Šta je novo?

Ie7 Rc1

Ima li nekih razlika u odnosu na beta3-ku?
Meni se beta3 dopada samo ima par greskica,pa program s vremena na vreme malo hangs :)

Jel' mora SP2 da bude instaliran da bi radio IE7, ili može i na SP1?

Radi li u IE7 neki RoboForm kao za Maxthon?

ne znam sto se mucite... ja probao beta1 i mislim da ie7 necu ponovo instalirati... firefox, opera i treba vam nesto 3.

ZoNi je napisao(la):
ko kaze da je mucenje???

IE7 je odlican browser (pogotovu uz neki "IE-shell"), FF i Opera su fini da dele 2. i 3. mesto :D
sta ces... ali kod mene u komsiluku cak su i babe pocele da koriste operu... tako da ce to 1. ubrzo da bude 2. pa 3. pa 4.....

mogu da kazem da mi se svidja ie7 iako sam proklinjao prethodne verzije istog

Kakav je IE 7 po pitanju stabilnosti?

Koliko verzija ima te bete? Koju verziju preporucujete da uzmem? Stabilnost mi je najbitnija.

I? Radi li na WinXP sa SP1 ili moram imati SP2?

ZoNi je napisao(la):
Btw, zasto jos uvek nemas SP2?
Uh, duža priča. Prvo su bile neke babaroga priče o SP2 i problemima koje pravi sa raznim softverom. A zadnji put sam i instalirao WinXP+SP2, ali me nešto zezala integrisana mrežna kartica na koju je nakačen wireless, pa sam mislio da je do SP2 jer je na SP1 radilo, pa sam opet instalirao SP1 ali je problem ostao, pa sam naknadno našao rješenje problema koje nema veze sa service packovima već sa statičkim i dinamičkim dodjeljivanjem IP adresa, pa kad sam to riješio bio mi je instaliran taj SP1, pa se nisam ni vraćao na SP2, ionako sam tih dana dosta reinstalirao sistem ne znajući u čemu je problem, a uzme mi pola dana da reinstaliram sitem i sav softver instaliram i podesim, a to sad ne mogu uraditi zbog posla koji obavljam na kompjuteru svaki dan (doslovno, i subote i nedelje i stalno) po 8 sati, pa ne bih smio da se upuštam u kompletnu reinstalaciju, jer ako ne bih stigao sve da obavim i ispodešavam ili ako bi bilo nekih problema onda ne bih mogao da radim.

Maxthon mi je bio super ali me u zadnje vrijeme dosta zeza, pa sam mislio probati IE7.

Ne znam sad sa opcijom da instaliram samo SP2 bez reinstalacije sistema, ali znam da se to valjda baš i ne preporučuje.

Sve u svemu hvala na odgovorima.

IE7 RC sa sada radi odlicno i stabilno...moram da priznam da mi se dopada,ali takodje i da jeste blaga kopija firefox-a :)
Enivejz,videcemo kako ce ici dalje...

Vrh Dno