I to se zove "lepo radi"?Lepo radi , osim sto mi iz nekog razloga u toku voznje zacrni ekran
@borab ti samostalno odlucujes da li zelis ili ne zelis da koristis screen saver - ako ti vec smeta, pa iskljuci ga 😀
@wwwz problem sa slabim signalom nije iGO-related
Instalirao sam Igo 9.6.29.427562 veziju. Lepo radi , osim sto mi iz nekog razloga u toku voznje zacrni ekran, izbaci mi samo brzinu kojom se krecem i glas me navodi...
gde da nadjem skinove za 1920x1080 rez.
@ Danilo Pantelić: samo da ti se zahvalim za pomoć oko instalacije iGo-a na Samsung Galaxy Ace Plus 🙂 Iako je telefon hardverski veoma slab (single core, 512MB, mali ekran), uz tvoje savete je iGO lepo sređen i sada radi bez problema. Nema kočenja, nema zaglavljivanja, ništa (jedini problem je što se dešava da se GPS signal povremeno izgubi, ali se vrati vrlo brzo, nakon max. 3-5 sekundi).
U svakom slučaju, mnogo bolje radi u odnosu na par starih verzija, gde se sve kočilo i bagovalo. Ova nova radi lepo 🙂
A sta imas u folderu UX?Screensaver je bio na Off-u .
A sta imas u folderu UX?
Ni jedan telefon/tablet kod mene nije rutovan (u stvari, niko koga znam nema rutovan telefon) 😉Za GPS imaš ovu aplikaciju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari