Šta je novo?

igraće konzole ili komp?

Piko

Slavan
Učlanjen(a)
29.03.2005
Poena
301
volio bih čuti vaše mišljenje o igračim konzolama. Zanima me koja je bolja od koje PS2,XBOX,game cube, i zbog čega. Kolike su cijene itd? Ili je PC bolja varijanta ako je dobra konfiguracija?

Xbox je tehnički najjača, ali za PS2 ima najviše igara.
A ako pare nisu problem, PC je svakako bolji izbor za igranje (zbog daleko kvalitetnije grafike od aktuelnih konzola), ma šta rekli konzolaši :)

za tu dobru konfiguraciju (uz malo strpljenja da sacekash) mozes kupiti PS3 kad stigne na nashe prostore (tek kad pocne prodaja u svetu) - nudice vishe nego konfiguracija te cene. Ovo vazi ako ti je samo igranje vazno - za sve ostalo bolji je PC (muzika, filmovi, programi razne namene...).
Ja bih ipak uzeo PC, nekako bih se osecao inferiorno sa konzolom u odnosu na nekog ko ima PC :D.
poz!

bio sam vlasnik i jedne i druge platforme...i bez obzira na sve...mrtva je trka izmedju kompa i conzole...bar po mom misljenju...ja bih najpre od navedenih uzeo PS2 zbog vec pomenutog razloga[velike rasprostranjenosti igara]...

Piko je napisao(la):
volio bih čuti vaše mišljenje o igračim konzolama. Zanima me koja je bolja od koje PS2,XBOX,game cube, i zbog čega. Kolike su cijene itd? Ili je PC bolja varijanta ako je dobra konfiguracija?

Pa ako nemas komp, i ako bi samo da se igras, gledas DVD-ove, onda definitivno PS2.. Mnogo veci i bolji izbor igara.. znaci uvek ti sve radi kako treba, nema da razmisljas...

Ne hvali konzole do pre 3 meseca si ih pljuvao... :D

A ako budeš gledao filmove na soniju, ima laser da ti traje 3 meseca :)

Voodoo_NBGD je napisao(la):

Ne znam bas , ja sam evo tek posle 3,5 god. koriscenja (CD na raznim brzinama, DVD svih vrsta , DivX jedno 500 komada i igre na rznim DVD) sredjivao laser i evo sad opet sve radi ko novo.A reparacija lasera je 1400 din pa podeli na 3,5 god i doje me trosak 0,9 dinara dnevno. :d
Ja imam solidno jak PC i PS2 i ipak se slazem ako oce da se igra PS2 ima veci izbor i vise zanrova igara.

Originally Posted by Piko

Zavisi koje igre hoćeš da igraš.

PS2 ima za skoro svaki od žanrova puno vrlo kvalitetnih igara.
Xbox je fuzija pc-a i konzole, ima dosta odličnih FPS-a, vožnji...
PC je najbolji za strategije, fps, ultra realne simulacije (vožnje, aviona, podmornica, vozova itd), menadžerske igre...

Na konzolama nema bagovitih igara, nema potrebe za skidanjem zakrpa, zezanja sa drajverima, windowsom. Konzolu jednom kupiš i miran si bar 5 godina. Ali ako voliš igre koje su zastuplene na pc-u, to jedino on može kvalitetno da pruži.

A sta, kad igras igrice, laser miruje??, da ne cita igrice mozda sa harda.. :d , u cemu je razlika sat vremena filma, i sat vremena igranja.. ??

Pa ne čita svo vreme (osim dok pušta animacije)... neće sigurno učitavati teksture u realnom vremenu, nego će ih ubaciti u RAM, pa odatle...

Pa ne čita svo vreme (osim dok pušta animacije)... neće sigurno učitavati teksture u realnom vremenu, nego će ih ubaciti u RAM, pa odatle...

E ok, ovo recimo nisam znao.. jel to vazi za svaku igru..?

