Šta je novo?

Igra li ko Jedi Academy...

To je uzasno mali frame rate.
Ispada da je taj modifikovani q3 engine zahtevan poput Unreal 2 engine-a!

Inace jedi outcast preterano radi na r9000 u 1024x768 sve na max, dok po meni vizuelno atraktivniji RTCW na doticnoj karti radi takodje u 1024x768x max + slag na tortu 16x AF.
RTCW stvarno treba videti kako sa prebudzenom grafikom neverovatno dobro, na momente izuzetno realno, izgleda na 85fps.

BTW da li je neko is ns-a voljan da mi nareze akademiju dzedaja.:)

Poz

Ma bre ljudi ovo nije normalno ! Je**s igru kojju R9700Pro ne tera u 1024 sa 4x AA i 8x AF. Uz sve to totalni krsh !!!

Recite mi ima li nacina da se otarasim onog debilnog pogleda iz 3. lica tj. gde je taster za 1. lice ? Oci mi ispadose od trazenja po opcijama

Inace, meni se dogadjaju jos gluplje stvari nego vama. Recimo udjem u igru, i sve radi super. Tada izadjem, opet se vratim i sve secka ko blesavo ??? Opet izadjem pa se vratim i onda opet sve bude ok. Ovde je nesto totalno blesavo...

OptiPlex je napisao(la):
...Recimo udjem u igru, i sve radi super. Tada izadjem, opet se vratim i sve secka ko blesavo ??? Opet izadjem pa se vratim i onda opet sve bude ok. Ovde je nesto totalno blesavo...

Jel to sa 3.4 ili sa ovim novim 3.7 Catalys-ima ?
Ako su stari drajveri onda je "mozda" do njih krivica ali ako su novi 3.7 ... moraces da ih deinstaliras po receptu koji nudi "Drive Cleaner 1.9" jer bi to moglo da bude poreklom od "nekog" konflikta prilikom zamene 3.4 > 3.7.

Elem, kako da ukljucim merenje fps-a? Konzole nema ili ~ ne radi???

U JO i JA(sto volim skracenice :mrgreen: ) konzola se poziva sa "shift + tilda", za razliku od drugih ID engine igara...

pozovi konzolu i kucaj cg_drawfps 1

Elem, na 800x600x32 sa medium detaljima i iskljucenim volumetric krshom i bez AF-a, imam po 90 fps-a, al me nervira sto pri eksplozijama ili napolju to pada na 30 :). Ipak ovaj R9200 tesko moze da se izbori sa time...

Teorije nema da imas u proseku 90fps, ma sta da iskljucis. Volumetric (ii ti najobivnije OGL projection) senke samo malo usporavaj, AF te je spasao poprilicno ali sigurno ne toliko.

BTW presao sam je i kao Jedi i kao Dark JEdi. Uzaaasno je prosta i kratka igra... ili sam ja mnooogo dobar :mrgreen:

Oni rekose da ce ovo biti bas duga igra, kad ono medjutim.

P.S Dual Sabers su zakon :mrgreen: Upadnes u makljazu sa njih 6 i kamera ti je non-stop u slow 360 motion ctp;

kakav dual sabres? pa ja ne korstim oruzja uopste. samo bacam protivnike. Force grip pa ga bacis u provaliju ili na struju, ili sa stepenica...

Ona misija u Jedi templu, pa sve sam ih pobacao dole nisam jedan udarac upotrebio :) A Kyle mi kaze kako sam do jaja i upotrebljam Light side :D

MAD_MUzzY je napisao(la):
Teorije nema da imas u proseku 90fps, ma sta da iskljucis. Volumetric (ii ti najobivnije OGL projection) senke samo malo usporavaj, AF te je spasao poprilicno ali sigurno ne toliko.

BTW presao sam je i kao Jedi i kao Dark JEdi. Uzaaasno je prosta i kratka igra... ili sam ja mnooogo dobar :mrgreen:

Oni rekose da ce ovo biti bas duga igra, kad ono medjutim.

P.S Dual Sabers su zakon :mrgreen: Upadnes u makljazu sa njih 6 i kamera ti je non-stop u slow 360 motion ctp;

Odlicna je kombinacija strafe, jump i mouse1 (dobijes butterfly skok koji radi DarthMaul kada se maklja sa ObiWan-om na kraju prve epizode :)).

Pa moram da dodam da se situacije popravlja sa nivoima, iskljucio sam ono volumerijsko djubre, stavio ostalo na max, 1024, 2xAA 8xAF i u zavisnosti od nivoa ide od 50-85fps. Igra nije teska i sigurno cu je probati kao Dark Jedi jer ... tamna strane sile privlaci!:)

Ma dual sabers su maajke :))
opet sam igrao poslednji nivo samo zbog makljaza :mrgreen:

Ja korsistim grip, speed i munje :))
A one nesrecne storm truperse samo bacam i vucem :)) Zurka do zore :mrgreen:

Marti Misterija je napisao(la):
Pa moram da dodam da se situacije popravlja sa nivoima, iskljucio sam ono volumerijsko djubre, stavio ostalo na max, 1024, 2xAA 8xAF i u zavisnosti od nivoa ide od 50-85fps. Igra nije teska i sigurno cu je probati kao Dark Jedi jer ... tamna strane sile privlaci!:)

Volumetrijsko djubre? Popravili su to u odnosu na JK2 (senke ne lete gore dole kada ides liftom) - vise nije djubre i ok je u 99,5% igre! Ako se ne slazes, mora da vozis nVidiu ;)

uh uh moja greska Max... nije "volumetrijsko djubre" vec dynamic glow. Kad ga ubijem tri'es frejmova dobijem! :mrgreen:
Cuj ja nV da vozim!?!? Nije mi dosta muka sto na poslu u masini imam tnt2 vec me i ti zezas! :mrgreen:

Marti Misterija je napisao(la):
uh uh moja greska Max... nije "volumetrijsko djubre" vec dynamic glow. Kad ga ubijem tri'es frejmova dobijem! :mrgreen:
Cuj ja nV da vozim!?!? Nije mi dosta muka sto na poslu u masini imam tnt2 vec me i ti zezas! :mrgreen:

Volumetric (tj. dynamic) glow je i meni lep, nekada je preterano intenzivan, ali u vecini slucajeva poboljsava utisak (kao motion blur na objektima koji svetle...). Jeste da ubija fps, ali kod mene opet nista ne secka, a bilo bi tuzno da secka, kad bacam tolike pare na hw...

Igra je vrlo dobra, nego ne radi multiplejer pokusao sam sa 4 razlicita cracka da li je neko resio problem.

byMaX je napisao(la):
... Volumetric (tj. dynamic) glow je i meni lep, nekada je preterano intenzivan, ali u vecini slucajeva poboljsava utisak (kao motion blur na objektima koji svetle...). Jeste da ubija fps, ali kod mene opet nista ne secka, a bilo bi tuzno da secka, kad bacam tolike pare na hw...
.. pazi meni oce da ubije po 20-30 fps i zasto da imam 30-40 fps kad mogu da imam 60! ;)

MAD_MUzzY je napisao(la):
E, ali onda je ne igras "The way its ment to be played" :mrgreen:
Tj. u tvom slucaju nisi "Get in the game" :mrgreen:
.. :mrgreen: who cares 'til I enjoy ! (D) :mrgreen:

Zavrsio sam igru.Nevidim nigde opciju da je nastavim kao dark jedi.A vidim ovde su neki igrali.Ocu i ja.

Izbor izmedju tamne i svetle strane ti je ponudjen dva-tri nivoa pre kraja igre kad se odlucis da li ces postedeti Rosh-a ili ne.Ja sam snimio na tom mestu tako da sam presao i sa jednom i drugom stranom.

Nazad
Vrh Dno