Šta je novo?

igra li jos ko q3 online u ovoj drzavi?

oogabooga

Čuven
Učlanjen(a)
20.10.2003
Poena
690
juce sam dobio na PM na beotelu od nekog tipa IP domaceg q3 servera, quake.default.co.yu:27960 i probao sam tamo da igram, ping je oko 120, nema laga, radi strava, ali ljudi, ZVRJI PRAZAN???!! ima li jos neki kvejker u ovoj zemlji, da se uzeleo online igranja?

pozdrav! ;)

Tesko! :D

Ja odem ponekad, igram sa pertuamor-om ali to je jedino kad se vidimo na irc-u pa se dogovorimo...
ovako, kad odem uvek je prazno, ako hocesh evo ti moj icq pa me kontaktiraj da se igramo nekad :)
icq uin: 41422346

I ja svracam na taj server, meni je ping oko 30-40ms. Nisam igrao odavno pa sam sad mnogo los :d, a likovi protiv kojih sam igrao sve neki iskusni vukovi , odrase me :D. Svratim uvece na server kad ima ljudi.

Koji je point release u pitanju? Ne mogu da se konektujem :S:

oogabooga je napisao(la):
juce sam dobio na PM na beotelu od nekog tipa IP domaceg q3 servera, quake.default.co.yu:27960 i probao sam tamo da igram, ping je oko 120, nema laga, radi strava, ali ljudi, ZVRJI PRAZAN???!! ima li jos neki kvejker u ovoj zemlji, da se uzeleo online igranja?

pozdrav! ;)

Znas kako, npr ja igram q3 stalno, ali samo mod instaunlagged [to ti je rail only + kompenzacija laga], ali obicno ja napravim server, jer sa 56k na drugim nije bas prijatno, doduse nekad jeste nekad nije, nekima koji dodju na moj radi sa pingom 200 ako su na modemu bez laga, mada taj ping im je prakticno isti kao moj 0 zbog kompenzacije]...Evo ti moj mail: [email protected] i MSN ako oces q3 akcije: [email protected]

PS Kod mene je u probnom radu wireless, trebali bi da puste u rad za koju nedelju, e tek tada ce se pokazati domaci Q3:D

Evo, da ne bih otvarao novi thread ... Je l' ima neka fora oko instaliranja Point Release 1.32? Poslednja verzija koju imam je 1.17, posle instalacije 1.32 igra mi puca odmah posle ID logoa :mad: Pojavljuje se poruka sa greškom, otprilike, "... memory cannot be read ... " pa onda neka adresa. U čemu je problem? Da li treba da instaliram još nešto? :crash:

Probaj da sve instaliras iz pocetka, ako jos uvek imas instalacioni cd :)
Treba ti samo instalacija q3a + patch 1.32. Mada bi trebalo da radi i ovako kako si ti radio...

Proradio posle reinstaliranja :banana:

Šteta što nema nikoga na serveru. :p

Vrh Dno