Da bi se kvalitetno igrao na PC-u, potrebno je da godisnje u isti ulazes po minimum 200-250 evrica, dok se nove generacije konzola javljaju na svakih 4-5 godina. Kada se pojave konzole, obicno imaju grafiku ili bolju ili makar na nivou PC-a, ali vremenom, PC platforma ih stize i prestize (PS2 se pojavio 2000-te, a XBOX 2001 godine - pa vi sada vidite koju ste PC masinu onda imali i da li biste ista novo mogli na njoj da pokrenete). Konzole sledece generacije ce jesti malu decu, i svakako ih treba uzeti u obzir pri kupovini, posebno sto sve veci broj izdavaca sve vise naslova ekskluzivno izdaje za konzloe - pogledajmo recimo primer GTA San Andreas :(

Neko je ovde pomenuo problem koji PS2 ima sa laserom - koji je hronicna boljka Sony konzola, ali ipak za 150 evrica (koliko kosta preko), mislim da je to prava kupovina ... posebno ako volis pomenute zanrove, koji su kao stvoreni za konzole. Ako ti se ne juri, svakako sacekaj do nove godine, i vidi ili XBox360 ili PS3 (malo kasnije), jer se cene na nekih 350 evrica da ce biti, a onda kumi i moli nekoga da ti donese iz inostranstva - jer nijedan PC nece moci da se meri sa njima po snazi, makar u narednih godinu-dve dana ... posebno ne neki u tom cenovnom rangu !

Mislim da svakom ozbiljnom igraču, jedini bitan faktor prilikom izbora igračke platforme treba da bude kvalitet igara. Gledajući sadašnje stanje, PS2 je sigurno daleko najbolji izbor, bez obzira što je relativno slabiji od Xboxa i PC-ja. Platforma sa najkvalitetnijim softverom uvek najduže opstaje na tržištu. PS2 laser sam po sebi nije loš - problem prave čipovi. Imam maksimalno urnisan original GT3 koji radi savršeno, bez ikakvih trzaja i buke.

Što se mene tiče, imam PS2 i PC koji je još uvek u stanju da pokrene sve nove igre, i trudim se da uvek ostane aktuelan.

Pukovnik je napisao(la):
Da bi se kvalitetno igrao na PC-u, potrebno je da godisnje u isti ulazes po minimum 200-250 evrica, dok se nove generacije konzola javljaju na svakih 4-5 godina. Kada se pojave konzole, obicno imaju grafiku ili bolju ili makar na nivou PC-a, ali vremenom, PC platforma ih stize i prestize (PS2 se pojavio 2000-te, a XBOX 2001 godine - pa vi sada vidite koju ste PC masinu onda imali i da li biste ista novo mogli na njoj da pokrenete). Konzole sledece generacije ce jesti malu decu, i svakako ih treba uzeti u obzir pri kupovini, posebno sto sve veci broj izdavaca sve vise naslova ekskluzivno izdaje za konzloe - pogledajmo recimo primer GTA San Andreas :(

Neko je ovde pomenuo problem koji PS2 ima sa laserom - koji je hronicna boljka Sony konzola, ali ipak za 150 evrica (koliko kosta preko), mislim da je to prava kupovina ... posebno ako volis pomenute zanrove, koji su kao stvoreni za konzole. Ako ti se ne juri, svakako sacekaj do nove godine, i vidi ili XBox360 ili PS3 (malo kasnije), jer se cene na nekih 350 evrica da ce biti, a onda kumi i moli nekoga da ti donese iz inostranstva - jer nijedan PC nece moci da se meri sa njima po snazi, makar u narednih godinu-dve dana ... posebno ne neki u tom cenovnom rangu !

X Box pokrece HL2, Doom3, Far Cry Instict u 60 frejmova. Inace te igre izgledaju mnogo bolje nego na prosjecnim novokupljenim konfiguracijama koje uglavnom sadrze 256 mb rama i fx 5200 64 bit. X Box je sa sve cipom oko 200 evra.

Jel si ti, blago babi, video na šta liči D3 na Xboxu? Izgleda ko na PC-u kad uzmeš pa upališ u 640x480 i pogasiš sve detalje. A da ne pričamo kakvo je uživanje igrati pucačinu, gde moraš hitro koristiti strejf i free look, na džojpedu.

Jel si ti, blago babi, video na šta liči D3 na Xboxu? Izgleda ko na PC-u kad uzmeš pa upališ u 640x480 i pogasiš sve detalje. A da ne pričamo kakvo je uživanje igrati pucačinu, gde moraš hitro koristiti strejf i free look, na džojpedu.

to mi idalje ostaje nedoumica...kako igrati pucacinu na dzojpedu???Probao sam MoH, i to multiplejer na ps1 (splitscreen :d ) i bilo je blagi uzas

Ko nije igrao Džejmsa Bonda u multiplejeru na Nintendu 64 u četvoro, taj ne zna šta je patnja :d

Ko nije igrao Džejmsa Bonda u multiplejeru na Nintendu 64 u četvoro, taj ne zna šta je patnja :d

A HA HA HA...
Patnja je i single player-u...ja nikad nisam naucio da igram puchachine na konzoli :d
Inace, taj 007 je jedan od naboljih naslova za konzole ikada...

