Šta je novo?

Igra mi se dobar fliper ??

Imas u Win2K pod games Pinball, zar ti nije dovoljan. :p

williams classic pinball... ima oko 140mb na cd-u, imam i cd ali nisam trenutno u bg-u, javi se u utorak ako ne nabavis pre toga

Najbolji fliperi su bili i bice Pinball Fantasis negde oko 4 MB iz 95-96 godine.Onaj iz Widowsa je shitara nikad gora

Big Race USA

Mogu da ti posaljem na mail jedan stari ali strasan. Tristan. Ko se seca tog doba zna kakva je to igra bila. Valjda ce da radi i u dos promptu.

Pozdrav! :wave;

Nesto sam probao da peglam onaj iz Widowsa i postigao sam 8.5 miliona.Kakav je to rezultat?

Calibra 4WD je napisao(la):
Nesto sam probao da peglam onaj iz Widowsa i postigao sam 8.5 miliona.Kakav je to rezultat?

Ocajan. Ja sam ga igrao nekada davno i imao 65 miliona. ;)

Ma kako bre 65 miliona?Ja sam i za ovaj moj rez igrao oko 30 min,koliko li je tebi trebalo

nabavio sam neki E-GAMES PINBALLl.tri table sasvim solidno urađene,sa odličnim 3D zvukom,ali ima jednu manu koja je fatalna u mom poimanju flipera kao komp.igre.NEMOŽEŠ DEFINISATI KEYS NATASTATURI,već ti on unaprijed odredi lijevi-desni shift...itd.znači moraš ga igrati sa dvije ruke,što je pravi smor(bar za mene).
ovaj u vinxp/SPACE CADET/ je očajan:)
sjećam se od prije 2-3 god microsoft je izbacio CD sa 8 tabli
može li se neko sjetiti kako se zvao??
poz.

Aca je napisao(la):
Ocajan. Ja sam ga igrao nekada davno i imao 65 miliona. ;)
(Ako je stvarno tako) bolje da ne kazem sa kojim sam se ja rezom hteo malo pohvaliti posle desetak partijica...:)

Pro-Pinball serija je bez premca. Tu spadaju pomenuti Big Race i Fantastic Journey.

vidjao sam ranije da ima neka CD kompilacija flipera,
ima li mozda neko da nareze?
pozdrav

Pro Pinball i niko drugi
tu spadaju : Big Race USA, Timeshock!,Fantastic Journey

Miki5 je napisao(la):
vidjao sam ranije da ima neka CD kompilacija flipera,
ima li mozda neko da nareze?
pozdrav

Sto se tice Pro-Pinball serijala, pa samo Fantastic Journey ima oko 500 MB, pretpostavljam da su i ostali te ili slicne velicine, tako da nema nista od cele kompilacije na jednom disku!

:wave;

Ne zaboravite

The WEB takodje spada u PRO Pinball seriju. cheers

Re: Ne zaboravite

pTomic je napisao(la):
The WEB takodje spada u PRO Pinball seriju. cheers

Da, ali je mator ko biblija i u odnosu na ostale delove izgleda dosta siromasnije

Postoji i "Williams Pinball Classics", kolekcija Williams flipera, ali je nikada nisam isprobao jer zahteva rezoluciju od bar 1280x1024 ...

kako zahteva? meni daje mogucnost da biram koju hocu rezoluciju... igrao sam na 1024x768 i izgleda odlicno

Miroslav je napisao(la):
kako zahteva? meni daje mogucnost da biram koju hocu rezoluciju... igrao sam na 1024x768 i izgleda odlicno

???
Pa lepo... Instalirao sam igru, i kad god probam da je startujem izbaci mi poruku (otprilike) "ne mogu da podesim desktop na 1280x1024". To su mi naglasili i u klubu kada sam uzimao CD, a pisalo je i u nekom prikazu igre (Svet Kompjutera, cini mi se). Govorimo li mi o istoj igri?

williams classic pinball :) ove imam ga na disku, sad sam ustao pa cu ga kasnije instalirati i javiti...

Vrh Dno