Šta je novo?

Igra mi se dobar fps

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Kriterijumi:
1) dobra atmosfera pre svega, blaga prednost horor atmosferi
2) dobra grafika
3) raznovrsni neprijatelji (ne interesuje me da samo napadaju na 1 te isti nacin, bila cudovista ili marinci)
4) godiste izlaska nebitno
5) hardverska zahtevnost NEBITNA !
6) da je igra IZASLA. (tj. bez preporuka "sacekaj jos koji mesec doci ce..."
7) svi koncepti su dozvoljeni - linearno, nelinearno, klaustrofobicni hodnici, otvoreni pejzazi i tome slicno.
8) nebitno da li je vec bilo takvih igara (tipa zalopojki da je 2. deo isti kao prvi)

Pomozite da se odlucim :) Sta je najbolje sto vredi odigrati ?

Mozda AVP1, AVP2?

Ove dve jedva ulaze u izbor, al' možda sih još nisi igrao :) . IGI2 i Raven Shield. E, da. Imaš i Undying (rekao si da nije bitno kad je izašla :) ).

Jos jedan glas za Undying , stara ali po mnogim aspektima igre neprevazidjena ...

System Shock 2, najbolji fps koji se do sada pojavio.

Pa sacekaj jos malo, izacice HL2... a izvini :)

Nego, ne znam jesi li probao The Suffering... i on moze da se igra iz prvog lica.

Undying i System Shock 2 su stvarno fenomenalne igre, jezive atmosfere i obavezno ih odigraj, mada bi me cudilo da vec nisi...

Pa obrni jos jednom HL,ako nisi gadljiv na malo stariju grafiku.

Zaobidji red faction 2. The suffering je ok. Probaj Aitd4 ( Alone in the dark 4 ) , nije fps ali vredi, u svakom slucaju.

Jos jedan glas za System Shock 2.Definitivno odigraj iako je dosta starija igra,neces se razocarati osim ako vec nisi igrao.

Jos jedan glas za grad ;)

Pa ne znam, sve su ti rekli. Sta bi moglo da zadovolji te kriterijume bolje od Far Cry, Return To Castle Wolfenstain, AvP2 i Undying. Ako bas zelis i suffering mozes da igras iz prvog lica.

Ne, nisu ti naveli sve opcije. Najbolju su preskocili: Call of Duty 'de ces bolju ....

auuuu, pa ja sam sad skontao da nisam igrao System Shock 2!!!

Poslednja izmena od urednika:
A mozes da igras i Jedy Outcast...

kad vec spominjete Undying, glas za, igra je stvarno na mene ostavila jak utisak, i krivo mi je sto nikad nista slicno nije posle nje izbaceno

Ima i Chaser (imenjak :) ), sad sam se setio. Igra na momente davi do smrti, al' posle takvih nivoa dođe par žešće zanimljivih.

Painkiller pa udri :) :D

Deus ex i system shock 2 :)
Undying ako oces bas cist fps
Painkiller

Thief Deadly Shadows - neces se bas "napucati", ali atmosfera nije losa.
+ jos jedan glas za Clive Barker's Undying

Poslednja izmena:
Evo nesto starije Blood 2, nije mozda mnogo horor ali je morbidna :-devil-:
Naravno ako nisi igrao Undying, obavezno odigraj...Najjace u njoj je kada treba da udjes kod 1. od glavnih baya (jedne bayice :) ) e pre ulaska se cuje njena pesma.. ono je jezivo da nema dalje, jedan od najjezivih zvukova koje sam cuo
E da i System Shock 2, ako nisi igrao :D

Poslednja izmena:
maxer je napisao(la):
Ne, nisu ti naveli sve opcije. Najbolju su preskocili: Call of Duty 'de ces bolju ....

Hmmm...mislio sam da nema potrebe da naglasim kriterijum "da traje duze od 4-5 sati" posto sam mislio da se podrazumeva pod onim "igra mi se..." :) sto samo po sebi predstavlja neki trajniji glagol :D

Hvala svima ljudi i samo napred, jos ne navedoste nesto sto nisam odigrao :smoke:

A jesi li igrao No One Lives Forever(mada mislim da jesi).Jest da nije horor ali je odlican fps.Ili mozda Unreal 2:The Awakening.

Ili idi igraj sa nekim q3 u mrezi....nema boljeg fps-a

Nazad
Vrh Dno