Ja mislim da je bolje da uzmes nintendo nego segu :p htedoh reci...PS2 nego XBOX...

A) XBOX je Microsoftov...

B) I Windows je takodje...

:d :d :d

nex999 je napisao(la):
to mi idalje ostaje nedoumica...kako igrati pucacinu na dzojpedu???Probao sam MoH, i to multiplejer na ps1 (splitscreen :d ) i bilo je blagi uzas
Hahah,i moj buraz i ja smo igrali MoH,split screen.Znaci bruka,ne znam kako sam mogao uopste.Pa pritiskas one gore dugmice,kako se bese zovu R1 i R2 valjda,da bi nisanio :d a grafika je zivi ocaj.E al jednino sto sam oduvek vise voleo da igram na konzoli su auto trke.
E i jos nesto sto mi se svidja kod konzola je to sto ne moras da se patis da li imas dovoljno jaku 3d kartu za neku igru,dal ce da ti secka,pa moras da se patis u optionsu ne bi li podesio da ti dobro radi.. :crash:

PC, nisu dzaba sve igraonice u kraju presle sa sega/sonija na kompove dok ih zlotvori nisu pozatvarali. To jasno govori sta bi svi pre zeleli da imaju para....

Mare je napisao(la):
PC, nisu dzaba sve igraonice u kraju presle sa sega/sonija na kompove dok ih zlotvori nisu pozatvarali. To jasno govori sta bi svi pre zeleli da imaju para....

Pa i da su konzole imale Counter, mislim da bi jos uvek gledali Nintendo klince na Pinku :d E to je bila emisija... ;) Bas mi je zao ovih novih generacija, bas nemaju nikakve dobre decije emisije na TV-u, Nintendo klinci, Mocni rendzeri, pakujes knjige, pa u skolu... ;)

Hit igre za PS2. Neka razmisle oni sto kazu da sve sto izadje za PS2 izadje i za PC. Igre su sa ocjenom preko 9.0 , izvor PS2.IGN.COM

game title genre score
Grand Theft Auto: San Andreas Action Adventure 9.9
God of War Action Adventure 9.8
Gran Turismo 3 A-spec Racing Simulation 9.8
Grand Theft Auto Double Pack Action Adventure 9.7
Grand Theft Auto: Vice City Action Adventure 9.7
Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty Action 9.7
Tony Hawk's Pro Skater 3 Sports 9.7
Devil May Cry Action Adventure 9.6
Devil May Cry 3: Dante's Awakening Action 9.6
Grand Theft Auto III Action Adventure 9.6
Jak 3 Action 9.6
Metal Gear Solid 3: Snake Eater Action 9.6
Prince of Persia: The Sands of Time Action Adventure 9.6
Ratchet and Clank: Up Your Arsenal Action 9.6
Twisted Metal: Black Shooter 9.6
Final Fantasy X RPG 9.5
Final Fantasy X-2 RPG 9.5
Gran Turismo 4 Racing 9.5
Jak II Platformer 9.5
Madden NFL 2004 Sports 9.5
Madden NFL 2005 Sports 9.5
Madden NFL 2005: Collector's Edition Sports 9.5
SSX 3 Sports 9.5
Tony Hawk's Underground Sports 9.5
Virtua Fighter 4: Evolution Fighting 9.5
Aggressive Inline Sports 9.4
Baldur's Gate: Dark Alliance Action RPG 9.4
Burnout 3: Takedown Racing 9.4
ICO Adventure 9.4
Jak and Daxter: The Precursor Legacy Platformer 9.4
NBA Street V3 Sports Action 9.4
NBA Street Vol. 2 Sports 9.4
Ratchet and Clank: Going Commando Platformer 9.4
SSX Tricky Sports 9.4
Suikoden III RPG 9.4
Winning Eleven 6 Final Evolution Sports 9.4
Winning Eleven 8 Sports 9.4
Ace Combat 5: The Unsung War Flight Action 9.3
Amplitude Music Action 9.3
DDRMAX: Dance Dance Revolution Music 9.3
ESPN NFL 2K5 Sports 9.3
ESPN NFL Football Sports 9.3
ESPN NHL Hockey Sports 9.3
MX vs. ATV Unleashed Racing 9.3
NBA Street Sports 9.3
Pro Race Driver Racing 9.3
SSX Sports 9.3
Tekken 5 Fighting 9.3
Tekken 5: Ultimate Collectors Edition Fighting 9.3
Tony Hawk's Pro Skater 4 Sports 9.3
Virtua Fighter 4 Fighting 9.3
ATV Offroad Fury 3 Racing 9.2
Disgaea: Hour of Darkness Strategy RPG 9.2
ESPN NBA Basketball Sports 9.2
ESPN NHL 2K5 Sports 9.2
Klonoa 2: Lunatea's Veil Platformer 9.2
Madden NFL 2002 Sports 9.2
Maximo: Ghosts to Glory Action Adventure 9.2
Midnight Club 3: DUB Edition Racing 9.2
MVP Baseball 2005 Sports 9.2
NASCAR 2005: Chase for the Cup Racing 9.2
NFL 2K3 Sports 9.2
NFL Street Sports Action 9.2
NHL 2002 Sports 9.2
Ratchet and Clank Platformer 9.2
Red Faction II Shooter 9.2
Sly 2: Band of Thieves Platformer 9.2
Soul Calibur II Fighting 9.2
Ace Combat 4: Shattered Skies Flight Action 9.1
Half-Life Action 9.1
Madden NFL 2003 Sports 9.1
Mercenaries Shooter 9.1
Metal Gear Solid 2: Substance Action Adventure 9.1
Midnight Club II Racing 9.1
NCAA Football 2004 Sports 9.1
Red Faction Shooter 9.1
Shadow Hearts: Covenant RPG 9.1
Tiger Woods PGA Tour 2004 Sports 9.1
TimeSplitters 2 Shooter 9.1
Tom Clancy's Splinter Cell Action Adventure 9.1
Viewtiful Joe Action 9.1
World Soccer Winning Eleven 7 International Sports 9.1
WWE SmackDown! Here Comes the Pain Wrestling 9.1
Ape Escape 2 Platformer 9.0
ATV Offroad Fury 2 Racing 9.0
Beyond Good & Evil Action Adventure 9.0
Burnout 2: Point of Impact Racing 9.0
Castlevania: Lament of Innocence Action Adventure 9.0
Dark Cloud 2 Action RPG 9.0
EA Sports Fight Night Round 2 Sports 9.0
FIFA 2001: Major League Soccer Sports 9.0
Frequency Music Action 9.0
Grand Prix Challenge Racing 9.0
Guilty Gear X2 Fighting 9.0
Katamari Damacy Action 9.0
Kingdom Hearts Action RPG 9.0
Legacy of Kain: Soul Reaver 2 Action Adventure 9.0
Madden NFL 2001 Sports 9.0
MVP Baseball 2004 Sports 9.0
NBA Ballers Sports Action 9.0
NCAA Football 2002 Sports 9.0
Need for Speed Underground 2 Racing 9.0
Need for Speed: Hot Pursuit 2 Racing 9.0
NFL 2K2 Sports 9.0
Onimusha 3: Demon Siege Action Adventure 9.0
Romance of the Three Kingdoms VIII Strategy 9.0
Silent Hill 2 Adventure 9.0
Sky Odyssey Simulation 9.0
Star Ocean: Till the End of Time Action RPG 9.0
Star Wars Jedi Starfighter Flight Action 9.0
Star Wars Starfighter Flight Action 9.0
Tekken 4 Fighting 9.0
Tiger Woods PGA Tour 2005 Sports 9.0
True Crime: Streets of L.A. Action Adventure 9.0
Viewtiful Joe 2 Fighting Action 9.0
WipEout Fusion Racing Action 9.0
World Series Baseball 2K3 Sports 9.0
World Soccer Winning Eleven 6 International Sports 9.0

Najjaca fora je sto kad te toliko hvaljene PS2 igre stignu na PC tek onda shvatimo koliko su lose/jadne itd. Mislim na konzolama mnogo toga prolazi i hit je sto na PC-u ne bi nikad.

