Kupio sam u Italiji GPS Telesystem 8500 sa iGo8 i kartom Italije.
Nikako ne uspevam da ubacim mapu Srbije. Na flash memoriji mi je instalacija (fajl se zove igolaunch.exe), dok je na kartici u folderu addons/content/map karta Italy.fbl, gde sam ubacio i Serbia.fbl (2008.07 Contrast).
Pokusao sam sa ponovnom instalacijom igo-a, ali nije uspelo.
Koje programe koristiti? Je li dovoljno samo redovni windows nacin?
Da li neko moze da mi odgovori posto sam pre par dana kupio prestigio geovision 150.
Da li mogu da radim legalan update na novije mape i update programa IGO8? Mapa srbije mi je 2008-07.
Skinuo sam neki navitoolbox, ali mi kaze device registration fault (This device may be registered to another user...) a nisam nista dirao po uredjaju (jos)
Kako bih mogao da udjem u windows ce posto kad ga povezem na racunar vidim samo jedan folder, Mobile Navigator? (ovo valjda nije nelegalno)
Zasto mi je dugme upgrade firmware disable-ovano.
Hvala unapred...
To je stara mapa,sada je aktuelna verzija 2009.2,ja sam neki dan ažurirao mape na Prestigio 150 gps-u.I to uz pomoć ovog programa.Nije greska, postoji Prestigio 450, to je najnoviji model koji se dobija sa iGo 8.3. navigacionim sofverom i mapama Serbia 2008.07
Има ли на тој новој мапи обилазнице око Београда... наравно овог дела који је завршен ;-)
Ja malopre pokusao da azuriram 2008.10 na 2009.02 ali mi i dalje javlja poruku da nemam placenih mapa za upgrade! Uredjaj legalno kupljen, sve mu je jos po fabrickom defaultu.To je stara mapa,sada je aktuelna verzija 2009.2,ja sam neki dan ažurirao mape na Prestigio 150 gps-u.I to uz pomoć ovog programa.
Inače,taj sajt mi je preporučio lik iz Asbisa...
Upravo tako,copy/paste.Ja sam jednom tako uradio update i sve je ok.Off, kako se inace manuelno azuriraju mape? Samo copy/paste ili ima jos neka magija da se pusti?
Tnx!
To je stara mapa,sada je aktuelna verzija 2009.2,ja sam neki dan ažurirao mape na Prestigio 150 gps-u.I to uz pomoć ovog programa.
Inače,taj sajt mi je preporučio lik iz Asbisa...
Pozz, neohpodna mi je pomoć!
U pitanju je Prestigio Geovision 350.
I ja sam stigao do navedenog sajta, ali nemam podršku za moju navigaciju? Zar ne? Ništa mi nije jasno jer nikada nisam radio update neke navigacije, pa bi mi dobro došla bilo kakva pomoć!
Skinuo sam taj "naviextras toolbox", ali nikako ne uspevam da se "konektujem" na program. Stalno mi piše da nisam konektovan i zbog toga dalje ništa ne mogu da radim...
Šta da radim kako bih updateovao mape?
Da, sve je to meni jasno, ali ovaj deo "Nabavi mape" mi nikako nije jasan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari