Šta je novo?

IE8 i Online Banca Intesa - workaround?

bazdi

Čuven
Učlanjen(a)
18.05.2002
Poena
619
Pošto sam sticajem nesrećnih okolnosti na mašini sa IE8, zanima me da li postoji browser koji može da pristupi onlinebancaintesa uspešno kao IE7...
A ako je samo IE7 dozvoljen na tom sajtu kako downgradeovati IE8?
Hvala!
:S:

Ja sa IE8 bez problema pristupam njihovom online servisu, stvar je samo u podešavanjima browsera.

Potpuno si u pravu..hvala ti!
Vratio sam sva podešavanja na default i RADI!
Hvala:wave:

Poslednja izmena:
I meni je radilo iz mesta. To je ujedno i jedina primena IE-a.

Eh pa kad bi ActiveX tj. aspx hteo da radi iz drugih browsera sem IE-a. Ovako to je jedina stvar gde moras da ga koristish.

Da.. sto se mene tice mogu slobodno da mu promene ime u Bank Explorer.

И ја користим ИЕ само за е-банку и звао сам једном ове из Банке Интезе да питам да ли ће да омогуће и друге прегледаче, а они као то мора тако јер је Мајкрософтов програм, трте-мрте...

Иначе у другим земљама могуће је користити е-банкарство из било ког прегледача (па и оперативног система).

Иначе у другим земљама могуће је користити е-банкарство из било ког прегледача (па и оперативног система).
Ne lazi ;) U Koreji nijedna banka uopste ne radi bez IE-a - cak sajtovi najvecih banaka ne rade bez IE-a (sajt - ne online servis) - pa ti vidi.
Ja dok sam imao Deutsche Bank acc. nekoliko puta mi se desilo da vishe puta kliknem da se uradi transakcija. Sistem to ne dozvoljava, ali desilo mi se da mi nestane TAN-ova tako i da onda i ne mogu da koristim Online tokom vikenda jer moram po nove TAN-ove u filijalu i moram da CEKAM dok mi se dostave kuci.
Budite srecni vam predlazem!

Ја нисам рекао да у СВИМ другим земљама ради без ИЕ већ уопштено да ради и у другим прегледачима. Мрзи ме сад да тражим али ако хоћете распитаћу се да јавим где све не мора да се користи ИЕ. Ево сада само један пример из Америке:

Sto se banaka tice, nije bas sve tako crno. Recimo ja sam Linux korisnik i uzasno me nerviralo u Srbiji sto sam morao IE da koristim da bih pristupio racunu....mislim da su im ovde sajtovi mnogo bolji.

Ја нисам рекао да у СВИМ другим земљама ради без ИЕ већ уопштено да ради и у другим прегледачима.

Aj sledeci put se smisli pa lepo izrazi onda pre nego sto kazes ;)
Ja sam ti dao primer najvece IT zemlje na svetu (Koreje) gde uopste bez IE-a ne mozes ni da odes na sajt banke a kamoli da koristis Online. Japan je delimicno slican. Probleme sa nemackim bankarskim sajtovima sam ti prikazao. Ti problemi su primarni razlog zasto se koriste ActiveX/IE.

Skoro sve probleme sa IE8 sam resio tako sto izaberem compatilibility view iz options-a kada odem na neki sajt koji se 'pokvari' u IE8.

Web E-bank servis Komercijalne banke, za fizička lica, radi i iz FF-a, i iz Opere. Sve opcije funkcionišu bez greške. Koriste Halcom-ovo rešenje.

Generalno je mnogo bolji softver nego, recimo, Intezin. Opcija koja će mi mnogo faliti (zatvaram račun u Komercijalonj iz drugih razloga) je definisanje naloga za prenos-plaćanje sa proizvoljnim datumom u budućnosti.

Nazad
Vrh Dno