Pa ko od PC igrac bi ikad igarao onakav DOOM, HL, Quake itd?

milosd77 je napisao(la):
Hit igre za PS2. Neka razmisle oni sto kazu da sve sto izadje za PS2 izadje i za PC. Igre su sa ocjenom preko 9.0 , izvor PS2.IGN.COM

game title genre score
Grand Theft Auto: San Andreas Action Adventure 9.9
God of War Action Adventure 9.8
Gran Turismo 3 A-spec Racing Simulation 9.8
Grand Theft Auto Double Pack Action Adventure 9.7
Grand Theft Auto: Vice City Action Adventure 9.7
Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty Action 9.7
Tony Hawk's Pro Skater 3 Sports 9.7
Devil May Cry Action Adventure 9.6
Devil May Cry 3: Dante's Awakening Action 9.6
Grand Theft Auto III Action Adventure 9.6
Jak 3 Action 9.6
Metal Gear Solid 3: Snake Eater Action 9.6
Prince of Persia: The Sands of Time Action Adventure 9.6
Ratchet and Clank: Up Your Arsenal Action 9.6
Twisted Metal: Black Shooter 9.6
Final Fantasy X RPG 9.5
Final Fantasy X-2 RPG 9.5
Gran Turismo 4 Racing 9.5
Jak II Platformer 9.5
Madden NFL 2004 Sports 9.5
Madden NFL 2005 Sports 9.5
Madden NFL 2005: Collector's Edition Sports 9.5
SSX 3 Sports 9.5
Tony Hawk's Underground Sports 9.5
Virtua Fighter 4: Evolution Fighting 9.5
Aggressive Inline Sports 9.4
Baldur's Gate: Dark Alliance Action RPG 9.4
Burnout 3: Takedown Racing 9.4
ICO Adventure 9.4
Jak and Daxter: The Precursor Legacy Platformer 9.4
NBA Street V3 Sports Action 9.4
NBA Street Vol. 2 Sports 9.4
Ratchet and Clank: Going Commando Platformer 9.4
SSX Tricky Sports 9.4
Suikoden III RPG 9.4
Winning Eleven 6 Final Evolution Sports 9.4
Winning Eleven 8 Sports 9.4
Ace Combat 5: The Unsung War Flight Action 9.3
Amplitude Music Action 9.3
DDRMAX: Dance Dance Revolution Music 9.3
ESPN NFL 2K5 Sports 9.3
ESPN NFL Football Sports 9.3
ESPN NHL Hockey Sports 9.3
MX vs. ATV Unleashed Racing 9.3
NBA Street Sports 9.3
Pro Race Driver Racing 9.3
SSX Sports 9.3
Tekken 5 Fighting 9.3
Tekken 5: Ultimate Collectors Edition Fighting 9.3
Tony Hawk's Pro Skater 4 Sports 9.3
Virtua Fighter 4 Fighting 9.3
ATV Offroad Fury 3 Racing 9.2
Disgaea: Hour of Darkness Strategy RPG 9.2
ESPN NBA Basketball Sports 9.2
ESPN NHL 2K5 Sports 9.2
Klonoa 2: Lunatea's Veil Platformer 9.2
Madden NFL 2002 Sports 9.2
Maximo: Ghosts to Glory Action Adventure 9.2
Midnight Club 3: DUB Edition Racing 9.2
MVP Baseball 2005 Sports 9.2
NASCAR 2005: Chase for the Cup Racing 9.2
NFL 2K3 Sports 9.2
NFL Street Sports Action 9.2
NHL 2002 Sports 9.2
Ratchet and Clank Platformer 9.2
Red Faction II Shooter 9.2
Sly 2: Band of Thieves Platformer 9.2
Soul Calibur II Fighting 9.2
Ace Combat 4: Shattered Skies Flight Action 9.1
Half-Life Action 9.1
Madden NFL 2003 Sports 9.1
Mercenaries Shooter 9.1
Metal Gear Solid 2: Substance Action Adventure 9.1
Midnight Club II Racing 9.1
NCAA Football 2004 Sports 9.1
Red Faction Shooter 9.1
Shadow Hearts: Covenant RPG 9.1
Tiger Woods PGA Tour 2004 Sports 9.1
TimeSplitters 2 Shooter 9.1
Tom Clancy's Splinter Cell Action Adventure 9.1
Viewtiful Joe Action 9.1
World Soccer Winning Eleven 7 International Sports 9.1
WWE SmackDown! Here Comes the Pain Wrestling 9.1
Ape Escape 2 Platformer 9.0
ATV Offroad Fury 2 Racing 9.0
Beyond Good & Evil Action Adventure 9.0
Burnout 2: Point of Impact Racing 9.0
Castlevania: Lament of Innocence Action Adventure 9.0
Dark Cloud 2 Action RPG 9.0
EA Sports Fight Night Round 2 Sports 9.0
FIFA 2001: Major League Soccer Sports 9.0
Frequency Music Action 9.0
Grand Prix Challenge Racing 9.0
Guilty Gear X2 Fighting 9.0
Katamari Damacy Action 9.0
Kingdom Hearts Action RPG 9.0
Legacy of Kain: Soul Reaver 2 Action Adventure 9.0
Madden NFL 2001 Sports 9.0
MVP Baseball 2004 Sports 9.0
NBA Ballers Sports Action 9.0
NCAA Football 2002 Sports 9.0
Need for Speed Underground 2 Racing 9.0
Need for Speed: Hot Pursuit 2 Racing 9.0
NFL 2K2 Sports 9.0
Onimusha 3: Demon Siege Action Adventure 9.0
Romance of the Three Kingdoms VIII Strategy 9.0
Silent Hill 2 Adventure 9.0
Sky Odyssey Simulation 9.0
Star Ocean: Till the End of Time Action RPG 9.0
Star Wars Jedi Starfighter Flight Action 9.0
Star Wars Starfighter Flight Action 9.0
Tekken 4 Fighting 9.0
Tiger Woods PGA Tour 2005 Sports 9.0
True Crime: Streets of L.A. Action Adventure 9.0
Viewtiful Joe 2 Fighting Action 9.0
WipEout Fusion Racing Action 9.0
World Series Baseball 2K3 Sports 9.0
World Soccer Winning Eleven 6 International Sports 9.0

