Šta je novo?

Igra li neko Basseball

Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
710
Da bas tako, okrecemo se zapadu, ucimo pravila i to. Steta sto je EA ove godine podbacila na polju kompjuterskih sportskih simulacija sto se tice igrivosti, jer otkako igram sportske simulacije na PC-u ja gore igre nisam igrao (FIFA 2002-komentar je nepotreban), a uz to ponudu PC smanjila za 50%, okrenuli se trzistu PS2, Xbox, GameCube.
Tako sam se ja okrenuo Baseballu i to 3DO-u i High Heat Major League Baseball 2003. Ako je igrao neko ovu igru neka napise neki replay na ovaj post posto imam par pitanja. Pirtanja nisu vezana za pravila jer njih znam nego iskljucivo za gameplay posto je zvuk kriminal, secka ponavlja i tako to pa me interesuju vasa iskustva.

Pozdrav!!!

ma ja imam stari hardball 4, doduse dugo ga nisam igrao, ali bio je izvanredan..

nisi napisao koju masinu imas (mozda je ona uzrok tih seckanja itd?)

Ja sam igrao EA Sportsove Triple Play 98-2001, ali 2002 i 2003 izgleda da nisu ni stigle kod nas:(, ako ih neko ima neka javi.

RE:Odgovori

Sto se tice masine to je : AMD XP 1600+ na 1.44 GHz, ASUS MB VIA KT 133a A7V-M, Ge Force 2 GTS Pro ASUS, Creative SB Audigy, 256 Mb SDRAM itd

Sto se tice TriplePley-a iz EA Sportsa, oni su od prosle godine prestali da izdaju ovu igru za PC tako da je rade momentalno samo za Sony PS2

Re: RE:Odgovori

Goxy je napisao(la):
Sto se tice TriplePley-a iz EA Sportsa, oni su od prosle godine prestali da izdaju ovu igru za PC tako da je rade momentalno samo za Sony PS2

Stvarno???:confused::confused::(:(
A kakav je High Heat?

RE: High Heat

Nikad bolji i sto se tice igrivosti i sto se tice grafike, prave face, pravi dresovi, stadioni i bezbroj podesavanja. Imas da ga kupis zasada samo kod SKC i to zadnja dezga s leve strane kad ides ka nemanjinoj.
HH MLB 2003, stvarno je HIT obavezno probaj i napisi mi kako ti radi da vidim da li je do mene ili do igre, mislim na zvuk, svakako zvuk ne utice mnogo na igru odnosno igra radi bez problema.

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno