Šta je novo?

Igra li neko AVP2: Primal Hunt?

CAR

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
21.11.2000
Poena
1,045
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
... i ako igra, KAKO?! :D
Mislim, ja jos nikako da ga pokrenem... igra je uredno krekovana nakon instalacije, ali mi javlja error u "PrimalHunt.exe"-u kada se dvoklikne na ikonu... ono,
"Primalhunt has caused an error in PRIMALHUNT.EXE. Primalhunt will now close.
If this problem continues, try reseting bla, bla, bla..."

Kao da ne valja krek?!

OK, moguce je i to... samo, vec sam jedan CD zamenio i isti je krek (6.88 MB) na oba diska, a na GCW-u ili bilo kom drugom sajtu nisam nasao krek za Primal Hunt (na GCW-u kao uopste ni ne drze bilo sta vezano za AVP)
U cemu ja to gresim? Imam AVP2 instaliran na kompu, tako da nije do toga. Jedino da nije do toga da treba instalirati ovaj add-on u isti direktorijum gde se nalazi i originalni AVP2, ali tako bi se mogla izgubiti neka podesavanja ili cak overwrite-ovati neki istoimeni fajlovi... a osim toga, u opisu u Gameru kazu da se instalira u odvojeni direktorijum od originala, a tako pise i u readme-u (upravo zbog gore navedenih razloga).

PS. Koje velicine je vas krek za ovu igru?

PPS. Please help!!
Somehow!!! :D:D:D

Igram ja, crack je velicine koji si naveo, medjutim ocito nije dobar.
U svakom slucaju igra je super.
Imas li FTP server, mogu ti uradit upload.

Potreban ti je instaliran NEkrakovan AVP a onda instaliraj AVP P Hunt i krakuj njega normalno (mislim da je razor u pitanju .. samo iskopiraj u AVP HP dir.) i nema problema.

Inace igra je Straasno kratka... Ja sam misiju sa marincem presao za sat vremena...

Ja zavrsio original sa svima, i smor mi bio da igram dodatak! Jel vredi nesto?

Freak_Power je napisao(la):
Igram ja, crack je velicine koji si naveo, medjutim ocito nije dobar.
U svakom slucaju igra je super.
Imas li FTP server, mogu ti uradit upload.

Nemam... :(
S druge strane, Stef kaze da je to crack samo za XP?!
Koji ti imas Win, kad kod tebe lepo radi?

PS. Mislio sam i ja da je los krek, ali i na disku koji sam zamenio je bio istovetan kao na ovom, a ni onaj gusar kod SKC-a mi nije rekao da je bilo nekih problema... bar ne sa drugim ljudima koji su uzimali ovaj CD.

Z L I je napisao(la):
Potreban ti je instaliran NEkrakovan AVP a onda instaliraj AVP P Hunt i krakuj njega normalno (mislim da je razor u pitanju .. samo iskopiraj u AVP HP dir.) i nema problema.

Tako nesto pise i u readme-u... Samo, da li bi treb'o ponovo da instaliram AVP2, pa da ga ne krekujem, ili mogu samo da stavim onaj originalni .exe umesto onog krekovanog?
Inace, u pravu si... Razor je u pitanju. :)

Z L I je napisao(la):
Inace igra je Straasno kratka... Ja sam misiju sa marincem presao za sat vremena...

Al' zato mora da si se za tih sat vremena isprepad'o k'o nikad u zivotu! :D:D:D
Ili si se bar prisetio potencijalnog infarkta svaki put kada bi nastavio kampanju sa marincem u originalnom AVP2...

byMaX je napisao(la):
Ja zavrsio original sa svima, i smor mi bio da igram dodatak! Jel vredi nesto?

Pa, Max... brate... To je Aliens versus Predator!!! :D

Samo je bedak sto je mnoooogo kratka. Po 3 misije sa svakim (nasuprot 6 u AvP2) i to primetno krace i slabije osmisljene.
Ali nije lose.

CAR je napisao(la):
Tako nesto pise i u readme-u... Samo, da li bi treb'o ponovo da instaliram AVP2, pa da ga ne krekujem, ili mogu samo da stavim onaj originalni .exe umesto onog krekovanog?
Inace, u pravu si... Razor je u pitanju. :)

Probaj sa originalnim exe jer ti je tako bezbolnije , ako neradi onda ponovo instaliraj.

CAR je napisao(la):
Al' zato mora da si se za tih sat vremena isprepad'o k'o nikad u zivotu! :D:D:D
Ili si se bar prisetio potencijalnog infarkta svaki put kada bi nastavio kampanju sa marincem u originalnom AVP2...

Jeste AVP2 je imala jezivu atmosferu (sa marincem) ako se "uneses" bogami frka je... I u HUNTU je slicno .. samo kazem previse je kratka.

Brutalan Zlica je napisao(la):
Samo je bedak sto je mnoooogo kratka. Po 3 misije sa svakim (nasuprot 6 u AvP2) i to primetno krace i slabije osmisljene.
Ali nije lose.

Manje mogucih situacija za infarkt? :D:D:D

Z L I je napisao(la):
Probaj sa originalnim exe jer ti je tako bezbolnije , ako neradi onda ponovo instaliraj.
Prob'o i jedno i drugo... i niks :(
E, jesam baksuz... any other suggestions?
Gde bih mogao da nadjem neki drugi crack?
Z L I je napisao(la):
Jeste AVP2 je imala jezivu atmosferu (sa marincem) ako se "uneses" bogami frka je... I u HUNTU je slicno .. samo kazem previse je kratka.
Ja bas pre neki dan dovrsio kampanju sa marincem u originalnom AVP2 (nisam imao vremena ranije)...
All I can say is: "Boy, am I glad that's over! It scared the shit out of me!!" :D:D:D

Vrh Dno