au!ovo se zove quote!! :D
nego...od svih ovih igara ako se skinu sve ove fife,hokeji,enbieji,golfovi i slicni vredni pomena ostaju samo
Grand Theft Auto: San Andreas
Gran Turismo 3
Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty
Metal Gear Solid 3: Snake Eater
Metal Gear Solid 2: Substance
koje su potekle sa soni konzole, a zbog kojih zalim sto nemam ps1-2 jedino mgs substance sam presao na PC-ju :D ...tekkeni su i izmisljeni za konzole i nisu za pc,po meni...(kao ni pucacine za konzolu)
Ostatak ovih igara postoji za pc,kao i neke sto su razvijane bas za PC,pa ''naterane'' da rade na konzoli(npr half life)...tako, razmislio sam,pa reci jel' sam u pravu?

:type: uf...

Mare je napisao(la):
Najjaca fora je sto kad te toliko hvaljene PS2 igre stignu na PC tek onda shvatimo koliko su lose/jadne itd. Mislim na konzolama mnogo toga prolazi i hit je sto na PC-u ne bi nikad.

Pa ko od PC igrac bi ikad igarao onakav DOOM, HL, Quake itd?

Vecina portova sa konzola ispadne jadno na PCu jer se nevodi racuna o specificnosti igranja preko tastature i o nedostacima prilikom prikaza na monitoru koji ima vecu rezoluciju od TVa. Te igre je totalno drugi osjecaj igrati na konzolama.

milosd77 je napisao(la):
Vecina portova sa konzola ispadne jadno na PCu jer se nevodi racuna o specificnosti igranja preko tastature i o nedostacima prilikom prikaza na monitoru koji ima vecu rezoluciju od TVa. Te igre je totalno drugi osjecaj igrati na konzolama.

Me ne samo to nego ljudi koji se drze PC-a ni ne zele da vide dalje od toga.Jel ima neko uopste od PC-jevaca da je probao GOD OF WAR, mislim da tesko a to je remek delo od igre i nema da se nadje los komentar o igri. Da krenem dalje na PC pored GOW nece doci ni,

Onimusha 2
Onimusha 3
Devil May Cry 1,2,3
Fatal Frame 1,2
Forbidden Siren
Resident Evil Code Veronica X
Residen Evil Outbreak 1,2
da ne pominjem
Gran Turismo 3,4
ahhh.. zasto se muciti spisak je predugacak a ljudi znaju samo za FPS i RTS a uzgred tuzno je sto danasnji PC ne bi ni mogao da pokrene bar pola od ovih igara.

Nostormo je napisao(la):
Me ne samo to nego ljudi koji se drze PC-a ni ne zele da vide dalje od toga.Jel ima neko uopste od PC-jevaca da je probao GOD OF WAR, mislim da tesko a to je remek delo od igre i nema da se nadje los komentar o igri.
Ja ga danas nabavio, al' ne radi na emulatoru... Ništa, sledeće godine... :)

Vrh Dno