Šta je novo?

Igo na Wildfire?

Ja vam toplo preporucujem gingerbread keyboard ,mnogo je brza od smart keyboard i dosta lepo izgleda,pre sam koristio smart keyboard i mnogo me zivcirala jer je dosta puta zaglupila i sto je mnogo spora.A sporo otvaranje poruka nije moguce ubrzati pogotovo ako imas poruka na vise stotina,jedini nacin je da ubrzas je da izbrises sve poruke ili da overklokujes cpu.
Da li se nekom desava da kada dobijete poruku i kad zelite da je otvorite on vama otvori neku sasvim p[edesetu poruku koja nema nikakve veze sa porukom koju ste dobili i koju ste izabrali da vam otvori?

Jel mislis na ovu tastaturu
?

Sto se tice toga sa porukama, koji program koristis, sa Go SMS(pro) mi se to nikad nije desilo..

Haha upravo to se i meni desava..... cak to moze izazvati probleme odredjenih instanci :smash: Npr. ako ti tako otvori neku petu poruku (a ti je nisi izabrao) moze lako da se desi da je to samo prikaz na ekranu, a da zapravo kucas odgovor onoj koju si zapravo odabrao... I tipa meni se desilo da jednoj zenskoj kucam poruku, a zavrsila u inboxu ortakinje!!! :D
Strasan bug, strasan.... sve zbog smrdljive jave.

kakve veze java ima sa tim? Ne moze biti sredstvo krivo za nesto vec samo i samo onaj o ne zna da koristi to u ovom slucaju programer. Bug ne prave programski jezici vec programeri. I da JAVA je sirok pojam, ako nisi znao najkompleksnije i najkriticnije enterprise aplikacije su napisane u javi pa...

Poslednja izmena:
Meni na poslu pricaju da je to dot net al' nebitno sad, slazem se ja sa tobom generalno :)

Mozda i nije do jave vec HTC-ova implementacija komponente za poruke... uglavnom da je obican bug do sada bi bio resen, stoga izgleda da su problemi malo vecih razmera (a tu moze biti i problem prog. jezik i prateca ogranicenja/kompleksnost).

Ali koji program je u pitanju, default? Da li si cackao nesto telefon.. ne bi to trebalo da se desava.

Pa program za poruke, default sve... Nisam cackao nista, 2.2 samo apgrejd je isao... i naravno sa marketa dosta aplikacija (ne previse!).

Vrh Dno