Šta je novo?

iGo - Android

TomTom su drastično poboljšale sadržaj. Rutiranje mi se bolje pokazalo kod njih nego kod Here, bar za okolne zemlje, tako da sam se okrenuo njima. Ako se ne putuje mnogo, uglavnom u lokalu ili od tačke A do tačke B...nebitno.
Za Francusku neznam, nije me interesovalo niti mi se ukazala potreba. Potraži po specjalizovanim forumima koje su preciznije/imaju više podataka.

Poslednja izmena:
Koje su poslednje TomTom mape za Srbiju?

Ima i q3 takvih nedostataka; ubih se da nadjem Goce Delceva na novom Bg pre dva dana i nema, ne postoji...sreca pa google maps uvek lezi kao backup.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
0391e2098a756744b3aad7a13750ab56.jpg

177c6ae85d527a8cf2674bc3767217cd.jpg

@milkobgd i kakve sad to veze ima sa 2015.q3...mislis da mene ne boli sto nisu ubacili novije mape u apk? Isprati malo poslednjih par postova ;)

Ne znam kako da odaberem ovaj Milkov prikaz, ali kod mene u Q3 uredno postoji Goce Delceva.

E ada sto je najgore, vidim i ja da postoji. U principu je problem koliko vidim sto sam trazio raskrsnicu bul. Mihajla Pupina i Goce Delceva, izabrao prvo M. Pupina i nije mogao da nadje pomenutu ulicu. Sad kad gledam i stavim prvo G Delceva, bez problema mogu da navedem i M Pupina i dobijam trazenu raskrsnicu....wierd!

b1ee25818ad71b42c1da748d8b84dcfd.jpg

Ima i tom smeru traženja samo zbunjuje Mihaila i Mihajla, dupla slična imena (2016.q2). Očigledno greška u mapi.

5d0d6ac438ce6289ec24e40a4890828d.jpg

Ne znam što se brecaš. Okačio sam da vidiš da je ispravljeno. Mada pitanje da li je i bila greška na staroj mapi. Možda si odabrao Mihaila. Tada ne nalazi Goce Delčeva kao raskrsnicu.

Poslednja izmena:
Da li postoji neka vidljiva razlika između europe nasa i europe cgiar premium dem fajla?

Da li je ovo greska u programu ili u fajlu?

340fc29bf18feba30654b74c23c75683.jpg

By Sony ZR

Poslednja izmena:
Koja je trenutno najbolja kombinaciju mapa za evropu? Tom tom + mape lokalnih provajdera za istočnu evropu? Šta ubacujete za zemlje bivše juge koje imaju stare(2012) mape lokalnih provajdera?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Evo ovde DEM fajlova koji dolaze uz iGO navigaciju sa play store-a pa ko hoće može da proba :

Download - ®DEM

Dem fajl za Evropu samo 8,5mb? Ja koristim Europe_83_NASA_071128 dem fajl od 263mb.

Ima i tih, ali nema potrebe - samo opterećuješ hardver uređaja bzvz ...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ako nije problem pust ss da vidimo kako izgleda, posto i ja imam ovaj od 263mb.

uploadfromtaptalk1475507696148.jpguploadfromtaptalk1475507703515.jpguploadfromtaptalk1475507709293.jpg

Odlično je i sve radi glatko :)

Ja se vratio na 100℅ stock verziju iGO navigacije - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nng.igo.primong.igoworld ...
Dakle sve identično kao na PlayStore-u samo sa najnovijim Q2.2016 HERE mapama i biće tako sve dok ne promene one stare mape ...

Uz nju idu ovi DEM fajlovi i dovoljne su samo 3 licence :

Pogledajte prilog 211243 Pogledajte prilog 211244

Kakav vam je igo naspram drugih? Ako ima dobra dusa da mi posalje na pm neki link :) thx

Koji će mi đavo, ovi originalni su i više nego dovoljni ...
Valjda oni znaju šta je ok :)

Ja sam ga obrisao, jer mi je preglednija navigacija, da vidim kakav me put čeka naprijed.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Jel ima mozda neko ideju koju igo primo verziju da da ubacim u tablet Archos 90 copper rez 1024x600 kitkat 4.4.2? Mislim da na ovom kk ima write protect na SD kartici. Probao sam zbog male interne memorije da instaliram na internu ali nikako ne mogu da provalim kako se zove ext memorija da bi vukao content sa SD.

Koji će mi đavo, ovi originalni su i više nego dovoljni ...
Valjda oni znaju šta je ok :)

To što su ti dali besplatno 8-9MB je BASEMAP DEM.

...ali nikako ne mogu da provalim kako se zove ext memorija da bi vukao content sa SD.
Instaliraj X-plore file manager, pa kad klikneš na SD card ispod ti zasivljenim slovima/brojkama piše nešto kao /storage/XXXA-YYYY/. Naravno, ne piše xxx... nego kombinacija brojki i slova. To ti je path za externu karticu.
Probaj prvo sa klasičnim iGO-om, 2.4, pa onda NG.

Poslednja izmena:
Uzbacite vi dem i od 400mb meni je ovo i više nego dovoljno :)

To sam se i ja pitao :) I pitao da mi prevedu:

חבילת מפות שטח לישראל , כולל סימון שבילים מבית החברה להגנת הטבע.מפות שטח מפורטות בקנה מידה 1:50,000"
"Pack maps in Israeli territory, including topographic from the Society for the Protection Htba.mfot detailed area scale 1: 50,000"

"מפות ישראל מעודכנות לתאריך 08.2016עדכון מקיף הכולל :כבישים חדשיםנקודות ענייןשלטי חוצותרחובות חדשיםסריקה מלאה ועדכון גורף ב-447 ישובים מכל הסוגים בכל רחבי הארץ."
"Israel maps were updated on comprehensive 08.2016 update: Roads Hdsimnkodot Aniinslti Hotzotrhobot Hdsimsrikh full and comprehensive update 447 communities of all kinds throughout the country."

Nazad
Vrh Dno