme je bila the best! Tesko da nije i ostala, posto se ni ne secam neke helly simulacije u poslednjih par godina.
P.S. Comanche se ne racuna, odlicna pucacina i nista vise

P.P.S. Ebote, Desert strike, mmmmm. Koliko je bre to pikano, kad se samo setim :d

Commanche vs. Hocum i Apache vs. Havoc su dobitna kombinacija jer se integrisu pa dobijes 4 HELIKOPTERA (pise se sa k) koja mozes da letis. Ima da se skinu i packovi za fiziku i ostali 3rd party dodaci.

Ova tema me podsetila da je zanr simulacija definitivno u izumiranju!
Sreca da je "Lock on" bio prezahtevan kada je izasao, pa cu sada verovatno malo vise da mu se posvetim. Mozda ubuduce i izadje koja dobra Avio sim, ali helly bas tesko...

Koji je fazon taj Commanche... jel zanimljiva, koliko je dobro uradjena kao simulacija.....?
I jel ima sanse da se takve igre igraju bez dzojstika......?

Ja sam sve Comanche igre presao (sve one koje su koristile voxel tehnologiju). Bile su to sjajne igre, odlican balans izmedju arkade i simulacije. Comanche 4 je cista arkada, igrao se na wasd komandama i filing letenja je bio ocajan. Ovo pricam zato sto sam mnogo mnogo mnogo noci proveo igrajuci C3 (i expansion) na najtezem nivou i mucio se, pravio strategije kako napasti, sunjao se i sl. Ono posle je licilo na painkiller :D :(

Da nije bilo Comanche 3, oni NATO zlikovci:) be me smorili jos vise.Te 99 god. lepo sam, se provodio uz C3.Kad sam kupio expansion, ispostavi se da je CD sa nekiom viruscinom, tako da na moje veliiko razocarenje nisam odigrao ni jednu misiju.C4 je bilo tesko ******.

Nazad
Vrh Dno