Šta je novo?

"Igra godine" !

Midgard

Čuven
Učlanjen(a)
13.08.2002
Poena
649
Plants vs Zombies

IGN Ratin 9.0/10 ! :)

odavno nisam igrao nesto ovako zarazno :smash:

http://pc.ign.com/articles/979/979621p1.html

http://www.popcap.com/games/pvz#

34qskle.jpg

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=CHAbHz8iYHc&fmt=18[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Delovalo mi je zanimljivo josh kad su mi na steamu nudili da je uzmem pre nego shto je izashla po nizoj ceni.

Moram da probam veceras!:)

Sad sam na poslu a na poslu je restriktovan net! :mad:
Nema games, entertainment itd site-ova. :mad:Ne mogu da gledam screen-ove, nema streaminga... :mad::smash::smash::smash:

Extra je! :D
Zarazniju igru odavno nisam igrao:banana:

Probao sam tj igrao ovu igru,i da,definitivno je vredna igranja.
Zarazna je,smešna i prijatna za oko.
Može se posmatrati kao neka mini strategija.
OK je skroz.

Poslednja izmena:
Pojavila se i neka 3d varijacija na cuveni Prehistorik ~455MB.

Moram da probam veceras!:)

Sad sam na poslu a na poslu je restriktovan net! :mad:
Nema games, entertainment itd site-ova. :mad:Ne mogu da gledam screen-ove, nema streaminga... :mad::smash::smash::smash:

Digni ili koriti proksi :)

probao,igram vec par dana,nekako smor u pocetku,ali kasnije....uh,ne mogu da se skinem sa ovoga :D

znaci seo oko 1 ujutro za komp s namerom da probam. posle par sati igranja zavrsio je i srecan otisao na spavanje :) zarazno!!! ali i dobro ;)

Ajao iz cuga stig'o do levela 2-3. Sad kad sam izasa'o pise mi 1 minute remaining :(

Moram da je 'kupim' pod hitno, igra je neverovatno dobra i opustajuca :)

E a jel zna neko zashto igra nece da se zapamti. Recimo kad sam je startovao, vec je imala jedan profil i izbrisao sam ga i stavio moj i igrao malo,ali kada sam iskljuchio igru i kasnije seo opet da igram, ostao mi je samo onaj profil koji sam na pochetku obrisao.

Ja sam stigao do 3-9 nivoa i tu me prvi put zeznuše. Igra je stvarno odlična

Igra je tako zarazna da ne da je vredna paznje nego ubija! :)

To je jedna od onih igrica koje te uvuku u sebe nakon 3-4 sekunde :D

Extra! Instalirao sam je, i igrao sat vremena bez prestanka. bruka zarazna igra! Prija igrati ovako jednostavno igru za promenu malo, u poredjenju sa crysis-om, far cry 2 itd...

Fantasticna igra. Pola sata ode kao za 5 min:).

Valja :D

Zavrsio malopre.

Skinite, igrajte. 5 puta bolje od ovih krmaca od 12 GB

extra igra,i lepo radi :D

Poslednja izmena:
Ljudi sta se toliko lozite, nije ni jedina ni najbolja tower defense igra unaokolo.

Skinuo trial, presao. Skinuo non-trial, i dodjoh do 5.2 valjda (naterao sam se da ugasim na pola sata, malo da se protegnem). Samo mi je zao sto brzo ide, jes' to 100 nivoa, ali koliko je zarazna, prelazi se za par dana.

Ja je presao, sad sam opet na 1-5

Svidja mi se sto novcici su globalni tj. nisu samo u avanturi prisutni nego ono sto zaradis u mini igricama npr mozes da iskoristis za avanturu :)

E ljudi jel zna neko zasho nece igra da mi zapamti profil?

Strasno zarazna igra, presao sam adventure mod vec 2 puta i upravo sam zaradio za 10 slotova za biljke!

Jel neko radi onaj endless survival mod i dokle ste stigli?

There's a zombie on your lawn, there's a zombie on your lawn...:,,:

:D:D

Ja sam se popeo na krov i poceo je da pada mrak . Bas je dobra igra , za sad sam igrao samo onaj adventure mod , druge nisam zapocinjao .

Vrh Dno